Fuel7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ΠΑιδιά καλησπέρα...καίγομαι!!!Θέλω τήν συμβουλή σάς! Ξέρετε, πού μπορώ να βρώ τέτοια πινεζάκια??Είναι απο τήν ταπετσαρία του αυτοκινήτου μου!Απο τήν πολυκαιρία λίωσανε!Εάν ξέρετε, πού μπορώ να βρώ, θα σάς είμαι υπόχρεος!!!Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! Ξέχασα να βάλω τήν εικόνα του τί ψάχνω.ΚΑι πάλι ευχαριστώ!
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Σε κανενα λαμαριναδικο πανε...θα εχουν σιγουρα
Fuel7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λαμαρινάδικο;;;Ελεγα μήπως σε βιομηχανικά προιόντα!
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Toyota; Πλαστικά κουμπώματα τα λένε. Τώρα που θα βρεις... Ίσως στο παρακάτω. http://www.axel.gr/index.php?act=viewCat&catId=126
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λαμαρινάδικο;;;Ελεγα μήπως σε βιομηχανικά προιόντα! Δηλαδη αματου λαμαρινα του σπασει ενα τετοιο τι σου λεει δεν εχω βρες εσυ? Οχι βεβαια ..και αν δεν εχει ολο και καποια πατεντα θα εχει βρει..επισκεψου ενα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λαμαρινάδικο;;;Ελεγα μήπως σε βιομηχανικά προιόντα! Τα είχα πληρώσει χρυσά τα original (τα πιο κοντά) αλλά εσχάτως είδα και στο e-bay. Επίσης και η Würth έχει, αλλά τα δίνει σε ποσότητα. Αν δεν θέλεις πολλά, πάρε σβάρνα τα συνεργεία/φαναρτζίδικα..
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Θα βρεις συνήθως και σε μαγαζιά της γειτονιάς που έχουν λάδια, ιμαντες και λάμπες-λαμπάκια αυτοκίνητου, αξεσουάρ και ψιλοανταλλακτικα. Τώρα αν δεν είναι μαύρο κι είναι μπλε ξέρω γω ελπίζω να μη χαλιεσαι ιδιαίτερα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Alxnks Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Η αντιπροσωπεία δεν τα διαθέτει; οι αντιπροσωπειες τα χτυπανε αλυπητα! μου εχουν ζητησει και πανω απο 1 ευρω το κομματι για κατι τετοια! και τους διαολοστειλα και πηρα παρομοια στο 1/3 της τιμης απο συνοικιακο μαγαζι
Fuel7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Η αντιπροσωπία τα πουλάει κατοπιν παραγγελίας και εχει καθυστέριση έως και 10 μέρες.Εγώ θέλω κάτι τώρα για να ξεμπερδέυω! Το αμάξι είναι ΚΙΑ, και οι μαλακίες έσπασαν πρίν το πουλήσω, δέν μπορώ να δώσω το αμάξι γυμνό όπως καταλαβένετε!Ηα ντιπροσωπεία ζητάει 98 λεπτά για ένα κομμάτι!δηλαδή έλεος!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ψάχνωντας με "kia trim panel clips" βγαίνουν αρκετά αποτελέσματα. Ενδεικτικά: Εδώ εδώ (παχύμετρο έχεις; ) Δεν κοίταξα αν στέλνουν εδώ.
Haldol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Το αμάξι είναι ΚΙΑ, και οι μαλακίες έσπασαν πρίν το πουλήσω, δέν μπορώ να δώσω το αμάξι γυμνό όπως καταλαβένετε!Ηα ντιπροσωπεία ζητάει 98 λεπτά για ένα κομμάτι!δηλαδή έλεος! Ντάξει, εάν δεν είναι πολλά τα κομμάτια θα το έκανα το ψυχικό και θα τους έστελνα στον αγύριστο. Δηλαδή να έχει 0,98€ στην αντιπροσωπεία και 0,30€ στον λαμαρινά και να ψάχνεσαι να γλυτώσεις 3,5€ από 5 κομμάτια που μπορεί να θέλεις; Σκέψου το χρόνο που θα χάσεις ψάχνοντας. Αν βέβαια θες μπόλικα, πάσο.
Fuel7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε BassStarlet, κυριολεκτικα με εσωσες!ευχαριστώ πολυ για τήν βοήθεια σου!!!Ηταν οτι ακριβώς χρειαζομουνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα