Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πάντως η Εθνοκαρτα (η καινούρια με το τσιπ) μια χαρα πέρασε σε κατάστημα στην Νέα Υόρκη. Νομίζω ότι είναι Μαέστρο. Πάντως πράγματι το ίντερνετ banking τους είναι ΓΤΠ ΚΑΒΑΛΑ επιεικώς. η Εθνοκαρτα (η καινούρια με το τσιπ) με γράφει στα αρχεία της επιεικώς
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Η εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αντιπάθειας. Μακριά τραγικες που εχω δοκιμασει : εθνικη απειρες ουρες απο γερους,τραγικοαπαραδεκτο μηδαμινο επιτοκιο ηλιθιο συστημα web-banking : Tbank,οι υπαλληλοι τους πρεπει να παιρνουν 1 ευρω τη μερα γιατι βαριουνται που ζουνε. ηλιθιο συστημα web-banking
sistah Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αααα, βρηκα να πω τον πονο μου για το web banking της Εθνικης Τραπεζας. Πραγματικα, χειροτερο ΔΕΝ υπαρχει. Επεισα την μανα μου να κανει web banking να πληρωνουμε τους λογαρισμους και καθε φορα που πληρωνω απλα μου ανεβαινει η πιεση. Πας να επιλεξεις τον λογαριασμο απο τον οποιο θα πληρωσεις και ΠΑΝΤΑ βγαζει σφαλμα και πρεπει να κανεις reload. Τα μενου δεν δουλευουν παντα, κανεις κλικ να δεις το υπολοιπο σου και μονο το υπολοιπο δεν σου λεει. Ενα ξερο και απο οτι φαινεται default μηνυμα: "Η συναλλαγη σας ολοκληρωθηκε." Μα δεν εκανα καμια συναλλαγη ακομα ωρεε!! Γενικα ειναι ενα χαλι μαυρο. Το μονο ισως θετικο, ειναι οτι σε αναγκαζει να αλλαζεις το pass μια φορα το μηνα αν θυμαμαι καλα. Απορω, δεν το εχει παρει κανεις απο τους "τεχνικους" χαμπαρι? Ή καθονται και το καμαρωνουν? Απο την αλλη η Alpha Bank εχει ευχρηστο μενου, ενημερωνει νωρις για τυχον maintenance και δεν με εχει δυσκολεψει ποτε. Στο phone banking ειναι αρκετα εξυπηρετικοι και αμεσοι. Εχω το 1|2|3 προγραμμα που ειναι μεχρι 27 ετων και εχει σχετικα καλο επιτοκιο. Η Eurobank οπως ειπαν και αλλοι εχει τραγικη εξυπηρετηση και τελικα εφυγα εδω και χρονια.
benign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πειτε κι αλλα κι αλλοι. Ευχαριστω ολα τα παιδια που ηδη μιλησαν.Διαβαζω και ενημερωνομαι τι λετε.(Νομιζω ειναι χρησιμο thread.) Επειδη εχω κατι λιγα στην Εθνικη και internet banking το μονο καλο που εχουν ειναι η ασφαλεια.Αλλα 9 στις 10 φορες δεν λειτουργει τιποτε μολις μπεις ιντερνετικα στον λογαριασμο σου.Παραλυει το συμπαν κανεις κλικ σε καποια λειτουργια του μενου και κανει ωρες να παει εκει.Εχουν δωσει νεο νοημα στην λεξη ''αχρηστος''.
Aplostra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 φυγε απο την μιλλενιουμ φιλε. εκανα το λαθος και το σκυλομετανιωσα. το διαδικτυακό της σύστημα,ειναι απλα ανύπαρκτο. μονο για έκδοση εισιτηρίων για τα στερ συμφέρει. Εγω είμαι Κύπρου και μπορω να πω οτι δεν εχω ιδιαίτερα προβλήματα.
in2dark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μακρια απο την απαραδεκτη eurobank για πολλους λογους... Εχω σε κυπρου αλφα μιλενιουμ Κυπρου οκ με σχετικα οκ online Αλφα εχω εντυπωσιαστει με το online της και το προβλημα με τις ουρες το αντιμετωπιζω με τα αυτοματα μηχανηματα Millenium πολυ καλα γενικα αλλα πολυ ακριβα τιμολογια γενικως
benign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οκ παιδια ,ευχαριστω για τις αποψεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα