padarofe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,το θεμα ομως δεν ειναι εκει.Συμφωνα με την εμπειρια του καθενος ποιες ειναι οι πιθανοτητες να κερδισω τo case? Δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω στις τραπεζες και να επικοινωνω με το paypal.
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μονο μεσα απο το paypal θα κανεις κατι. Θα σε ρωτησει πρωτα να περιμενεις 30 μερες για να περιμενεις τον seller, ή να πας αμεσως σε escalate με το paypal για να παρεις πισω τα χρηματα σου
padarofe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Aυτο ειναι το θεμα φιλε τουφα.Αν κανω escalate υπαρχουν πιθανοτητες να μην αποζημιωθω σωστα?Και αντε τρεχα γυρευε στις τραπεζες και οχι για τιποτα αλλα ταλαιπωρια.
athlios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Aρα γιατι να μη πω εγω οτι παρελαβα ενα τουβλο αντι για το φρεσκο μου iPad και να χω 2πλο κερδος?
arxaggelos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Aρα γιατι να μη πω εγω οτι παρελαβα ενα τουβλο αντι για το φρεσκο μου iPad και να χω 2πλο κερδος? Γιατί, πολύ απλά, όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας βασίζονται και στην προσωπική τσίπα του καταναλωτή. Είναι όπως στην ιστορία του λύκου με τα πρόβατα και του βοσκού που καλούσε βοήθεια: πόσες φορές νομίζεις θα κοροϊδέψεις τον άλλον πριν τελικά να χρειαστείς πραγματικά βοήθεια και τότε να σε γράψει στα @@ του; Για κάτι τέτοιες εξυπνάδες μας είχε γράψει το αμαζον σε μαύρη λίστα ως χώρα για χρόνια ολόκληρα.
scullyist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Για κάτι τέτοιες εξυπνάδες μας είχε γράψει το αμαζον σε μαύρη λίστα ως χώρα για χρόνια ολόκληρα. Και το Play, το οποίο συνεχίζει να μας έχει στη μαύρη λίστα αν δεν κάνω λάθος.
padarofe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Παιδια ειλικρινα σας μιλαω οι αγορες μου στο ιντερνετ ειναι πολυ λιγες ασφαλως ομως πριν αρχισω ειχα ψαχτει παρα πολυ τοσο με τους κανονες του εβαυ οσο και με τους κανονισμους του παυπαλ.Ποτε μου δεν περιμενα οτι θα γινοταν αυτο.Δεν ξερω αν με καταλαβαινει καποιος απο εδω μεσα αλλα οταν παιζονται τα λεφτα σου και οχι η φημη σου τοτε τα πραγραμα ειναι πιο σοβαρα,δεν νομιζετε?Εμπασι περιπτωση ελπιζω να παρθει η αντικειμενικοτερη αποφαση.Ο πωλητης για αλλια μια μερα ειναι αφαντος.Ελπιζω να λειτρουργησει υπερ μου.
georgemvg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν η ματσολιά έγινε στο ταχυδρομείο ή απο τον πωλητή, αλλά δυστυχως δεν είσαι σε πολύ καλή θέση. Είσαι πολύ νέος στο ebay ενώ αυτός όχι. Είναι που λέμε ο λόγος σου εναντίον του δικού του. Παρ' όλα αυτά τρεξτο λίγο, βασίσου στο ότι δεν σου απαντάει στα email, κράτα αποδείξεις απαντήσεων ή μη απαντήσεων. Επίσης αν δεν ήσουν νέος στο ebay θα ήξερες ότι δεν αφήνουμε πρώτα αρνητικό feedback και μετά ενεργούμε, όσο και αν δεν είναι λογικό. Αυτός τώρα δεν έχει να χάσει τίποτα, την κρύα του την πήρε, αλλά και τα λεφτά σου. Σε αντικείμενα αξίας βάζουμε και ασφάλεια στο ταχυδρομείο και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
padarofe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ναι μπορει να βιαστηκα με το feedback αλλα μπορει οποτεδηποτε να μου κανει αιτηση για αλλαγη.Θεωρεις λοιπον πως παιζουν οι πωλησεις η τα ποσοστα ρολο? Γιατι με περιπου 10 αγορες δεν εχω ουτε ενα ασχημο feedback.Φυσικα και θα κρατησω εμαιλ και βεβαιως οσα εχω στηλει μεχρι τωρα ειναι διαμεσου εβαυ.Ευελπιστω η καθυστερηση του να λειτουργησει υπερ μου.ΑΑΑΑ επισης.Θελω να απαντησει καποιος με εμπειρια σαυτο που θα ρωτησω.Αν κανω chargback φανταζομαι την αιτηση την κανω στην τραπεζα μου και οχι τηλεφωνικος απο την καρτα μου σωστα?Ποσο μπορει να κρατησει αυτο ξερει κανεις?Εχω ακουσει απο 1 μεχρι 3 μηνες.
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Και το Play, το οποίο συνεχίζει να μας έχει στη μαύρη λίστα αν δεν κάνω λάθος. Το play δεν στέλνει με tracking code για αυτό. Ένα μέρος των πωλητών του ebay στέλνει με tracking code πράγματα σχεδόν πάντα, αφού ο ΟΡ είχε tracking code δεν τίθεται θέμα.
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 τι εννοεις ΟΡ? Original poster, topic starter κλπ κλπ.
padarofe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Original poster, topic starter κλπ κλπ. οκ ευχαριστω
kage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Σε αντικείμενα αξίας βάζουμε και ασφάλεια στο ταχυδρομείο και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. αυτο ειναι αν χαθει οχι αν παραλαβει ενα τουβλο ή 2 κερια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα