Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α και κατι αλλο που θυμηθηκα. Μου εχουν λειψει και τα camping που καναμε οικογενειακως σε Ευβοια, Χαλκιδικη, Πελοπ/νησο. Ολη μερα στη θαλασσα και στον ηλιο, να μαγειρευει η μαμα στο γκαζακι τηγανητες πατατες και το βραδυ να μαζευομαστε ολοι μαζι κατω απο την τεντα της σκηνης μεχρι να κουραστουμε και να παμε για υπνο.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ω ναι camping !

Με γάλα αγνό και το σοκολατούχο στο μπουκαλάκι !

Και άμα είχε κάπου τηλεόραση βλέπαμε και λίγο Disney club =p

Δημοσ.

Μια συγκεκριμένη, σχεδόν απερίγραπτη αίσθηση όταν καθόμουν πριν χρόνια στο κρεββάτι με κρουασανάκια φούρνου διαβάζοντας JRRT.

Και νομίζω μόνο αυτό.

Δημοσ.

Ω ναι camping !

Με γάλα αγνό και το σοκολατούχο στο μπουκαλάκι !

Και άμα είχε κάπου τηλεόραση βλέπαμε και λίγο Disney club =p

.. και οταν βλεπαμε καμια τσουχτρα στη θαλασσα, φωναζαμε σαν τρελα :P

Δημοσ.

.. και οταν βλεπαμε καμια τσουχτρα στη θαλασσα, φωναζαμε σαν τρελα :P

Με ειχε τσιμπησει :P

Actually είχε πάει στο χέρι μου και όταν πήγα μηχανικά να καθαρίσω το νερό από τα μάτια μου πριν την καταλάβω, την πήρα σβάρνα και αυτή και ακούμπησε όλο το πρόσωπο !

Ακόμα το θυμάμαι και μπορώ να πω αυτό δεν μου λείπει καθόλου !

Δημοσ.

Με ειχε τσιμπησει :P

Actually είχε πάει στο χέρι μου και όταν πήγα μηχανικά να καθαρίσω το νερό από τα μάτια μου πριν την καταλάβω, την πήρα σβάρνα και αυτή και ακούμπησε όλο το πρόσωπο !

Ακόμα το θυμάμαι και μπορώ να πω αυτό δεν μου λείπει καθόλου !

Εγω θυμαμαι κατι μικρες που δεν τσιμπαγαν, τις βγαζαμε εξω με τα χερια, καναμε και ενα καλο, καθαριζαμε την θαλασσα :-D

Δημοσ.

Εγω θυμαμαι κατι μικρες που δεν τσιμπαγαν, τις βγαζαμε εξω με τα χερια, καναμε και ενα καλο, καθαριζαμε την θαλασσα :-D

Μαλλον το αντιθετο θα επρεπε να γινει για να καθαρισει η θαλασσα!

Δημοσ.

καναμε και ενα καλο

Αυτός ο αλτρουϊσμός σου με σκλαβώνει. Φτιάξε κανά παστίτσο. Και καλό θα κάνεις και θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Δημοσ.

Αυτός ο αλτρουϊσμός σου με σκλαβώνει. Φτιάξε κανά παστίτσο. Και καλό θα κάνεις και θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Πειραζει που δεν ξερω να φτιαχνω? :)

Aυτηη ευγενεια σου με σκλαβωνει, τυπικος ελληνας ανδρας :-D

Δημοσ.

Δεν απαίτησα τη φροντίδα σου τυπική γυναίκα.

Ον τοπικ:

Ο παππούς μου γαμούσε στο εξοχικό. Κάθε σάββατο σε παραλιακό σουβλατζίδικο. Επίσης συνηθίζαμε ψήσιμο καλαμποκίων στην αυλή. Γιάμι.

Δημοσ.

Χμμμ, επίσης και οι βόλτες στο μινιον !

Θυμάμαι κάθε Χριστουγεννα είχαν ένα τρενάκι και ένα Αι Βασίλη :P

Βασικά και το αίσθημα των χριστουγεννων μου έχει λείψει, τα τελευταία χρόνια δεν τα καταλαβαίνω απλά βλέπω ένα δέντρο στο σαλόνι να εμφανίζεται και μετά να φεύγει..

Δημοσ.

Απο το μινιον ειχα ανεβασει και μια φοτο στο σχετικο thread με τις φοτος των users, ο Αγιος Βασιλης και εγω διπλα του. Μου εχει λειψει και οταν ψωνιζα απο εκει τα σχολικα μου, ο παραδεισος των παιδιων πρεπει να ταν.. και η κολαση των γονιων μου γιατι τα ηθελα ολα :rolleyes:

Δημοσ.

Χαχα ναι!

Αλλά τότε το όχι δεν ήταν συχνό χρόνια ξεγνασιας! Γενικά μου έχει λειψει περίοδος ησυχιας χωρίς πολύ άγχος...

Δημοσ.

Η οικογένεια μου και το σπιτικό φαγητό.

ναι πείτε με μπούλι αλλά μου έλειψαν οι τσουκνιδοσπανακόπιτες από το χωριό, οι σούπες και το καφενείο την Κυριακή το μεσημέρι για τσίπουρο.

Παίζει να είμαι από τους λίγους που όταν επισκέπτομαι ελληνικό εστιατόρια ταράζω τις σούπες (φασολάδα -φακές χαλαρά) παρά τα σουβλάκια εδω. -- μαγειρεύω αλλά συνήθως δεν έχω τον χρόνο για τέτοιου είδους φαγητά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...