Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Επειδη ειμαι καινουριος στο θεμα crossfire εχω μερικες αποριες!(λογικο αυτο βεβαια) :P

1)Πως μπορω να τσεκαρω συμβατοτητες προγραμματων με crossfire?

2)Αν ενα προγραμμα δεν ειναι συμβατο με crossfire δεν μπορει να τρεξει καθολου ,τρεχει χρησιμοποιοντας τη μια απο τις 2 καρτες η τρεχει με χαμηλωτερη αποδοση ακομα και απο οσο θα μπορουσε να τρεξει με τη μια μονο?

3)Ενδιαφερομαι κυριως για προγραμματα οπως ΑΕ ,Premiere,cinema4d,photoshop, ΑΛΛΑ ΚΑΙ GAMES!Τι παιζει με αυτα?

4)Υπαρχουν και παιχνιδια που δεν υποστηριζουν crossfire?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

1) Τσεκάρεις το κάθε πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει ξεχωριστά από το site του αν υποστηρίζει CF

2) Τρέχει με την μία κάρτα χωρίς απώλειες. Αν έχεις όμως bottleneck από CPU, τότε πολλές φορές έχεις χειρότερες επιδόσεις με CF παρά με single κάρτα. Ο ίδιος ήμουν παθών (μέχρι την αναβάθμιση) και το είχα τσεκάρει με 4 διαφορετικά σύγχρονα games

3) Ομοίως με 1. Τα περισσότερα καινούρια games το υποστηρίζουν. Για τα progs τσέκαρε από official sites

4) NAI. Κυρίως Online

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε να σαι καλα!Δηλαδη στα περισσοτερα προγραμματα θα βρω πληροφοριες σχετικα με CF στα official site?Η πρεπει να ψαχνω ξεχωριστα για καθε εφαρμογη σε φορουμ και σελιδες και,και και........?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...