Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι χασμα γενεων τελικα. Πολυ σκουριασμενα μυαλα εχεις για την εποχη μας..

Το all-time classic τσιτάτο-επιχείρημα σου, αναιρείται από μόνο του, γιατί οι λόγοι για την πιο γελοία και ακατανόητη συνήθεια (το τσιγάρο ντε) ισχύουν διαχρονικά.

Δυστυχώς..

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Nαι και αποκλειεις να βρει λεφτα απο θειους ,θειες, παππου, γιαγια; Η να σου υποσχεθει οτι το εκοψε αλλα να καπνιζει κρυφα απο εσενα;

Πευματικα ειναι αυτονος. Αλλα παλι επειδη δεν μπορεις να τον σκοτωσεις , μπορει να μαζεψει λεφτα και να καπνιζει η να καπνιζει κρυφα απο εσενα.

Δηλαδη εσυ προτεινεις σε περιπτωση που μαθεις οτι καπνιζει στα 16 και αποφασισει πως δεν γουσταρει να το κοψει, να του κανεις και μια αυξηση 4ων ευρω στο χαρτζιλικι του ανα εβδομαδα για να μην ξεμενει απο χρηματα για να αγοραζει και τυροπιτα στο σχολειο?

Κατα τη γνωμη σου ποια ειναι η ορθολογιστικη αντιμετωπιση που θα απευθυνεται σε μια πνευματικως αυτονομη οντοτητα;

Συμφωνω με τον Filippo, δεν θα τον/την σαπισεις στο ξυλο, αλλα δεν θα του κανεις και οσο το δυνατον ευκολοτερη την αποκτηση των τσιγαρων κλπ.

Δημοσ.

Το all-time classic τσιτάτο-επιχείρημα σου, αναιρείται από μόνο του, γιατί οι λόγοι για την πιο γελοία και ακατανόητη συνήθεια (το τσιγάρο ντε) ισχύουν διαχρονικά.

Δυστυχώς..

Τι; Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες; Η εστω εγω δεν σε πιανω;

Δηλαδη εσυ προτεινεις σε περιπτωση που μαθεις οτι καπνιζει στα 16 και αποφασισει πως δεν γουσταρει να το κοψει, να του κανεις και μια αυξηση 4ων ευρω στο χαρτζιλικι του ανα εβδομαδα για να μην ξεμενει απο χρηματα για να αγοραζει και τυροπιτα στο σχολειο?

Κατα τη γνωμη σου ποια ειναι η ορθολογιστικη αντιμετωπιση που θα απευθυνεται σε μια πνευματικως αυτονομη οντοτητα;

Συμφωνω με τον Filippo, δεν θα τον/την σαπισεις στο ξυλο, αλλα δεν θα του κανεις και οσο το δυνατον ευκολοτερη την αποκτηση των τσιγαρων κλπ.

Ναι και του δανειζεις και τα δικα σου οταν ξεμενει.. δεν ειπα αυτο ποτε. Ειπα οτι προτιμω τον διαλογο και την συζητηση απο το θα σου κοψω τα ποδια αν σε πιασω να καπνιζεις. Το συζητας, το απαγορευεις. Το θα σου κοψω το χαρτζιλικι μπορει να οδηγησει στο να παρατησει το σχολειο του η να το παραμελησει και να βρει δουλεια, στο να σου λεει ψεμματα, στο να σε εξαπατα. Γενικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σκοτωθεις με το παιδι σου για αυτην την αιτια.Και ναι το θα σου κοψω τα ποδια το βρισκω για αυτον τον λογο αναχρονιστικο.Αν σπασει στον ξυλο συμμαθητη να του κοψω τα ποδια. Επειδη καπνισε θα εξηγουσα και θα μαλωνα, ναι..

Δημοσ.

Ειχα ενα καθηγητη που μας ελεγε.Το καπνισμα κανει κακο στην υγεια σας,και καλο στην τσεπη μου.

Καπνιστε πληρωστε εσεις τους φορους.

Δημοσ.
Το συζητας, το απαγορευεις.

Γάμα το saya, το δικό σου θα πάει κατευθείαν στο speedball.

Ελαφρύτερο θα 'ναι απ' το να του μιλάς ενώ είναι νηφάλιο.

Δημοσ.

Γάμα το saya, το δικό σου θα πάει κατευθείαν στο speedball.

Ελαφρύτερο θα 'ναι απ' το να του μιλάς ενώ είναι νηφάλιο.

Ok, μετα απο αυτο το σχολιο με αυτο το αβαταρ και νικ Λουσι με εκανες να αισθανομαι το πιο φυσιολογικο ατομο του κοσμου.. :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Ανέκαθεν ''θαύμαζα'' την αφέλεια στον τρόπο σκέψης ορισμένων ανθρώπων, και κυρίως στο θέμα μετάβασης απο την θεωρεία στην πράξη. Στα λόγια όλα εύκολα είναι. Προσπαθήστε να δείτε και λίγο πέρα από την μύτη σας και μην δέχεστε άκριτα την ''φιλοσοφία'' του καθενός. Όλα τα θέματα έχουν δύο όψεις. Σημασία έχει να μπορούμε να δούμε και την κρυμμένη - δύσκολή όψη, όχι μόνο την ευκόλως εννοούμενη.

Δημοσ.

Προσωπικά φοβάμαι το μέλλον του κόσμου μας, σκεπτόμενος και μόνο ποιοι έχουμε απαντήσει στο συγκεκριμένο θέμα, οι περισσότεροι είναι γαύροι...

Δεν ξέρω τι θα κάνω αν την πιάσω να καπνίζει πάνω σε πειραγμένο παπί με αλητάμπουρα καβαλάρη, αλλά σίγουρα η κόρη μου με γαύρους δε θα κάνει παρέα.

Δημοσ.

Εγω παντως θελω το παιδι μου να νιωθει ανετα με μενα. Να μου πει ξερω γω πατερα εκανα αυτο και το αλλο χτες, η , σκεφτομαι / θελωνα κανω το ταδε ξερω γω, τι λες? Ακομα και αν μιλαμε για ταμπου θεματα ( πχ ουσιες)

Επισης δεν μαρεσε ικανεις να σκεφτεται με 2 μετρα και 2 σταθμα. δηλαδη ξερω γω ειναι υποκριτικο να κανε καποιος ασιντ στα 18 και να το παιζει θεουσα στο παιδι του

Με αλλα λογια αυτο που λεει και ο ντυλαν

Please get out of the new one

If you can't lend your hand

Δημοσ.

Τσιλ, το πολύ πολύ να σου πει να φοράς καφέ γραβάτα για να είναι ασορτί με την κιτρινίλα.

Μην το λες. Ανάλογα τα δόντια του καθενός. Κι εγώ κάπνιζα 1 πακέτο τη μέρα, καφέδες φουλ και με την οδοντόβουρτσα δεν είχα την καλύτερη σχέση. Και πήγα στον οδοντογιατρό με την αδερφή μου που ούτε κάπνιζε, ούτε καφέδες έπινε, 3 φορές βούρτσισμα τη μέρα και με έκραζε βρωμιάρη κιόλας. Και ο γιατρός μας έκανε ένα τεστ λευκότητας (μια χρωματική κλίμακα του φυσιολογικού χρωματισμού των δοντιών από το 1-5) η αδερφή γέλαγε γιατί πίστευε οτι αυτή θα βγεί 5 κι εγώ 1. Ε και οι δυο βγήκαμε το ίδιο, το 5, δηλαδή τέρμα λευκό. Ακόμα την κοροιδεύω.

Δημοσ.

Μην το λες. Ανάλογα τα δόντια του καθενός. Κι εγώ κάπνιζα 1 πακέτο τη μέρα, καφέδες φουλ και με την οδοντόβουρτσα δεν είχα την καλύτερη σχέση. Και πήγα στον οδοντογιατρό με την αδερφή μου που ούτε κάπνιζε, ούτε καφέδες έπινε, 3 φορές βούρτσισμα τη μέρα και με έκραζε βρωμιάρη κιόλας. Και ο γιατρός μας έκανε ένα τεστ λευκότητας (μια χρωματική κλίμακα του φυσιολογικού χρωματισμού των δοντιών από το 1-5) η αδερφή γέλαγε γιατί πίστευε οτι αυτή θα βγεί 5 κι εγώ 1. Ε και οι δυο βγήκαμε το ίδιο, το 5, δηλαδή τέρμα λευκό. Ακόμα την κοροιδεύω.

Καποιοι ανθρωποι εχουν απο φυσικο τους πιο κιτρινα δοντια απο αλλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...