jkainmosni Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα.. Έχω ένα φλασάκι που όταν το βάζω στο pc μου εμφανίζει 2 τόμους, έναν που το αναγνωρίζει ως CD (CDFS λέει) και ένα δεύτερο που με αφήνει να βάλω τα data.. Είναι διαφημιστικό (τύπου promotion) και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω από τη μνήμη του το διαφημιζόμενο προϊόν και να το μετατρέψω σε έναν, ενιαίο τόμο..
mikevchq Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Το ειχα συναντησει κι εγω παλιοτερα αυτο το θεμα με διαφημηστικο φλασακι αλλα δεν ειχα ασχοληθει πολυ. Στο disk management των windows βλεπει τα 2 partition που εχει το φλας; Ισως απο κει μπορεις να διαγραψεις και τα 2 και να κανεις 1 ενιαιο. Προσπαθησε και πες μας!
jkainmosni Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 τα βλέπει και τα δύο, αλλά δεν με αφήνει να κάνω και πολλά...
rafail1994 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή εαν πατήσεις δεξί κλικ επάνω στο διαμέρισμα δεν σου βγάζει τίποτε για διαγραφή κτλ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα