jeanthira7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Λόγω των προβλημάτων τάσης που αντιμετωπίζω στην περιοχή μου και μου έχει ήδη κάψει 1 τροφοδοτικό αποφάσισα να κατευθυνθώ στη λύση του UPS. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-UPS-650-LD-Line-Interactive-EA265.htm Αυτό σκέφτηκα ως το πιο οικονομικό αλλά έχω το εξής θέμα. Στο σημείο που είναι το PC υπάρχει μόνο μία πρίζα και μέσω μπαλαντέζας συνδέω το τροφοδοτικό του PC μαζί και με όλα τα άλλα περιφερειακά (οθόνη, εκτυπωτές, ηχεία, router) + πλυντήριο (άσχετο). Το ίδιο θα μπορούσα να κάνω και με το τροφοδοτικό? Να ξεκινάει από την 1 πρίζα και δια της μπαλαντέζας να καλύπτει το pc + όλες τις υπόλοιπες συσκευές?
overpower Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αν δεν κανεισ τιποτα σημαντικο και δεν χρειαζεται να σωζεις εργασιες κτλ παρε ενα σταθεροποιητη τασης με κανα 20αρι. τωρα αν θες να βαλεις ups μην βαλεις και το πλυντηριο πανω
jeanthira7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αν δεν κανεισ τιποτα σημαντικο και δεν χρειαζεται να σωζεις εργασιες κτλ παρε ενα σταθεροποιητη τασης με κανα 20αρι. τωρα αν θες να βαλεις ups μην βαλεις και το πλυντηριο πανω Εχω ήδη πάρει έναν με 10 ευρώ της Amarad ο οποίος με βολεύει για όλες τις συσκευές μου αλλά για το pc απ' ό,τι φαίνεται είναι λίγος...
mikevchq Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν καταλαβαινω καλα θες απο την μια πριζα του UPS να συνδεεις ολα τα παραπανω που αναφερεις (το πλυντηριο εννοειται ξεχνα το δεν μπαινει πανω στο UPS για κανενα λογο). Ποσα Watt ειναι το τροφοδοτικο του PC;
jeanthira7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν καταλαβαινω καλα θες απο την μια πριζα του UPS να συνδεεις ολα τα παραπανω που αναφερεις (το πλυντηριο εννοειται ξεχνα το δεν μπαινει πανω στο UPS για κανενα λογο). Ποσα Watt ειναι το τροφοδοτικο του PC; 400
mikevchq Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 OK θα εισαι αλλα μην περιμενεις αυτονομια πανω απο 5 λεπτα με το συγκεκριμενο UPS. Ο εκτυπωτης αν ειναι laser καλο ειναι να μην μπει πανω.
jeanthira7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 OK θα εισαι αλλα μην περιμενεις αυτονομια πανω απο 5 λεπτα με το συγκεκριμενο UPS. Ο εκτυπωτης αν ειναι laser καλο ειναι να μην μπει πανω. Κάποιο άλλο πιο δυνατό UPS που μπορεί να "σηκώσει" κάτι παραπάνω έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα