pournaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μήπως λέει οτι το παραδίδει δωρεάν στο Ηνωμένο Βασίλειο η κάνω λάθος και δεν πιστεύω να έχει φόρο?? Οταν βλεπεις το super save delivery σημαινει για το ΗΒ δωρεαν τελειως, οτι τιμη και να ειναι, για τις υπολοιπες χωρες πρεπει το ποσο να ξεπερνα τις 25 λιρες (πατα διπλα απο εκει που το λεει, εχει ενα λινκ). Εξτρα φορο, οχι, οτι λεει στο τελος, τοσο πληρωνεις.
vasilisbilias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μπράβο παντός το amazon εχει πολλή καλύτερες τιμές
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μου λές να πάρω απο το amazon γιατί είναι καλύτερα??? http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Elements-External-Desktop/dp/B003IPC21Y/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1322498965&sr=1-1 υπαρχουν και ποιο φθηνα
vasilisbilias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αυτών το σκληρό ο φίλος μου το πείρε 120 ευρώ 1tb και εδώ το έχει 2tb 112 ευρώ
xri_ni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτησω κατι.Ειχα συνδεσει πριν καιρο μια προπληρωμενη καρτα με το paypal αλλα δεν ετυχε να αγορασω κατι.Αν θελω να στειλω λεφτα τα παιρνει κατ' ευθειαν απο την καρτα ή πρεπει να τα μεταφερω στο paypal?Τωρα λεει 1,50 που ηταν δοκιμαστικο απο την τραπεζα οταν το συνδεσα με την καρτα.
pournaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτησω κατι.Ειχα συνδεσει πριν καιρο μια προπληρωμενη καρτα με το paypal αλλα δεν ετυχε να αγορασω κατι.Αν θελω να στειλω λεφτα τα παιρνει κατ' ευθειαν απο την καρτα ή πρεπει να τα μεταφερω στο paypal?Τωρα λεει 1,50 που ηταν δοκιμαστικο απο την τραπεζα οταν το συνδεσα με την καρτα. Το 1,5 ευρω στο πηρε και θα στο ξαναδωσει, απλα εκανε συναλλαγη για να δει την καρτα, θα βρες κι ενα 4ψηφιο κωδικο (απο τη συναλλαγη στην τραπεζα) και θα τον βαλεις. Λεφτα αν στειλεις τα τραβαει αυτοματα απο την καρτα το paypal οπως και refund που μου εκαναν εμενα καποια χρηματα, μεταφερθηκαν αυτοματα στην καρτα.
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο το 1,50 θα δεις τον κωδικο ειτε απ τον λογαριασμο ειτε απο online [πχ η τραπεζα κυπρου εχει το i-cardonline.gr] ο κωδικος θα ναι 4ψηφιος θα τον βαλεις στο paypal εκει που σου δειχνει κ ολα οκ. Οταν λες στειλεις λεφτα; δλδ αγορασεις κατι ή στειλεις πχ σε καποιον ως gift λεφτα; Γενικα , οταν φορτιζεις την προπληρωμενη , <<εμφανιζονται>> αυτοματα στο paypal και ετσι εφοσον το ποσον που θες να στειλεις δεν υπερβαινει το ποσον που εχει η καρτα σου μεσα ,το στελνει. Τωρα για να παρεις τα λεφτα που σου χει στειλει καποιος δεν γνωριζω....
pournaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο το 1,50 θα δεις τον κωδικο ειτε απ τον λογαριασμο ειτε απο online [πχ η τραπεζα κυπρου εχει το i-cardonline.gr] ο κωδικος θα ναι 4ψηφιος θα τον βαλεις στο paypal εκει που σου δειχνει κ ολα οκ. Οταν λες στειλεις λεφτα; δλδ αγορασεις κατι ή στειλεις πχ σε καποιον ως gift λεφτα; Γενικα , οταν φορτιζεις την προπληρωμενη , <<εμφανιζονται>> αυτοματα στο paypal και ετσι εφοσον το ποσον που θες να στειλεις δεν υπερβαινει το ποσον που εχει η καρτα σου μεσα ,το στελνει. Τωρα για να παρεις τα λεφτα που σου χει στειλει καποιος δεν γνωριζω.... ??? Δε φαινονται τα χρηματα της καρτας στο paypal, προφανως θα το μπερδεψες με το i-cardonline (το ιδιο χρησιμοποιω).
xri_ni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το ειχα κανει πριν καιρο αυτο με τον κωδικο.Ενεργοποιημενα ειναι ολα.Απλως δεν εχω κανει ακομα καποια αγορα.Αλλα θελω να κανω τωρα.Αρα φορτωνω την προπληρωμενη ,μου δινει το μαιλ ο πωλητης και του τα στελνω.Αλλη μια ερωτηση εκει που λεει νομισμα τα στελνω σε ευρω ή σε δολλαρια και κανει μονο του τη μετατροπη? Η καρτα ειναι της ατε και μου δειχνει μονο το 1,50.
Haldol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να πληρώσεις είτε με ευρώ ή με δολλάρια, κάνει και το PayPal μετατροπή. Αλλά κλέβει λιγάκι στην ισοτιμία, οπότε καλύτερα πλήρωνε με δολλάρια ώστε να έχεις την ισοτιμία της τράπεζάς σου.
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ??? Δε φαινονται τα χρηματα της καρτας στο paypal, προφανως θα το μπερδεψες με το i-cardonline (το ιδιο χρησιμοποιω). ναι ναι σωστα , ηταν πιο πρωι κ μπερδευτηκα. Στο paypal δειχνει 0 ευρω απλα ηθελα να πω οτι υπαρχουν στο paypal απλα επειδη ειναι προπληρωμενη δειχνει 0 ευρω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα