pele75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 για κ απο μενα εδω και ημερεσ μοθ σβινη χορισ λογο και μοθ βγαζει μια μπλε οθονη,και κατι λεη για μεμορυ καρτα μετα απο λιγο ξανα ανηγει,μπορω να κανω κατι?η το παω στον μαστορα.
Thanos1972 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μαστορα φιλε,μαστορα θελει.μπορει και λιγο καστορα.
pele75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα σε τι η φιλοφρονησει.
mitsakos_18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 προσπαθησε να διακρινεις τον λογο της μπλε οθονης..σε καποιο σημειο στη μπλε οθονη θα αναφερεται στο προβλημα..πες μας τι σου γραφει και θα βρεθει λυση..το πιο πιθανο ειναι καποια συσκευη να αντιμετοπιζει προβλημα..εβαλες προσφατα κατι πανω στο pc?
pele75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 απο χτεσ το βραδυ δεν μου εχει ξανα σβησει,τορα το τι γραφη στην μπλε οθονη δεν προλαβα να δω νομιζω ποσ γραφη κατι για την μεμορυ καρτ και κατο αρχιζει να μετρα απο το 20 μεχρει το 0, τι να πο δεν ξερο και πολλα,θα προσπαθησω να δω τι γραφη οταν το ξανακανει δεν εχω βαλει καποια συσκευη, ευχαριστω για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα