Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ο ΤwitterLover έχει δίκιο.

Και γενικά το απροειδοποίητο τεστ μπορεί να έμοιαζε στα μάτια μου με τιμωρία ή εκδίκηση, αλλά είναι πολύ καλύτερο απ' το να ανοίγει ο καθηγητής το μπλοκάκι του, απροειδοποίητα πάλι, και ν' αραδιάζει απροκάλυπτα ονόματα και ερωτήσεις.

Βέβαια και τα δύο δεν είναι καθόλου παιδοκεντρικά και χάνεται χρόνος που θα μπορούσε ν' αποβεί δημιουργικός. Το θέμα όμως είναι ότι δεν τρέχει κάτι αν στην οικιακή οικονομία έχεις 15 αντί για 20. :rolleyes:

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά, της έγραψα 18 στο διαγώνισμα τριμήνου. Τελικά μας ψάρωσε με τον τελικό βαθμό (όπως σκέφτηκαν και μερικοί)

Lock.

Δημοσ.

Cool.

Μπρο τιπ: Αν χτυπήσεις κανά 20άρι στο τρίμηνο, μη διαβάσεις στο 2ο-3ο. Ε πόσο να πέσει... :devil:

Δημοσ.
Cool.

Μπρο τιπ: Αν χτυπήσεις κανά 20άρι στο τρίμηνο, μη διαβάσεις στο 2ο-3ο. Ε πόσο να πέσει...

Οικιακη οικονομια στο λυκειο δεν διδασκεται?αρα δεν εχει 2 τετραμηνα?

Πφφφ νιωθω γερος!

android.png

Δημοσ.

Οικιακη οικονομια στο λυκειο δεν διδασκεται?αρα δεν εχει 2 τετραμηνα?

Πφφφ νιωθω γερος!

android.png

Γυμνάσιο. Στη πρώτη ή στη δευτέρα. Δεν είμαι σίγουρος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η οικιακη οικονομια οταν ημουν γυμνασιο 2003-2006 διδασκοταν στην Α και Β γυμνασιου μας εκανε μια καθηγητρια που την ειχε δει πολυ ιστορια με το μαθημα και προσπαθουσε να μας ψαρωσει. μαζι με την τεχνολογια και το Δικαιο τα θεωρω τα πιο ακυρα μαθηματα που ειχα στην σχολικη μου ζωη. η φαση ειναι οτι συμμετειχα και στα τρια μεσα στο μαθημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...