Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Η αδερφή σου είχε γκόμενο θεολόγο, beat that.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ο καθηγητής έχει κάθε δικαίωμα να προσδιορίζει κατά το δοκούν τον τρόπο με τον οποίο θα εξαχθεί η βαθμολογία των μαθητών του. Δεν νομίζω να έχει θεσπιστεί κάποιο σύστημα υπολογισμού της βαθμολογίας των τετραμήνων συναρτήσει των διαφόρων επιδόσεων των μαθητών όπως επίσημο διαγώνισμα, απροειδοποίητα, συμμετοχή στην τάξη κτλπ. Συνήθως όταν ήμουν μαθητής αυτά που μετρούσαν περισσότερο ήταν συμμετοχή στην τάξη και βαθμός στο επίσημο διαγώνισμα του τετραμήνου, τα απροειδοποίητα μας τα έβαζαν για να μας ψαρώσουν και καλά για να αρχίσουμε να διαβάζουμε περισσότερο από φόβο μην πάρουμε κάτω από την βάση στον έλεγχο. Θέλω να πιστεύω οτι σας το είπε η καθηγήτρια για να σας ψαρώσει. Αλλά το τι θα κάνει στην τελική είναι δικό της θέμα. Ίσως αν μαζευτείτε όλοι οι γονείς των μαθητών της τάξης σου και τις πείτε τίποτα να αναθεωρήσει. Γκρίνιες κλαψουρίσματα διευθυντές κτλπ δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα, γιατί στην τελική θεωρείται σαν να γκρινιάζεις επειδή αντί για 5 θες να πάρεις 12
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ο καθηγητής έχει κάθε δικαίωμα να προσδιορίζει κατά το δοκούν τον τρόπο με τον οποίο θα εξαχθεί η βαθμολογία των μαθητών του. Τεχνικό δικαίωμα. Αλλά η διαφοροποίηση ενός δασκάλου από μια μηχανή έγκειται κυρίως στην ηθική προσέγγιση αυτών που διδάσκει. Και κακά τα ψέμματα, βαθμολογία βάσει απροειδοποίητου διαγωνίσματος το οποίο έχει εφευρεθεί καθαρά για βολοδισκόπηση απορρόφησης ύλης και όχι αξιολόγησης; Σοβαρά; Κλασσικός πέτσας "το δικό μου το μάθημα δεν είναι ασήμαντο, όχι, σας κόβω με 4.9" μου βρωμάει.
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν θυμάμαι να γράφαμε ποτέ στο σχολείο διαγωνίσματα με ειδοποίηση. Εκτός και αν εννοείτε τις τελικές εξετάσεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν θυμάμαι να γράφαμε ποτέ στο σχολείο διαγωνίσματα με ειδοποίηση. Εκτός και αν εννοείτε τις τελικές εξετάσεις. Σοβαρά ? Πρίν τους ελέγχους του τετραμήνου δεν σας έλεγαν," τότε θα γράψουμε διαγώνισμα ?" Άλλο οι τελικές.
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Γύρω στα 30 είμαι. Μάλλον έχουν αλλάξει οι εποχές.. ή έχω Alzheimer's
ExaByte Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα με την ευκαιρία.... Αναπολώ τις στιγμές που έπερνα 18-19 μαθηματικά φυσική ιστορία και 11-12 γεωγραφια/θρησκευτικά/οικιακή οικονομία και πάντα ΚΑΤΩ απο τη βαση στη μουσική............. epic ages
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εμενα τι μου θυμησατε ... Ειχα ενα καθηγητη στα θρησκευτικα που ηταν καπου 40 χρονων και ηταν τοσο φανατικος... Μεχρι τα 40 δεν ειχε παει με γυναικα..να κανει μαζι της σεξ εννοω.. Οταν μας εβλεπε στο διαλλειμα μας ελεγε θα πεις μια προσευχη και θα σου δωσω μια καραμελιτσα/σοκολατα.. Ολα τα λεφτα ηταν τωρα που τα θυμαμαι.. Και γω επειδη ημουν λιγο εκεντρικος ειπε επειδη φορουσα σκουλαρικια και στα 2 αυτια ειτε για το μαλλλι με ελεγε καλο μου παιδι γιατι δεν τα βγαζεις και εγω του απανοτυσα μα ο Χριστοδουλος ειπε σας παω οπως ειστε..
slygeo87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 στη μουσική....... Μας λέει ο μούλος β' γυμνασίου "όποιος ξεχάσει το κλειδί του ΣΟΛ στο πεντάγραμμο θα του κόψω 6 μονάδες". Πήρα 14. Ο ΜΟΥΛΟΣ.
athlios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ολοι αυτοι οι καθηγητες απο παπαρομαθηματα ηταν τιγκα κομπλεξικοι. Με ελαχιστες εξαιρεσεις , εναν γαμια μουσικο ξερωγω που ειχε παρει ολες τις αγγλικουΔΕΣ και μια αγγλικου που δεν την ενοιαζε τιποτα εκτος απτο γατι της.
Praetorianos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα τον τίτλο και λέω να δεις που αρχίσανε να τρολάρουνε τον freedubus σε άλλο επίπεδο. Κρίμας. Anyway αναπολώ εποχές που έπαιρνα στα σοβαρά το "αύριο έχουμε διαγώνισμα στα θρησκευτικά" και το άγχος που με έπιανε για το βαθμό στα καλλιτεχνικά.
KilliK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 εγω αναπολω το καλο συστημα εκπαιδευσης και παιδειας.των αλλων χωρων.
black_widow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Οικιακή οικονομία σε ποιά τάξη ήταν ; Ούτε που θυμάμαι Θρησκευτικά μέχρι 15 τελικός βαθμός και αυτό λόγω καλού μέσου όρου. Το ότι ο κάθε καθηγητής κάνει τα δικά του δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος κανόνας με συντελεστές απροειδοποίητων / προφορικών , διαγωνίσματος και τελικής εξέτασης. Σε εμάς ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε . Η καθηγήτρια Χημείας εκτός του διαγωνίσματος δεν έβαζε απροειδοποίητα Τεστ , εξέταζε προφορικά κάποιους και όσους είχαμε γράψει καλά στο διαγώνισμα και δεν την προτιμήσαμε να κάνουμε ιδιαίτερο μαζί της μας έριχνε 3-4 βαθμούς κάτω στον τελικό βαθμό δήθεν επειδή δεν ήμασταν διαβασμένοι . Αφού εξετάζεις με κατάλογο μωρή όσους θες και αποφεύγεις να με εξετάσεις Άλλος είχε μόνο το διαγώνισμα ως κριτήριο αξιολόγησης κ.ο.κ.
Sellers Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Θυμήθηκα τώρα τον θρησκευτικό μας. Πολύ καλός άνθρωπος και καθηγητής. (άσχετα με το θέμα του μαθήματος του). Υπήρχαν κάποιοι κομπλεξάρες καθηγητές που στα ενδοσχολικά, δώσαν του πούστη την υλη, και λέγαν ''όχι επειδή είναι ενδοσχολικά να μην τα δώσετε σημασία, είναι και αυτά σημαντικά'' και άλλα τέτοια χαζά. Ήρθε και αυτός και μας είπε ''το ξέρω ότι μετά τις πανελλήνιες δεν θα έχετε όρεξη να διαβάσετε και τα ενδοσχολικά, για μένα διαβάστε αυτά τα 4 κεφάλαια, θα βάλω ένα θέμα απο το καθένα''. Πήγαμε σχεδόν όλοι διαβασμένοι. Οι άλλες οι τρελές στα νεοελληνικά κείμενα βάλανε 15 με 20 κείμενα. Τελευταίο μάθημα. Τέλη ιουνίου ξερω'γω.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα τον τίτλο και λέω να δεις που αρχίσανε να τρολάρουνε τον freedubus σε άλλο επίπεδο. Κρίμας. Anyway αναπολώ εποχές που έπαιρνα στα σοβαρά το "αύριο έχουμε διαγώνισμα στα θρησκευτικά" και το άγχος που με έπιανε για το βαθμό στα καλλιτεχνικά. Ε οχι ακομα ρε, τις γιορτες που δεν θα έχουμε τι να κανουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα