babletheone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Mου έχει λείψει η Αθήνα (των ελληνικών ταινιών αλλά και των 80's) που δεν έζησα ούτε θα ζήσω ποτέ,το να βγω στην πλατεία να βρω παιδιά που δεν ξέρω να παίζουμε και να τα βρίσκω όλο το καλοκαίρ στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα αλλά επίσης και οι προπονήσεις μπάσκετ+την μεταγραφή που είχα την ευκαιρία να πάρω αλλά τελικά άφησα εγώ γιατί είχα "δέσιμο" με την ομάδα. Υ.Γ Φυσικό περιβάλλον και λοιπά τα έχω από την μέρα που ζω και ελπίζω σε 10-20 χρόνια να λέω στα παιδιά μου πως κάποτε σε 10-20 χρόνια(όταν θα έχω),ναι,κάναμε μπάνιο στην θάλασσα και πίναμε νερό από τις πηγές στο βουνό!!!
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Mου έχει λείψει η Αθήνα (των ελληνικών ταινιών αλλά και των 80's) που δεν έζησα Αυτό. Κι εγώ ώρες-ώρες θυμάμαι αυτή την αίσθηση όταν πρωτοπάτησα στα νησιά της Καραϊβικής με τον Χριστόφορο και λιώνω από νόστο, μακάρι να το είχα ζήσει αυτό.
babletheone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αυτό. Κι εγώ ώρες-ώρες θυμάμαι αυτή την αίσθηση όταν πρωτοπάτησα στα νησιά της Καραϊβικής με τον Χριστόφορο και λιώνω από νόστο, μακάρι να το είχα ζήσει αυτό. Γιατί τότε στο Μεξικό;
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλά του ξηγηθήκαμε του κιθαρίστα ε. Να ευχαριστεί το θεό που δεν ήμασταν εκεί.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αυτό. Κι εγώ ώρες-ώρες θυμάμαι αυτή την αίσθηση όταν πρωτοπάτησα στα νησιά της Καραϊβικής με τον Χριστόφορο και λιώνω από νόστο, μακάρι να το είχα ζήσει αυτό. Περίεργο δεν σε θυμαμαι καθολου..
babletheone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλά του ξηγηθήκαμε του κιθαρίστα ε. Να ευχαριστεί το θεό που δεν ήμασταν εκεί. Τυχερός ήταν που τα burritos ήταν καυτά και ξέρεις κρύα δε τρώγωνται!!
tsifotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Υ.Γ ελπίζω σε 10-20 χρόνια να λέω στα παιδιά μου πως κάποτε σε 10-20 χρόνια(όταν θα έχω),ναι,κάναμε μπάνιο στην θάλασσα και πίναμε νερό από τις πηγές στο βουνό!!! Ε, τοτε χαλαλι η καταστροφη του περιβαλλοντος. Αν προκειται για κομπασμο ως μπαρμπας στα πιτσιρικια λεω οτι τετραγωνικο 'βλογημενης γης βρουμε να την σακατατεψουμε. Σταχτη να γινουνε ολα! Καλα την νοσταλγια που δεν βιωθηκε δεν την σχολιαζω... ώρες-ώρες θυμάμαι αυτή την αίσθηση όταν πρωτοπάτησα στα νησιά της Καραϊβικής με τον Χριστόφορο και λιώνω από νόστο. Πάνο Εσυ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα