Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ανεμελιά των περασμένων χρόνων!

αυτο ακριβως!!!! ανεμελιά! το μονο που μας ενοιαζε μικρά ήταν να βγουμε να παιξουμε στη πλατεια!αλλες εποχες!!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο ακριβως!!!! ανεμελιά! το μονο που μας ενοιαζε μικρά ήταν να βγουμε να παιξουμε στη πλατεια!αλλες εποχες!!

Αν δεν γνώριζα πόσο είσαι, θα πίστευα πως έχεις ήδη συνταξιοδοτηθεί

Δημοσ.

Αν δεν γνώριζα πόσο είσαι, θα πίστευα πως έχεις ήδη συνταξιοδοτηθεί

χαχαχα ελααααα!!!!μιλαω για οταν ειμασταν μικρά!

Δημοσ.

Αν και μάλλον καθοδηγούμενα από αυτά που γράφετε, μου ήρθαν τα εξής:

Μου λείπει η επαφή (φυσική επαφή) με τη φύση. Το να κάτσω στα χώματα, να πιάσω στα χέρια μου χορτάρια, να μυρίσω χαμομήλια και άλλα τέτοια που έκανα πολύ μικρός. Επίσης, αυτή η απομόνωση, αλλά σε έναν τεράστιο ανοιχτό χώρο που έβλεπες όλο τον ουρανό και τον ορίζοντα, όταν έκανα βόλτες στο χωριό μου σε κάτι τεράστια χωράφια και το μόνο που άκουγες ήταν φύση και τα αυτοκίνητα/φορτηγά που ταξίδευαν στην εθνική οδό πέρα μακριά.

Μου λείπει, επίσης, το συστηματικό απογευματινό μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με παιδιά της γειτονιάς μου, με τον αντίστοιχο ανταγωνισμό.

Σημείωση: είναι κανείς για συστηματικό 5χ5 στη Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη...!

Αυτη η πόλη όσες φορές και αν εχω πάει πρόσφατα, ποτέ δεν μπορώ να την δω όπως την έβλεπα πριν 3 χρόνια περίπου..

Αυτό μπορώ να πω μου λείπει πραγματικά, αν και Πειραιωτης την θεσσαλονικη πριν 3 χρόνια θα την εχω αξέχαστη και μου λείπει με ότι αυτή συνεπαγότανε..

Όντως, παλιότερα απλά κατέβαινες κάτω από το σπίτι και έβρισκες παιδιά και απλά..παίζαμε..!

Δημοσ.

Το να μη με νοιάζουν οι γκόμενες.

Παλιά βλέπαμε τα κοριτσάκια με τις barbobibibo τους γελαγαμε και επίκεντρωνομασταν στην μπάλα,τα υπερατου,τις τζανες.....Τώρα...ffs!!!

android.png

Δημοσ.

το πρώτο μου "High" από όλα όσα γουστάρω

παιδική ηλικία δεν με καίει και τόσο ok καλά όσα λέτε αλλά δεν μου δημιουργούν συναίσθημα έλλειψης

Δημοσ.

το λυκειο, τις μαλακίες που κάναμε. @@ σχολη τώρα διαβασμα τρέξιμο και τιποτα άλλο. μια χαρα ήτανε τοτε...

επισης η μπάλα εδώ, καλοκαίρι απογευμα 4 η ώρα και ας ειχε 40 βαθμους εξω μέχρι τις 9-10, ενω τώρα δε μπορω ουτε να κουνηθω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η ανεμελιά των περασμένων χρόνων!

αυτό.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πέρασμα των χρόνων,αλλά είναι δεδομένο ότι χάνουμε αυτό που είχαμε από παιδιά : την πολυτέλεια να μην μας απασχολεί το μέλλον.

Και δεν μιλάω για την ηλικία του λυκείου που σκέφτεσαι τι θα σπουδάσεις,αλλά καθαρά τα χρόνια που είσουν πιτσιρίκι και αρκετα μικρός για να μην σκεφτείς που θα δουλέψεις,αν θα θέλεις να κάνεις οικογένεια,να βρεις κάποτε σπίτι,να αναζητάς την παρέα του αντίθετου φύλου,να νιώσεις την απογοήτευση που ίσως σου έχουν προσφέρει άτομα από το περιβάλλον σου,τα λεφτά,να βγάλεις δίπλωμα,και τέλος να είσαι τόσο πιτσιρικάς έτσι ώστε να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη και το μυαλό να είναι ακόμα καθαρό από ιστοριο/ειδησεογραφικά γεγονότα.

Κύκλος είναι όμως και δεν μένουμε στάσιμοι,καλώς ή κακώς.

Δημοσ.

μου χουν λείψει τόσο πολλά..

ένα από αυτά οι γεύσεις όταν ήμασταν παιδιά. Τώρα τα φαγητά δεν έχουν την ίδια γεύση, θες ότι εκφυλλίζεται με τα χρόνια και αυτή μας η αίσθηση, θες ότι έχουμε φάει τόσα πολλά πράγματα που έχουμε κορεστεί, ίσως πάλι και τα υλικά να μην είναι τα ίδια με τότε....

πάντως θυμάμαι να δοκιμάζω για πρώτη φορά Kiss και να σκέφτομαι ποποπο! τί ειναι αυτό το ωραίο μιαμια μιαμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως παιδακια ειχαμε απλοικη γευση οπως απλοικα γουστα γενικοτερα. Δεν εισαι σε θεση να εκτιμησεις 9 χρονων τις ιδιαιτερες γευσεις. Η αστακομακαροναδα και η μελιτζανα ειναι μπλιαχ ενω το παιδικο "μακντονα" ή τα δρακουλινια απλα ειναι γευστικος οργασμος. Το ιδιο συμβαινει και στις μουσικες, τα θεαματα κλπ. Βεβαια υπαρχουνε εξαιρεσεις.

Πριν καιρο πετυχα καποιον συνομηλικο που βλεπει ακομα αγωνες κατς και γουσταρει (δεν το κρυβω οτι στο δημοτικο ειχα φιγουρα hulk hogan) αλλα μιλαμε προ 20ετιας. Τεσπα, μου λειπει η ανευθυνη πιτσιρικο-ανεμελια αλλα νομιζω οτι τωρα ειναι καλυτερα. Και ηλικιακα αλλα και σαν εποχη (μ εξαιρεση τα χαλια της οικονομιας την τελευταια 5ετια και βγαλε)

EDIT: Και για να μην ξεχνιομαστε... Αααχ, ωραια η νοσταλγια αλλα κακα τα ψεμματα δεν ειναι σημερα αυτη που ητανε καποτε!

Επεξ/σία από tsifotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...