blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Να κανω μια ερωτηση ενας οδοντιατρος μπορει να καταλαβει αν καπνιζει κάποιος και αν υπαρχει καποιος τροπος για να μην φανει??!
blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πόσο καπνίζεις και για πόσο καιρό; 1 χρόνο αλλα τους 8 πρώτους μήνες κάθε σάββατο από 3-4 τσιγάρα τους 4 τελευταιους από 5-6 την ημέρα!
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 δεν αντεχω αλλο να βλεπω αυτη την ερωτηση απο 15χρονα. :cry:
blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 δεν αντεχω αλλο να βλεπω αυτη την ερωτηση απο 15χρονα. :cry: αφου δεν αντέχεις γιατι απαντας? Και δεν ειμαι 15χρονο!
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αφου δεν αντέχεις γιατι απαντας? Και δεν ειμαι 15χρονο! ποσο εισαι; 16,5; ξερεις υπαρχει και κατι που το λενε ιατρικο απορητο.
slygeo87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τσιλ, το πολύ πολύ να σου πει να φοράς καφέ γραβάτα για να είναι ασορτί με την κιτρινίλα.
Anubis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μην τα παιρνεις με τους αλλους. Απλα οπως ειπε και καποιος Be a Man γενικοτερα, υστερα με τους γονεις και μετα απο καποια χρονια και με τον εαυτο σου...
panosno1com Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και να το καταλαβει ο γιατρος τι εγινε ;;; μια φορα την ειχα πατησει εγω στα 14-15 ειχα δοκιμασει τσιγαρο και λεω αμαν θα με καταλαβουνε και πηγα και εφαγα καραμελιτσες ουζου (αυτες βρηκα μπροστα μου) και μετα νομιζαν πως ειμαι αλκοολικος or something Χαλαρωσε δεν ηρθε το τελος του κοσμου αν καπνιζεις , τωρα που ναι νωρις κοψτο αν θες , αλλιως δεν χαθηκε κ ο κοσμος!
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αδερφέ είσαι 18 χρονών και φοβάσαι ότι θα μάθουν οι δικοί σου οτι καπνίζεις? εισαι ενήλικος , δεν δίνεις λόγο σε κανέναν όσων αφορά το σώμα σου. βλέπω το avatar σου και αναρωτιέμαι .. τεσπα άμα το καταλάβει ο γιατρός στα τέτοια σου , τσιγάρο καπνίζεις δεν σουτάρεις ζα για να το πει στους δικούς σου αν και πάλι αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται λόγο ιατρικού απορρήτου το οποίο βέβαια απ ότι ξέρω δεν ισχύει προς τους κηδεμόνες σου όταν είσαι ανήλικος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ποσο εισαι; 16,5; ξερεις υπαρχει και κατι που το λενε ιατρικο απορητο. Ισχύει ιατρικό απόρρητο για ανήλικο;(μου θυμίζει το πανεπιστημιακό άσυλο..) Δηλαδή αν ο οδοντίατρος πει στον γονέα <<ο γιός σου καπνίζει!>> ο γονέας έχει δικαίωμα να ασκήσει δίωξη;(αντί να φάει ένα βρωμόξυλο, μαζί με τη μάνα) Πολύ πλάκα θα είχε.. edit: 18 είναι;
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει ιατρικό απόρρητο για ανήλικο;(μου θυμίζει το πανεπιστημιακό άσυλο..) Δηλαδή αν ο οδοντίατρος πει στον γονέα <<ο γιός σου καπνίζει!>> ο γονέας έχει δικαίωμα να ασκήσει δίωξη;(αντί να φάει ένα βρωμόξυλο, μαζί με τη μάνα) Πολύ πλάκα θα είχε.. edit: 18 είναι; ααα στον House ισχυει και για τους ανηλικους :mrgreen:
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ααα στον House ισχυει και για τους ανηλικους :mrgreen: να θυμηθώ να μην σε ρωτήσω για κανα φάρμακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις