athlios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εγω θυμαμαι εδινα λευκη κολλα και εβγαινα για μπουγατσα με κρεμα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Θυμήθηκα ένα πρόχειρο στα θρησκευτικά στην Α' γυμνασίου. Είχα μάθει καλά την παράδοση και δεν είχα διαβάσει. Απάντησα στις ερωτήσεις με τα λόγια της παράδοσης. Ο βαθμός που πήρα ήταν 16 και μου λέει η καθηγήτρια "σλάη χρειάζεσαι περισσότερο διάβασμα από το βιβλίο" ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΩΡΗ.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Σας εχω ολους πιστευω Γραφοντας ποιητικα λογια σε απροειδοποιητο διαγωνισμα χτυπησα 18 (το βιβλιο περιττο να πω οτι ηταν οπως το πηρα στην αρχη της χρονιας παρατημενο σε μια ακρη) Τα χε παιξει η καθηγητρια and i was like deal with it
athlios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Οκ ρε φιλε και γω εγραφα ο θεος ειναι καλος και μας αγαπαει ολους και επαιρνα 18 αλλα εχει να κανει με το ποσο χαζη ειναι η καθηγητρια...
slygeo87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παπαδοπαιδι εισαι; Τι 16;; Όχι, μου άρεσε η επιστημονική φαντασία από μικρός.
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 και μου λέει η καθηγήτρια "σλάη χρειάζεσαι περισσότερο διάβασμα από το βιβλίο" και γυρίζω και της λέω ''το όνομα μου είναι σλαιτζεο87''
nrkmaiden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ιδεα μ ειναι ή οι καθηγητριες οικιακης οικονομιας,θρισκευτικων, κτλ εχουν απιστευτα κομλπεξ που τα βγαζουν στα παιδια
athlios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μπα ,μαλλον δεν ειχες καθηγητρια να σου κανει οαεδ ... Πτανες ολες.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ποτέ πάνω απ' τη βάση στην οικιακή οικονομία. Ποτέ κάτω από 19 στα θρησκευτικά. Μαγειρεύω καλύτερα απ' ό,τι προσκυνώ.
green gordon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Στο σχολείο μας, σήμερα, μας έδωσαν τα αποτελέσματα από ένα απροειδοποιήτο στην Οικιακή Οικονομία. Ο μέσος όρος της τάξης ήταν χαμηλός στο τεστ αλλά σκεφτήκαμε πως είναι απροειδοποιήτο, και ότι δεν θα μετρήσει πολύ στο τελικό βαθμό.ΟΜΩΣ, μας είπε πως θα βγάλει τον τελικό βαθμό, λεέι πως θα προσθέσει τον βαθμό του απροειδοποιήτου και του διαγωνίσματος (που ΘΑ γράψουμε), θα τα προσθεσει και θα τα διαιρέσει διά το 2. Δηλαδή θα περάσει το απροειδοποιήτο σαν κανονικό διαγώνισμα και δεν θα μετρήσει τον προφορικό λόγο. Μερικά παιδιά πήγαν να μιλήσουν στον διευθυντή για την καθηγήτρια αλλά αυτός δεν τούς άκουσε.Τι προτείνεται να κάνουμε? Μην το συζητας καθολου αν δεν ειναι αυτος λογος για καταληψη,ποιος ειναι? Κολλας και τις γιορτες και ξαναπας για μαθημα γεναρη.
slygeo87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μαγειρεύω καλύτερα απ' ό,τι προσκυνώ. Αμήν του δατ.
Marria Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πω , μακαρι τα προβληματα μου να ταν ο βαθμος στην Οικιακη Οικονομια Εδω ο κοσμος καιγεται.. μπλα μπλα..
ravend Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 τι είναι η οικιακή οικονομία??γιατί δεν το θυμάμαι? θρησκευτικά εγώ πάντα είχα 13 κ αυτό χαριστικά, ο καθηγητής ήταν γκόμενος της αδελφής μου κ τα 4-5 που του έγραφα τα έκανε 13. στο τέλος του λυκείου ξηγήθηκε με ένα 20αρι κ πήγαμε μαζί judas priest το καλοκαίρι μετά. Beat that!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα