Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν για όλους το Microsoft Office 2010 Starter Edition


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Office είναι η πιο δημοφιλής σουίτα εφαρμογών για τα Windows αφού περιέχει το Word, τον καλύτερη επεξεργαστή κειμένου, το Excel για λογιστικά φύλλα, το PowerPoint για παρουσιάσεις και το Outlook για τα e-mail σας.

 

Η Microsoft κυκλοφορεί διάφορες εκδόσεις του Office μεταξύ των οποίων και τη Starter Edition η οποία διατίθεται δωρεάν μόνο όμως με την αγορά νέου υπολογιστή και η οποία διαθέτει ειδικές εκδόσεις του Word και Excel με περιορισμένες δυνατότητες αλλά πλήρως λειτουργικές χωρίς ημερομηνία λήξης. Με τις συγκεκριμένες εκδόσεις μπορείτε να κάνετε βασική επεξεργασία κειμένου και λογιστικών φύλλων ενώ εμφανίζονται και διαφημίσεις.

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα askvg.com, η Microsoft μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα Microsoft Store, δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε την συγκεκριμένη έκδοση του Office χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά υπολογιστή. Αν και η Microsoft εξακολουθεί να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται μόνο σε κατασκευαστές υπολογιστών, εντούτοις μπορεί να κατέβει από οποιονδήποτε και μάλιστα όχι μόνο στα αγγλικά αλλά και σε άλλες γλώσσες, αντικαθιστώντας στο παρακάτω url τα αρχικά της χώρας.

 

officestarter.jpg

 

Για παράδειγμα μπορούμε να κατεβάσουμε την Ισπανική έκδοση απλά με την αλλαγή του en-US σε es-es ενώ αν θέλουμε τη Γαλλική μπορούμε να εισάγουμε τα αρχικά fr-fr. Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν είναι όλες οι γλώσσες διαθέσιμες αφού στην προσπάθεια μας να κατεβάσουμε την ελληνική έκδοση (el-gr), οδηγηθήκαμε σε ιστοσελίδα με μήνυμα λάθους.

 

Η έκδοση Starter του Office 2010 δεν απαιτεί κλειδί ενεργοποίησης, είναι συμβατή με Windows Vista/7, διαθέτει το ribbon UI ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε portable έκδοση την οποία μπορείτε να μεταφέρετε στο USB σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τρέξετε το πρόγραμμα Office Starter To-Go Device το οποίο εγκαθίσταται με το υπόλοιπο Office.

 

File.png Download: Microsoft Office 2010 Starter (Αγγλική έκδοση)

File.png Download: Microsoft Office 2010 Starter (Ελληνική έκδοση)

Link.png Site: askvg.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 για το οτι αποφασισε να δωσει τζαμπα τις δημοφιλεστερες εφαρμογες της σουϊτας

-1 για τις διαφημησεις.

 

Θα με πειτε χαζο, αλλα... αυτο το αρχειο που κατεβαινει ειναι μολις 1.5ΜΒ? Προφανως ειναι online installer...

Και αν θελω να το βαλω σε καποιο pc χωρις ιντερνετ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάει το καημένο το google docs...(όχι ότι είχε καμία τρελή ελπίδα να επικρατήσει, αλλά κάτι έκανε (τουλάχιστον έκανε τα αφτιά της microsoft να ιδρώσουν))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μια εβδομάδα πριν έψαχνα για να κατεβάσω για το σπίτι την έκδοση αυτή, αλλά είδα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα καθώς έρχεται μόνο προεγκατεστημένη.Γιούπι όμως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό καιρός ήταν αφού οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το 10% των δυνατοτήτων του office. Τώρα για τις διαφημίσεις στην αρχή θα είναι λίγες αλλά άμα πετύχει θα μας σπάσουν τα νεύρα πιστεύω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...