Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σας χαιρετω.Εχω ενα μεγαλο προβλημα με μια αγορα απο εβαυ αγγλιας.Για να μην πολυλογω αγορασα δυο κινητα αξιας πανω κατω με μεταφορικα στα 500ευρω.οταν παρελαβα το πακετο ομως αυτο που ηταν μεσα ητα δυο κερια και οχι δυο κινητα τηλεφωνα.Οπως φανταζεστε εμεινα αναυδος.Ασφαλως εχω ανοιξει case αλλα ο πωλητης εδω και μερες δεν απανταει.Δεν ειμαι σιγουρος αν ο πωλητης εχει βαλει απο μονος του τα κερια η εγινε κατα την αποστολη.Αξιοσημειωτο ειναι οτι για μια βδομαδα το Royal Mail track and trace εβγαζε πως εχει φτασει ελλαδα ενω στα ελτα που πηρα τηλεφωνο μου ελεγαν πως δεν εχει φτασει ελλαδα.Για μια βδομαδα παρακαλω.Σε λιγες μερες θα κανω escelate την υποθεση αλλα λογω μικρης εμπειριας στο εβαυ δεν ξερω αν θα παρουν την σωστη αποφαση.Και ρωταω το εξης.Σε περιπτωση που δεν αποζημιωθω τοσο χρηματικα οσο και με αλλο πακετο τι γινεται?Υπαρχει αλλη λυση η η αποφαση του εβαυ ειναι μονοδρομος?

Εχω ειδη ανεβασει το θεμα στον οδηγο του εβαυ στην κατηγορια ιντερνετ αλλα το μπλα μπλα εχει μαγαλυτερη κινηση και θα επαιρνα πιρισσοτερες αποψεις σε λιγοτερο χρονο.Συγνωμη στους mod.

Δημοσ.

Αν πλήρωσες με paypal, μπορείς να ελπίζεις. Αν πλήρωσες με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να επιλέγεις σοφότερα τους πωλητές.

Δημοσ.

Η πληρωμη εγινε μεσω paypal.Δεν χρησιμοποιω αλλη υπηρεσια.Απλως ηθελα να ξερω ποσες ειναι οι πιθανοτητες στα 100 να κερδισω την διαμαχη σε αυτη τη περιπτωση? Σκεφτομαι επισης να κανω chargeback αλλα δεν ξερω ποσο διαρκει η διαδικασια και αν σε τελικη φαση δικαιωθω.

Δημοσ.

Κατι υποπτο παιζει γιατι ο πωλητης δειχνει αξιοπιστος, κατι εχει παιχτει ειτε απο τα ελτα είτε απο την μεριά σου......

Δημοσ.

H αληθεια ειναι πως οχι.Δεν ειπα ομως πως απαραιτητα εγινε απο τον πωλητη η μα%$κια.Απλα η μονη ανησυχια μου ειναι αν θα χασω τα λεφτα μου.Μονο αυτο.

Δημοσ.

Σχεδόν 4000 πωλήσεις και rating >90% δεν το λες και κακό προφιλ. Ή η ζημιά έγινςε στο δρόμο, ή ο τύπος είναι αριστοτέχνης στο να παραποιεί προς τα πάνω το προφίλ του (πολύ λιγότερο πιθανό).

Δημοσ.

Αν ηταν καλος ο πωλητης με 4000 πωλησεις κλπ κλπ θα ηξερε τουλαχιστον οτι στον πελατη σηκωνεις το τηλεφωνο.

Αρα δεν ειναι καλος πωλητης και οι στατιστικες στο ebay ας λενε οτι θελουν. Εκτος αν εχει κανει τη λαδια του και δε σηκωνει το τηλ γνωριζοντας περι τινος προκειται.

Ολα αυτα σε περιπτωση που τα γεγονοτα ειναι οπως τα λεει ο ts.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν παρατηρηθηκε αλλα επι μια βδομαδα το Royal Mail μου εβγαζε πως εχει φτασει αθηνα ενω στα ελτα που πηρα τηλεφωνο μου ελεγε πως δεν εχει φτασει τιποτα.Επι μια βδομαδα.Εκει αρχισα να ανησυχω.

Το πρωτο σημαδι ομως εμφανιστηκε στο γεγονος οτι σχεδον 10 μερες να στηλει το πακετο.Αρχισε να δικαιολογειται για διαφορες αηδιες.10 μερες ομως ειναι πολλες,δεν νομιζετε?

Δημοσ.

H αληθεια ειναι πως οχι.Δεν ειπα ομως πως απαραιτητα εγινε απο τον πωλητη η μα%$κια.Απλα η μονη ανησυχια μου ειναι αν θα χασω τα λεφτα μου.Μονο αυτο.

Το αρνητικό feedback του το έκατσες όμως ε; Μήπως βιάστηκες;

Stay away from this seller.Not trustworthy.! 100% loss of money.Unreliable.
Δημοσ.

το αρνητικο feedback to αφησα μονο και μονο επειδη 1)καθυστερησε να στηλει το πακετο 10 μερες 2) Εδω και 4μερες δεν απανταει και 3)Πως θα αντιδρουσες αν ησουν στην θεση μου?

Θεωρεις λογικο να ανοιγεις case και να αφηνεις θετικη εντυπωση? Επισης οταν αρχισει να γινεται πιο συνεργασιμος τοτε μπορει να μου στηλει αιτημα για αλλαγη feedback

• Like 1
Δημοσ.

Καλα του εκανε. Εσυ αν ψωνισεις κατι πχ απτο πλαισιο και παρεις τηλ στο καταστημα για μια πληροφορια που χρειαζεσαι η για οτιδηποτε αλλο και δε το σηκωνει κανεις, θα το σχολιαζες θετικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...