haris013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα,μου εδωσε χθες 1 φιλος 2 ραμ ddr2,4gb συνολικα για το λαπτοπ οι οποιες τρεχουν στα 667.ετσι λοιπον ανοιξα το παλιο μου καρβουνο-λαπτοπ(acer aspire 5720) για να βαλω τις ραμ και να δω αμα λειτουργουν και διαπιστοσα οτι οι δικες μου τρεχουν στα 555.ε λεω να τις δοκιμασω μπας και κατευασει αυτοματα τους χρονισμους το λαπτοπ μου και πραγματι ανοιξε και τις διαβασε κανονικα. το προβλημα ειναι ομως οτι οταν κανω restart η κλεισω και ξανα ανοιξω το λαπτοπ αργει 4-5 δευτερολεπτα να εμφανισει το bootscreen του bios και διχνει μια μαυρη οθονη μονο.πριν αλλαξω τις ραμ εμφανιζε επιτοπου το λογοτυπο της acer χωρις καθητερηση. τελος μετα το πρωτο ανοιγμα με τις νεες ραμ εφαγα ενα bsod την ωρα που surf-αρα και απο χθες μεχρι σημερα δεν εχω ξαναφαει. να αναιβασω το minidump να δειτε τι παιζει? τελος να ριξω κανα memtest η μπα? Υ.Γ(στο aspire 5720 μπαινει ο c2d T7500? εχω τον Τ7100) οριστε το minidump : http://www.megaupload.com/?d=SZNTBXKQ
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εαν τις εχεις στο Auto δοκιμασε να τα βαλεις ολα manual και δες εαν ειδες καμια διαφορα.
haris013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εαν τις εχεις στο Auto δοκιμασε να τα βαλεις ολα manual και δες εαν ειδες καμια διαφορα. αυτο ειναι το προβλημα,δεν αφηνει να κανεις τιποτα στο bios περα απο την ημερομηνια και τα boots priority..
haris013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τελος παντων ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει προβλημα?να τις αφησω τις μνημες?μπορω να κατι εγω απο την μερια μου?
mikevchq Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τρεξε ενα memtest ολο το βραδυ λεω εγω και αν βγαλει σφαλμα βαλε ενα ενα στικακι και επανελαβε μεχρι να βρεις το ελλατωματικο
haris013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τρεξε ενα memtest ολο το βραδυ λεω εγω και αν βγαλει σφαλμα βαλε ενα ενα στικακι και επανελαβε μεχρι να βρεις το ελλατωματικο ok!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα