Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το Ray τελικά και από την πρώτη χρήση έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα σήμερα μου αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4 του Android.

Δεν είναι η έκδοση 4 του Android. Είναι απλά μια αναβάθμιση λογισμικού. Το παγωτό αναμένεται το 2012 για τα SE και τα υπόλοιπα κινητά.

btw καλομίλητο! :rolleyes:

Δημοσ.

δεν λεει.μακρια

Ειπε αυτος που προτεινει οπου βρεθει κι οπου σταθει το κατωτερων προδιαγραφων samsung nexus S :-D Γελανε και τα πληκτρολογια πλεον με τετοιες "αντικειμενικες" αποψεις, χωρις ΙΧΝΟΣ επιχειρηματων/δικαιολογησης... Πεταμε 2 λεξεις ξερα "δεν λεει", χωρις εστω να λεμε τους λογους κι οποιος την πατησει, την πατησε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το galaxy S ειναι η καλυτερη περιπτωση της samsung για budgets εως 300 ευρω και εννοειται οτι ειναι all-around πολυ καλο κινητο για τα 249ευρω του (και οχι 280).

Απο κει και περα υπαρχει και το lg optimus 2x αν εχεις σκοπο να διαθεσεις κατι τις παραπανω (δεν ξερω αν υφισταται ακομα η προσφορα του πλαισιου στα 249, που τοτε καρααξιζει και ειναι σαφως η πρωτη επιλογη).

Και για χαμηλοτερα budgets το sony ericsson neo v στα 200 ευρω.

Δημοσ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το galaxy S ειναι η καλυτερη περιπτωση της samsung για budgets εως 300 ευρω και εννοειται οτι ειναι all-around πολυ καλο κινητο για τα 249ευρω του (και οχι 280).

Που το βρίσκεις 249 ;;

Για Sony Ericson

ευχαριστώ

αλλά δεν ξαναπαίρνω.

Ποτέ.

Παρόλο που τη σκέτη ericson τη συμπαθούσα

από την εποχή του ... 197

(όταν τα pc φόραγαν ... 486)

Δημοσ.

Απο κει και περα υπαρχει και το lg optimus 2x αν εχεις σκοπο να διαθεσεις κατι τις παραπανω (δεν ξερω αν υφισταται ακομα η προσφορα του πλαισιου στα 249, που τοτε καρααξιζει και ειναι σαφως η πρωτη επιλογη).

Το συγκεκριμένο βρίσκεται ακόμη σε προσφορά στα 249€.

Να το προτιμήσω από το Samsung Galaxy S ;;;;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται ακόμη σε προσφορά στα 249€.

Να το προτιμήσω από το Samsung Galaxy S ;;;;

Άποψη μου, αν ισχύει ακόμα η προσφορά, να το προτιμήσεις. Είναι πολύ καλή η τιμή, για αυτά που προσφέρει το optimus 2x

android.png

Δημοσ.

Παιδες που βλεπετε οτι το lg ειναι ακομα σε προσφορα??το βγαλανε τελειως απο το πλαισιο ή ειναι η ιδεα μου???τελειωσαν παντου τα κομματια ? :(

Ρε σεις ειμαστε σοβαροι???!! το πλαισιο το πουλαει 499!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας τρολαρουν κανονικα????? πηρα στου περιστεριου και μεταμορφωσης και μου ειπαν οτι εχει τοσο!! για το lg optimus 2x αναφερομαι παντα... Sigh..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...