bscyb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν προχτές ενώ είχα αφήσει ανοιχτό το laptop να κατεβάζει μια ταινία όταν γύρισα είχε μαυρίσει η οθόνη και έγραφε no operating system found το έκλεισα και όταν το ξανά άνοιξα μου εμφάνισε αυτό εδώ Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your windows installation disc and restart your computer. 2. Choose your langugae settings, and then click next 3. Click "repair your computer." Status: 0xc000000e Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible. αρχικά προσπάθησα να το κάνω εκκίνηση με safe mode και φόρτωνε κανονικά τους drivers μέχρι που κόλλησε στο windows/system32/drivers/disk.sys μετά από πέντε λεπτά ξεκίνησε τελικά το safe mode αλλά είχε μόνο μαύρη οθόνη και έγραφε στης γωνιές safe mode αλλά δεν εμφάνιζε τίποτα άλλο και δεν ανταποκρίνονταν αν πάταγα π.χ ctrl alt del ή ctrl shift escape όποτε το έκλεισα και έβαλα να κάνει repair και εκεί που έψαχνε για το λειτουργικό σύστημα να κάνει repair δεν βρήκε κανένα ενώ το laptop είχε κανονικά εγκατεστημένα τα windows 7 όποτε πάτησα next και το έβαλα να κάνει repair αλλά μου έβγαλε ένα error κάπως έτσι system repair is unable to fix the problem όποτε αποφάσισα να ξανακάνω εγκατάσταση τα windows 7 επέλεξα custom (και καλά να εγκαταστήσει τα windows από την αρχή χωρίς να κρατήσει τα παλιά αρχεία) και έβαλα να τα εγκαταστήσει στο σκληρό που έχει μέγεθος γύρω στα 500 GB αλλά σε κάποια στιγμή μου έβγαλε το έξεις σφάλμα windows could not format a partition on disk 0. the error occurred while preparing the partition selected for installation. error code: 0x80070057. επίσης να προσθέσω ότι αργή παρά πολύ σε μερικά σημεία π.χ έκανε γύρω στις 3 ώρες από εκεί που λέει setup is starting windows επίσης και εκεί που διαλέγεις σε ποιο σκληρό θα εγκάταστησης τα windows κόλλησε και έπρεπε να περιμένω καμιά ώρα μέχρι να προχωρήσω. Από ότι έχω διαπίστωσή πρόκειται για πρόβλημα του σκληρού καθώς πάντα κολλάει όταν πρέπει να επιλέξεις κάτι που αφορά τον σκληρό και επίσης από αρκετά σφάλματα τα οποία ανέφεραν τον σκληρό βλέπε windows/system32/drivers/disk.sys windows could not format a partition on disk 0. the error occurred while preparing the partition selected for installation. error code: 0x80070057. αν και μου φαίνεται λίγο παράξενο να έχει πρόβλημα καθώς πριν 4 μήνες τον άλλαξα γιατί ο προηγούμενος είχε πρόβλημα. μπορεί κανείς να μου πρωτινή καμία λύση για το τι να κάνω γιατί προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να το φτιάξω αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα
TEOKOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τα ίδια μου έκανε και εμένα ένας 702.11 seagate που είχα. Σαν primary δεν μπορούσα να εγκαταστήσω λειτουργικό με παρεμφερή προβλήματα αλλά σαν secondary για αποθήκη ,δούλεψε κανονικά.
bscyb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 επειδή δεν είχα άλλο σκληρό για να δοκιμάσω έβαλα τον άλλο σκληρό ο οποίος είχε πρόβλημα (smart failure) και σε αυτόν δεν κόλλαγε καθόλου δηλαδή η διαδικασία που με τον άλλο σκληρό ήθελε γύρω στα 20 λεπτά με αυτόν δεν ήθελε ούτε 2 λεπτά όποτε μάλλον πραγματικά ο δίσκος έχει πρόβλημα θα δοκιμάσω ακόμα κάτι που βρήκα σε άλλο forum μέσω cmd diskpart list disk select disk n clean all format fs=ntfs και αν δεν γίνει τίποτα θα πάρω τηλέφωνο το κατάστημα να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση για να μου τον αλλάξουν και αλλιώς θα αγοράσω άλλον
bscyb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 επειδή δεν είχα άλλο σκληρό για να δοκιμάσω έβαλα τον άλλο σκληρό ο οποίος είχε πρόβλημα (smart failure) και σε αυτόν δεν κόλλαγε καθόλου δηλαδή η διαδικασία που με τον άλλο σκληρό ήθελε γύρω στα 20 λεπτά με αυτόν δεν ήθελε ούτε 2 λεπτά όποτε μάλλον πραγματικά ο δίσκος έχει πρόβλημα θα δοκιμάσω ακόμα κάτι που βρήκα σε άλλο forum μέσω cmd diskpart list disk select disk n clean all format fs=ntfs και αν δεν γίνει τίποτα θα πάρω τηλέφωνο το κατάστημα να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση για να μου τον αλλάξουν και αλλιώς θα αγοράσω άλλον το δοκίμασα αυτό αλλά στο clean all μου έβγαλε το εξής error diskpart has encountered an error the request could not be performed because of an i o device error επίσης το ίδιο error μου εμφανίζει όταν προσπαθώ να δημιουργήσω ένα partition δηλαδή ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τον σκληρό όποτε είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι ο σκληρός είναι για πέταμα
bscyb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν είμαι πλέον σίγουρος ότι χάλασε ο σκληρός δίσκος και είδα στο site από το όποιο το παράγγειλα ότι έχει Εγγύηση εργοστασίου 5 χρόνια τώρα αν μου το καλύπτει η εγγύηση και μου στείλουν άλλο γνωρίζει κάνεις? πόσο καιρό θα κάνει όλη αυτή η διαδικασία (δεν ξέρω καν πως γίνεται δηλαδή αν μου στέλνουν κατευθείαν τον σκληρό ή πρέπει πρώτα να λάβουν τον σκληρό που θα τους στείλω να δουν αν όντως έχει πρόβλημα και αν έχει τότε να μου στείλουν άλλο)γιατί αν είναι να περιμένω πάνω από 2 εβδομάδες μέχρι να πάρω τον σκληρό δεν αξίζει και καλύτερα να πάρω καινούργιο βασικά θα έπερνα κατευθείαν καινούργιο αλλά από εκεί που τον Ιούλιο ο σκληρός έκανε 60 ευρώ τώρα είδα ότι κοστίζει 130 ευρώ όπως και γενικά οι τιμές όλων των σκληρών διπλασιάστηκαν.
Xvipes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να τον δώσεις πίσω να ελεγχθεί ότι όντως έχει πρόβλημα και μετά σου κάνουν αντικατάσταση.Αν σε καλύπτει η εγγύηση από το μαγαζί που το αγόρασες δε θα πάρει πάνω από 2-3 μέρες.Αν πάει στην εταιρία τότε άγνωστος ο χρόνος...
bscyb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 βασικά δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτί που να λέει ότι έχει εγγύηση και στο site στην περιγραφή του σκληρού γράφει: Εγγύηση εργοστασίου 5 χρόνια όποτε λογικά θα πρέπει να πάει στην εταιρεία (western digital) η οποία δεν πιστεύω να έχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα οπότε λογικά θα πάρει κάνα μήνα μέχρι να μου στείλουν τον σκληρό θα πάρω και τηλέφωνο το απόγευμα το μαγαζί που το αγόρασα να τους ρώτησω
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία το μήνυμα που βγαίνει όταν τελειώνει η εγκατάσταση στα windows 7 που λέει <<windows setup could not configure windows to run on this computers hardwere>> τι μπορεί να σημαίνει; το έχω απορία γιατί σε ένα λαπτοπ μου το είχε ξαναβγάλει και έφταιγε η κάρτα γραφικών την κάναμε rebaling και μετά συνέχισε κανονικά την εγκατάσταση , να υποθέσω ότι είναι και σε εμένα κάτι παρόμοιο; πάντως το πέρασα με γραμμή εντολών αλλά όταν έβαζα τα 7 ποτέ δεν έβγαζε τέτοιο μήνυμα τώρα όμως τα 7 δεν τα περνούσε ούτε από το δισκάκι το συστημα <<σταθερος>> υπολογιστής σε εμένα ειναι i5 3,4 4670 260x amd 8gb ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα