Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω στησει ενα htpc εδω και κανα 6αμηνο και εδω και κανα μηνα με παιδευει αφανταστα μα τα κοληματα και τις επανεκινησεις.εχω μπει μεσα στην καταγραφη σφαλματων των windows αλλα δεν βγαζω ακρη.στο μηχανημα μου το μονο hardware που ειχα κρατησει ειανι το τροφοδοτικο thermaltake thoughpower 650.

για να μην πολυλογο σας γραφω τα συμπτωματα που εχει το pc μου:

ανα τυχαια χρονικα διαστηματα κανει reboot και στην συνεχεια δεν μπαινει στα windows με τιποτα και μου λεει να βαλω το δισκακι των windows.

οταν μπαινω στο bios στο sata settings απο AHCI εχει μπει παλι IDE οπως ακριβως στις defaut settings.o σκληρος δισκος που ειναι φορτωμενο το λειτουργικο δεν φαινεται πουθενα.σβηνω το pc απενεργοποιω το τροφοδοτικο (απο τον διακοπτη) και οταν το ανοιγω και θετω το pc σε λειτουργια βρισκει το δισκο κανονικα.

το συστημα μου απο τελειται απο τα εξης:

M/B: ASUS PBH67-I DELUXE

CPU:I7 2600K

RAM:GEIL 2X4GB 1066

GPU:ΑΤΙ 5830HD

PSU:THERMALTAKE TOUGHPOWER 650

SSD:CORSAIR FORCE 3 GT

HDD:WD 500GB 7200RPM

CASE:THERMALTAKE ARMOR A30

Ανεβαζω και μια φοτο με τα σφαλματα μημπως και βοηθησει

post-162491-0-92180500-1322255129_thumb.png

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Βλέπω πολλά και διαφορά σφάλματα ....... μπλε οθόνη σου έχει βγάλει καθόλου ; .Όταν έκανες εγκατάσταση τα windows τον είδε κατευθείαν στον ssd ;

Δοκίμασε να κανείς ενα clear smos για αρχή και ενα bios update

Δημοσ.

στην αρχη μου εκανε επανεκινησεις ,αλλα μπηκα στις ρυθμισεις των windows και ξετικαρα μια επιλογη ετσι ωστε οταν βγαλει σφαλμα να μην κανει restart αλλα να βγαζει την μπλε οθονη (που με ρωτησες),για τον εντοπισμο του σφαλματος (0x000000e)

clear cmos εκανα και οταν εβαλα κρτα γραφικων αλλη και οταν αναβαθμισα τις ραμ.

bios update εκανα χθες συγκεκριμενα και τα προβληματα εξακολουθησαν να υπαρχουν.

τον σκληρο τον ειδε το συστημα απο την πρωτη στιγμη,δεν ειχα κανενα θεμα

για την ωρα εκανα ενα image backup των windows και επανεγκατασταση των windows.εχω αφησει τωρα το pc να κανει restore απο το backup που δημιουργησα και ο θεος βοηθος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...