nikos360 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια αποφασισα να αγορασω ενα κινητο μετα απο καιρο αλλα εχω μεγαλο προβλημα ειμαι αναμεσα σε δυο Link Link αλλα δεν ξερω ποιο να παρω ακουω πολλα και για τα δυο εσεις ποιο μου προτεινεται και γιατι???εκτος και εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 To sgs2 με κλειστα ματια. Το HTC και κατωτερο και ακριβοτερο. Και προσωπικα δεν εχω να σου προτεινω και καποιο αλλο, το sgs2 ειναι το απολυτο κινητο αυτη τη στιγμη νομιζω, εκτος αν εχεις καποια ιδιαιτερα κριτηρια η το προοριζεις για συγκεκριμενη χρηση, οποτε καλο ειναι να διευκρινησεις τι ακριβως για να σε βοηθησουμε.
nikos360 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 για καθημερινη χρηση λογω δουλειας και επειδη αυτα τα δυο ειδα οτι ειναι καλυτερα απ ολα τα smartphone που κυκλοφορουν γι αυτο...οποτε το sgs2 να παρω δεν θα εχω προβλημα???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Oχι, τι προβλημα να εχεις δηλαδη. Θα εχεις τις ασθενειες των smartphones πχ διαρκεια μπαταριας, ελλειψη ξυπνητηριου αν εχεις κλειστο το κινητο κλπ, αλλα σαν smartphone ειναι το ανωτερο τωρα. Βγηκε και το καλυτερο κινητο της χρονιας αλλωστε.
alexis333 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εσας δε σας πειραζει η τεραστια οθονη που εχει ? Σαν ταμπλετ μοιαζει ... Δε χωραει σε τσεπη..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Eχει περιπου 3 ποντους παραπανω μηκος και 2 ποντους παραπανω πλατος απο το sgs1. Κοινως δεν ειναι τοσο σημαντικη η διαφορα σε σχεση με ενα mainstream smartphone των 4 ιντσων. Και παρεπιποτντως δεν εχει και τοσο τραγικες διαστασεις αν και μεγαλο οπως καθε smartphone αλλωστε. 125mm x 66mm
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Mια χαρα χωραει. Δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο φαινεται. Συν το οτι ειναι παρα πολυ λεπτο.
tsourakis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ Galaxy S II προτείνω, για όλους τους λόγους που έχουμε αναφέρει όλον αυτό τον καιρό..! Από που συμπεράνατε ότι το HTC Sensation XE with beats είναι χειρότερο..!!?? Εντάξει έχει κάποιες ελλείψεις αλλά έχει και κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για κάποιους...Πχ έχει καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη ανάλυση, καλύτερη κατασκευή...Άλλα δεν έχει την υπέροχη super amoled οθόνη, 1gb ram(έχει 768), την υποστήριξη του galaxy...για κάμερα δεν ξέρω...Είναι σχεδόν ισάξια και το ποιο είναι καλύτερο το κρίνει κάποιος από τις απαιτήσεις του...
n3a Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Βρίσκομαι στο ίδιο ακριβώς δίλημμα... Και τα 2 έχουν υπέρ και κατά. Το galaxy s2 είναι σαφώς πιο γρήγορο και σβέλτο στη λειτουργία του (άσχετα αν η cpu του XE είναι χρονισμένη στα 1,5 ghz), η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα, καλή διάρκεια μπαταρίας, 1 GB ram και καλύτερη gpu. Από την άλλη το XE έχει μεγαλύτερη ανάλυση (qHD), καλύτερη ποιότητα κατασκευής, Sense UI (μπορεί να είναι και μειονέκτημα αυτό για κάποιους βέβαια) και ποιοτικά ακουστικά στο πακέτο. Κλίνω όμως και γω περισσότερο στο Samsung, κυρίως λόγω cpu και οθόνης...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Θελετε να μου πειτε οτι στις 4 ιντσες ειναι αντιληπτη η διαφορα στην αναλυση που εχουν αυτα τα 2 κινητα? Και αν ναι απο ποση αποσταση αντιλαμβανεστε τη διαφορα αυτη με το ανθρωπινο ματι και σε τι ειδους βιντεο/εικονες.
n3a Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Άμεσα αντιληπτή οχι, δεν είναι. Γενικώς όμως, αφού μιλάμε για κινητά και κατ' επέκταση για specs, "the bigger the better". Δε βρίσκω λόγο να μην αναφερθεί σαν θετικό η μεγαλύτερη ανάλυση του ΧΕ, όπως και εάν αυτή γίνεται αντιληπτή από τον καθένα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δε λεω οτι ειναι αρνητικο να αναφερθει, το point ειναι οτι δεν αξιζει για αυτο το χαρακτηριστικο να σκεφτει καποιος να προτιμησει το HTC. Δεν το καθιστα ανωτερο (ουτε στην οθονη).
humanoid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βρίσκομαι στο ίδιο ακριβώς δίλημμα... Και τα 2 έχουν υπέρ και κατά. Το galaxy s2 είναι σαφώς πιο γρήγορο και σβέλτο στη λειτουργία του (άσχετα αν η cpu του XE είναι χρονισμένη στα 1,5 ghz), η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα, καλή διάρκεια μπαταρίας, 1 GB ram και καλύτερη gpu. Από την άλλη το XE έχει μεγαλύτερη ανάλυση (qHD), καλύτερη ποιότητα κατασκευής, Sense UI (μπορεί να είναι και μειονέκτημα αυτό για κάποιους βέβαια) και ποιοτικά ακουστικά στο πακέτο. Κλίνω όμως και γω περισσότερο στο Samsung, κυρίως λόγω cpu και οθόνης... H καλύτερη ανάλυση είναι μόνο στα χαρτιά. Δοκίμασε να του εγκαταστήσεις άλλη γραμματοσειρά (π.χ Calibri) και θα ενθουσιαστείς με την ποσότητα της πληροφορίας που απεικονίζει. Επίσης προσφέρει 3 subpixels per pixel που σημαίνει ότι το πιξέλιασμα είναι σχεδόν αμελητέο. Όσο για την καλύτερη ποιότητα επέτρεψε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου. Καλύτερα υλικά ναι. Καλύτερη αίσθηση επίσης. Αλλά όχι και καλύτερη συναρμογή. Το Sensation μετά από χρήση αρχίζει να παίζει στις κάτω γωνίες. Άσε που το SGII έχει σαφώς καλύτερη μεταπώληση...
oldnew Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Το sgs2, το οποιο και εχω, και προτείνω, και θα ξανα επαιρνα και σημερα. Ένα θεμα με την ποιότητα κατασκευής το έχει παντως. Έχει ξεβάψει το χρώμα στις 4 γωνιές. Προφανώς όπως το βάζω στην τσεπη τρίβεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα