Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είπα να βάλω και εγώ ένα θέμα στο αγαπητό μας φόρουμ..!

Πολλές φορές, άλλοτε λόγω ψυχολογίας ή διαφόρων σκέψεων, εχω το αίσθημα νοσταλγίας για κάποια, κάτι ή ακόμα και μια κατάσταση..!

Νομίζω είναι μια άμυνα στο να μπορουμε να θυμόμαστε κάτι και να φέρνουμε τα πρόσωπα ή την κατάσταση την οποία θέλουμε να "ξαναθυμηθούμε" και να νιώσουμε ξανά το αίσθημα ασφάλειας κλπ.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, που βλέπουμε έμπρακτα να γυρίζει ο κόσμος ανάποδα και αυτά που θεωρούσαμε "δεδομένα" ότι ποτέ δεν ήταν..

Στην τελική, δεδομένα πάντα στο μυαλό μας θα είναι..!

Εμένα ένα από αυτά που μου λείπει περισσότερο είναι το αίσθημα της απλότητας των παιδικών χρόνων..όλα φαινόντουσαν εύκολα και τόσο απλά χωρίς κάτι να κρύβεται από πίσω..ήξερες ότι έχεις το μέλλον μπροστά σου και μπορεί να γίνει αυτό που ήθελες..

Υ/Γ: Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, συγνώμη και να διαγραφεί το παρών..

Υ/Γ ν.2: Προσπαθήστε μην το χαλάσετε πολύ το θέμα :P

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ακριβως που ειπες για τα παιδικα μας χρονια.που χαιροσουν εαν ειχες μια σοκολατα και εβλεπες παιδικα στην tv.η που περιμενες να ερθει το σαββατο για να μην εχεις σχολειο για να πας καμια βολτα εξω με τους φιλους σου.που που που που.....

Δημοσ.

Κλεμμενο απο το facebook :

Όταν ήμουν μικρός δεν είχα iphone, ούτε laptop, ούτε PSP. Έπαιζα όλη μέρα κρυφτό, μήλα, ποδήλατο (ΒΜΧ) και μπάλα. Πήγαινα σπίτι όταν νύχτωνε. Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι (απ' το μπαλκόνι τσιρίζοντας). Αντί για facebook είχα μόνο τους φίλους της γειτονιάς μου .

Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη (εντάξει, στο βρεμένο χόρτο, τερματοφύλακας με εστία δύο μπουφάν). Κάθε μέρα βλέπαμε tom&jerry και όχι τα ξέκ*λα (μια χαρά είναι τα κορίτσια) και τους μλκς (αδερφές) των πρωινών εκπομπών. Χαρούμενη παιδική ηλικία..!

Δημοσ.

που επαιρνα το λεωφορίο απο παγκράτι με τους φίλους μου και κατεβαίναμε αθήνα κέντρο στα μπιμπλίκια να παίξουμε sega rally. και είμασταν ανήλικοι εχοντας μαζί μας 1εισητίριο και κέρματα στην τσέπη, και οι μανάδες μας ανησυχούσαν μόνο για το μαλί που είχαμε ξυρίσει κ φενόταν αλήτικο.

Δημοσ.

που επαιρνα το λεωφορίο απο παγκράτι με τους φίλους μου και κατεβαίναμε αθήνα κέντρο στα μπιμπλίκια να παίξουμε sega rally. και είμασταν ανήλικοι εχοντας μαζί μας 1εισητίριο και κέρματα στην τσέπη, και οι μανάδες μας ανησυχούσαν μόνο για το μαλί που είχαμε ξυρίσει κ φενόταν αλήτικο.

ημιχρονιο, ναος, παλαντιουμ και λας βεγκας.

Δημοσ.

Κλεμμενο απο το facebook :

Νταξ, όλα αυτά μου θυμίζουν κωλόγερους που λένε "εμείς στην ηλικία σας κάναμε αυτό", "οι νέοι σήμερα δεν ξέρουν να ζούν", "να χα τα νιάτα σου" και όλες αυτές τις μαλακίες. Γήρας=φόβος για το θάνατο->μίσος και φθόνος προς τα νιάτα και ανάγκη αυτεπιβεβαίωσης μέσω του "γέρασα αλλά τουλάχιστον είχα καλύτερα νιάτα από τους σημερινούς νέους". Το λυπηρό είναι οτι οι 30ρηδες που τα γράφουν νιώθουν γέροι.

Δημοσ.

Με το ζόρι λίγες καλές στιγμές με τον κολλητό μου. Δε νοσταλγώ τίποτα άλλο.

Δημοσ.

το παλιοοο INSOMNIA!

οπου υπηρχαν μελη με @@ και ξερανε τι λεγανε, οχι οπως τωρα που μπαινει ο καθε ασχετος και παταει κοτσανες...

τωρα εχει γεμισει με εφηβους που λενε οτι ειναι μεγαλυτεροι και λενε εξυπναδες σε ολα τα θεματα, απο software, hardware,

το παιζουν χακερ, ρωτανε εντελως ακυρα πραγματα, ειδικα στο μπλα-μπλα εχει γινει παιδικη χαρα...

θελω το παλιο ινσομνια, με εμπειρους χρηστες, σοβαρους και ωριμους ανθρωπους!

το παρακολουθω απο το 1998.

ανοιξε το forum το 2000 και ημουν απο τα πρωτα μελη, αργοτερα αλλαξα username.

Δημοσ.

Μηπως γερασες και εγινες στριμμενος ? :lol:

Μου εχει λειψει η δυνατοτητα ευκολης δανειοδοτησης .Και μια παλια γκομενα.. :P

Δημοσ.

Επίσης μου έχουν λείψει τα παιχνίδια στα πλοία !!!

Χαλάγαμε πόσα λεφτά μεχρι να φτάσουμε χαχαχα, που αν τα προσθέταμε στα εισιτήρια άνετα θα παίρναμε καμπίνα Α' Θέση !

Ε νομίζω οι παλιές αγάπες πάντα θα μας λείπουν, αλλά όπως λέει ένα τραγούδι "Οι έρωτες καρδιά μου δεν πεθαίνουν μα κοιμούνται...για να μπορούν κρυφά να κοροϊδεύουν τον καιρό"

Ειδικά οι εκφράσεις και οι κινήσεις της ! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει λείψει σοβαρά το sex και η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο. Καιρός λοιπόν, να μειώσω το gaming, την και-καλά σοφιστικέ υπερενεργητική εικόνα μου στο διαδίκτυο και φυσικά να εντρυφήσω στην πραγματική ζωή και σε αυτά που κάνω και βλέπω με τα μάτια και τα χέρια. Peace.

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

Κλεμμενο απο το facebook :Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι (απ' το μπαλκόνι τσιρίζοντας)

ανατριχίλα...σε ποιόν άνθρωπο θα μπορούσε να λείψει κάτι τέτοιο. Έχω κάτι γειτόνισσες που το κάνουν συνέχεια και είμαι πάντα ένα βήμα να πάω να τις στραγγαλίσω.

Η χειρότερη είναι η παλιοκυράτσα που βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γαμ$#@ενο κοπρόσκυλό της (ξες, αυτά τα μίνι σκυλάκια που δεν βάουν γλώσσα μέσα): Κούκη, Κουουουύκη.... :mad: ΑΑΡΑΡΡΓΚΓΓΚΓ

Δημοσ.

Οι βόλτες στο βουνό με την παρέα και το jeep σε ανύπαρκτους δρόμους . Πλέων δεν υπάρχει το jeep και ακόμα και να υπήρχε ....άδειο θα ήταν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...