Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας πολλές φορές προϊόντα στο ebay με πολλή χαμηλές τιμές έχω μπει πολλές φορές σε πειρασμό να αγοράσω. επειδή όμως δεν έχω κάνει αγορές μέσω ebay στο παρελθόν είμαι λίγο διστακτικός δεν ξέρω αν ο πωλητής το προϊών που θα μου στείλει θα είναι σε άριστη κατάσταση η συναλλαγές μέσω ίντερνετ κ.τ.λ.π. μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει συναλλαγές στο παρελθόν αν μπορώ να εμπιστευτώ το ebay. εχαριστώ

1.Σε γενικές γραμμές ναι αλλά πολύ προσοχή στα ακριβά είδη.Δηλαδή κάπου που να αξίζει κάποιος να κάνει πουστιά.

2.Κατά 99% κάποτε θα την πατήσεις λίγο ή πολύ.

3.Ακόμα και να την πατήσεις θα βγάλεις το κέρδος σου γιατί θα αγοράζεις φτηνά.

Άσχετο αλλά έχω 1060 θετικά σε βαθμολογία.

Παρόλα αυτά περιμένω σε λίγο καιρό να μου κάνει δικαστήριο ένας γεροπαράξενος γερμανός.

Για 25 ευρώ εκτυπωτή που πούλησα και έσπασε στο ταχυδρομείο.

Ήδη βρισκόμαστε στους δικηγόρους.Ή θα χάσω κανα 300 στα δικαστικά ή αυτός πολύ πολύ περισσότερα.:rolleyes:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλα αυτά περιμένω σε λίγο καιρό να μου κάνει δικαστήριο ένας γεροπαράξενος γερμανός.

Για 25 ευρώ εκτυπωτή που πούλησα και έσπασε στο ταχυδρομείο.

Ήδη βρισκόμαστε στους δικηγόρους.Ή θα χάσω κανα 300 στα δικαστικά ή αυτός πολύ πολύ περισσότερα.:rolleyes:

για ένα εκτυπωτή που αξίζει 25ευρώ δικαστήριο ??? δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα σας για 25 ευρώ. αν ήταν ένα μεγάλο ποσό τότε Ok

Δημοσ.

δηλαδή αν εγώ βρω ένα προϊών στο ελληνικό ebay και ο πωλητής είναι από κίνα θα πληρώσω φόρο?

Αν εννοεις τελωνειο, νομιζω οχι, ειδικα για φτηνα πραγματα. Μεχρι στιγμης στα μονα που εχω πληρωσει τελωνειο ειναι στα εξ Αμερικης, ολα τα αλλα, κινεζικη η ευρωπαικα δεν εχω πληρωσει, ακομη και σε παραγγελιες των 150 ευρω.

Δημοσ.

Εγω παντως σε τοσα που εχω παρει δεν εχω πληρωσει τελωνειο, και οταν καποτε πηρα ενα κινητο, εκτος ebay κινεζικο, παλι δεν πληρωσα.

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, ως προς το προιον, ποσο κλπ, ωστε να παρεις και πιο συγκεκριμενες απαντησεις.

Εμενα ας πουμε μου ηρθε σημερα ενα wd live (το δευτερο), τα οποια και τα δυο ειναι refurbished (απο επιστροφες κλπ. Τα πηρα σε πολυ καλη τιμη στα 82 δολλαρια. Επειδη μου ηρθαν απο αμερικη, στο πρωτο πληρωσα 5 ευρω τελωνειο (μεσω ελτα), ενω στο σημερινο δεν ειχα τελωνειο.

Δημοσ.

ακόμα είμαι διστακτικός όχι μόνο στο θέμα του τελωνείου αλλά και σε πολλά αλλά πράγματα

Αγόρασε κάτι πολύ φτηνό με 5-10 ευρώ για δοκιμή για να καταλάβεις πώς λειτουργεί όλη η ιστορία και μας λες μετά πού διστάζεις!

Δημοσ.

με ενδιαφέρει αυτόςο εξωτερικώς σκληρός δίσκος αλλά είμαι διστακτικός προς την αγορά του και γενικότερα αναρωτιέμαι επειδή έχει τόσο χαμηλές τιμές το ebay αν είναι καλά τα προϊόντα

Δημοσ.

Οπως σου ειπαμε κοιτας το feedback του πωλητη. Ο συγκεκριμενος δεν φαινετε καποιος τυχαιος, και εχει και 99.9% θετικο feedback. Κοιτας τα σχολια που εχουν κανει οι αλλοι και αποφασιζεις.

Και επειδη ειναι και απο Αγγλια, δεν θα εχεις και τελωνειο. Προχωρα αφοβα :)

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω, δεν ειναι χαμηλη τιμη αυτο 320giga στα 75 ευρω.

Στο αμαζον εχει το wd passport white 500gb στις 50 λιρες (κατω απο 60 ευρω) και με δωρεαν μεταφορικα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004445JIQ/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1

Εντιτ. Σου λεει παρε απο το αμαζον, γιατι αυτος που προτεινεις ειναι noname (δεν ξερουμε τι μαρκα εχει μεσα), ενω απο το αμαζον αναγκαστικα θα παρεις μαρκα που ξερεις.

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω, δεν ειναι χαμηλη τιμη αυτο 320giga στα 75 ευρω.

Στο αμαζον εχει το wd passport white 500gb στις 50 λιρες (κατω απο 60 ευρω) και με δωρεαν μεταφορικα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004445JIQ/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1

Εντιτ. Σου λεει παρε απο το αμαζον, γιατι αυτος που προτεινεις ειναι noname (δεν ξερουμε τι μαρκα εχει μεσα), ενω απο το αμαζον αναγκαστικα θα παρεις μαρκα που ξερεις.

πολύ καλή τιμή :rolleyes:

μπορείτε να μου πείτε από ποια χώρα είναι και με ποιον τρόπο πληρώνω

Δημοσ.

πολύ καλή τιμή :rolleyes:

μπορείτε να μου πείτε από ποια χώρα είναι και με ποιον τρόπο πληρώνω

Ειναι απο το ιδιο το αμαζον, το απο ποια χωρα ειναι δε σε νοιαζει.

Πληρωνεις με την ιδια καρτα που εβαλες για να φτιαξεις το paypal, απλα θα βαλεις τα στοιχεια της και στο αμαζον. Θα διαλεξεις και το syper save delivery, θα αργησει λιγο, αλλα θα ερθει δωρεαν.

Δημοσ.

Ειναι απο το ιδιο το αμαζον, το απο ποια χωρα ειναι δε σε νοιαζει.

Πληρωνεις με την ιδια καρτα που εβαλες για να φτιαξεις το paypal, απλα θα βαλεις τα στοιχεια της και στο αμαζον. Θα διαλεξεις και το syper save delivery, θα αργησει λιγο, αλλα θα ερθει δωρεαν.

μήπως λέει οτι το παραδίδει δωρεάν στο Ηνωμένο Βασίλειο η κάνω λάθος :confused:

και δεν πιστεύω να έχει φόρο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...