Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενδιαφερει να παιζω τα παντα στο full detail σε αυτη την αναλυση και να εχει 1-2 θυρες hdmi η εστω μια και μια dvi.δεν θα αναβαθμησω την οθονη για τα επομενα 2 χρονια αλλα και ουτε την καρτα οποτε δεν θελω να την ξαναλλαξω σε 3-4 μηνες.δωστε μου μερικες εναλλακτικες ειτε απο προσωπικη εμπειρεια και αν θα πρεπει να ειναι 2GB H 1GB?budget 250 για καινουργια η μεταχειρισμενη ελαφρως.

Δημοσ.

λοιπον βρηκα μεταχειρισμενη την gtx580 3gb στα 360 και την 6990 στα 380.ποια να προτιμησω μιας και θα καταληξω αμμεσα σε μια απο τις 2

Δημοσ.

Χμ,ανεβηκε πολυ το budget ε?εαν ειναι ετσι με τετοιο Budget καλυτερα περιμενε λιγο καιρο να βγουν οι καινουργιες καρτες γιατι με τετοιο Budget και με αυτα που ακουγονται....καλυτερα να περιμενεις.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτες που θα βγουν δε ξερω ποσο θα εχουν.αυτες που βρηκα ειναι ευκαιρεια και εχουν 600 + γιαυτο και ρωτω για ποια να παω....μετα δεν θα μπορω να δωσω 600 για καινουργια....

Δημοσ.

θα ειναι καλυτερες απο τις προαναφερομενες δηλαδη μου λες με το μισο κοστος???μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλλιως θα χτυπαω το κεφαλι μου...εχεις κανενα link να δω για το τι εχεις κατα νου?

Δημοσ.

Δεν εχω λινκ μιας και δεν εχει διαρρεύσει ακομη τιποτα απο bench.

Απλα ριξε μια ματια εδω Insomnia link

Το θεμα ειναι οτι ειτε την 580 ειτε την 6990 να παρεις,σιγουρα θα εισαι πολυ καλα για πολλα χρονια.

Δημοσ.

το θέμα με τις καινούργιες όμως είναι ότι θα χρειαστεί και gen3 pci-e x16 οπότε μιας και βρήκες αυτές τις δύο θα σου πρότεινα την 6990 αποδίδει πάρα μα πάρα πολύ καλά http://www.hardocp.com/article/2011/03/21/amd_radeon_hd_6990_video_card_followup_review/3

Δημοσ.

Μεταξύ των 2, σαφέστατα η 6990 αφού είναι διπύρηνη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης επιδόσεων, και είναι φυσιολογικό. Αρκεί να την σηκώνει το PSU σου (και η GTX580 θέλει ρεύμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...