Προς το περιεχόμενο

Xperia.mini η nokia c6??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ανοιξει ενα θεμα πριν καιρο, γτ εχω επιδοτηση κ εψαχνα συσκευη για 2η.. Σαν κυριως εχω ενα αρκ...

Με πηραν απο τη βοντα επειδη δεν εχω παει ακομα για ανανεωση κ πετυχα να μου δωσουν τις δυο συσκευες που αναφερω δωρεαν .

Το νοκια τι λεει?? Εχει 8αρα καμερα κ capasitive οθονη αν δε κανω λαθος! Αλλα δε το χω βρει πουθενα ανοιχτο για να το δοκιμασω... Το mini απο την αλλη ειναι πιο μικρο κ ξερω τα χαρακτηριστικα του.. Αλλα κι αλλο xperia ρε γμτ?! Δε ξερω...

Τι λετε εσεις??!

Υγ μιλαμε.για το c6-01

android.png

Δημοσ.

Έχω το C6-01 και είμαι πολύ απογοητευμένη...καθέ λίγο και λιγάκι είμαι σε nokia care...

Πρίν λίγες μέρες κατέβασα την αναβάθμιση Anna και απλά δεν μπαίνει στο internet!

Η cosmote κατηγορεί την nokia και η nokia την cosmote...και δεν ξέρω τι να κάνω..:(

Μάλιστα ένας πωλητής της cosmote μου είπε ότι το λογισμικό του C6-01 είναι πολύ ξεπερασμένο πια και ότι καλύτερα να σκεφτώ να πάρω κάτι σε android.

I hope that helps!

Δημοσ.

Τι σε χαλάει να έχεις δευτερο XPeria; Ειδικά αν έμεινες ευχαριστημένος από το Arc. Αν είναι από Vodafone δες μήπως σου δίνουν δωρεάν και το XPeria Neo V, είναι με διάφορα καλύτερη επιλογή και από τα δύο. Ακόμη κι αν σου πουν να δώσεις ένα 30αρι ξέρωγω από πάνω.

android.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αφου 'επαιξα' αρκετη ωρα με το νοκια, αποφασισα να το παρω

ξερω οτι android>symbian , αλλα απ τη στιγμη που χω ηδη το xperia arc, μ αρεσει που απεκτησα και κατι διαφορετικο.

Σαν πρωτες εντυπωσεις το κινητακι τα σπαει. Ειναι τοσο μικρο οσο χρειαζεται, εχει μεταλλικη πισω οψη που σαν αισθηση στο χερι τα σπαει, εχει καλη καμερα με 8mp+2πλο φλας9μονο κακο η ελλειψη autofocus), και ειναι γρηγορο.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...