Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

boom123 καλησπέρα.

Βασικά ο τρόπος με τον οποίο θα έχει έσοδα η ιστοσελίδα σου ποιος θα είναι; (βάσει αυτής της απάντησης έχω να κάνω κάποιες προτάσεις) :mrgreen:

Δημοσ.

boom123 καλησπέρα.

Βασικά ο τρόπος με τον οποίο θα έχει έσοδα η ιστοσελίδα σου ποιος θα είναι; (βάσει αυτής της απάντησης έχω να κάνω κάποιες προτάσεις) :mrgreen:

δεν έχω βρει ακόμα τρόπο για να είμαι ειλικρινής...η αρχική μου ιδέα ήταν απλά ο κόσμος να μπορέι να λέει την γνώμη του...

καλό θα ήταν όμως να έβγαζε η σελίδα τα έξοδα για το hosting. οπότε προτάσεις και γενικά συνεργασία ευπρόσδεκτες...

Δημοσ.

Τότε θα έπρεπε να πάμε πιο κάτω στην ανάλυση της ιστοσελίδας σου. Αυτό είναι τι έχει να παρέχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, ο βασικός διαχωρισμός γίνεται με τους παρακάτω άξονες:

1. Απλότητα

Ένα προϊόν ή υπηρεσία δεν είναι απαραίτητο να έχει πολλά για να πετύχει. Αρκετές φορές κάτι πετυχαίνει επειδή απλά και μόνο είναι απλό. Είναι το προϊόν ή υπηρεσία σου απλή; (πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό μιλάω).

2. Μοναδικό (ή καταπληκτικό) Σχεδιασμό

Πολλές φορές επιλέγουμε κάτι μόνο και μόνο με βάση το σχεδιασμό. Από την εμφάνιση και μόνο λοιπόν, μπορεί κάποιος να επιλέξει εσένα αντί για τον ανταγωνισμό.

3. Γίνεται για το ευρύτερο καλό

Υπάρχουν εταιρίες όπως πχ ο υπολογιστής των 100$ (αν θυμάμαι καλά έτσι το έλεγαν). Το προϊόν ήταν μάπα, αλλά με κάθε προϊόν που αγόραζαν, γινόταν μία δωρεά αντίστοιχου υπολογιστή σε παιδιά της Αφρικής πχ.

4. Σου φέρνει τρομερά ή άμεσα αποτελέσματα (σε σχέση με τον ανταγωνισμό)

Για παράδειγμα έχεις μία εταιρία ή ένα προϊόν ή υπηρεσία και θα παρέχεις τέτοια τεχνική υποστήριξη όσο καμία άλλη εταιρία. Ή έχεις ένα καθαριστικό, το οποίο καθαρίζει λεκέδες σε 0 βαθμούς στο πλυντήριο.

5. Διεγείρει συναισθηματικά το κοινό

Ίσως η πιο αποδοτική μέθοδος. Σκέψου πχ τα άτομα που είναι παχύσαρκα και τους κοροϊδεύουν όλοι στο σχολείο. Διαφημίσεις για το πως να γίνουν αδύνατοι ή πως ήταν πριν και μετά, διεγείρουν συναισθηματικά το κοινό και έτσι ο άλλος αγοράζει.

Τώρα πάνω στο αν πως θα μπορούσες να βγάλεις χρήματα, ο πιο απλός τρόπος πιστεύω είναι με Google Adwords (άν έχεις αρκετό traffic) ή με διαφημίσεις άλλων εταιριών ή με affiliates.

Για την ακρίβεια, θα μπορούσες να απλοποιήσεις την υπηρεσία σου όπως το http://www.worthrating.com/

Αυτό το site για παράδειγμα το ξεχώρισα από τα άλλα επειδή είναι απλό. Όταν κάνεις αναζήτηση μια εταιρία, σου βγάζει με τη σειρά τα αποτελέσματα και στο τέλος έχει διαφημίσεις. Με έναν καλύτερο σχεδιασμό, θα μπορούσες να βάλεις τα ads πάνω από τις αναζητήσεις και τις εταιρίες να μοιάζουν και αυτές με ads. Έτσι θα αυξανόταν η δυνατότητα να κάνεις κλικ κάποιος πάνω στις διαφημίσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...