Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξαναρωτησα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να λυσεις την ασκηση με το e^π>π^e με την αλλαγη βασης.

Για να την λυσεις θεωρεις συνατρηση F(x)=x^e+e^x και συμφωνα με καποιες παραγογισεις και καποια διαστηματα σου βγαινει αυτο το αποτελεσμα.Μαλακιες λετε με την αλλαγη βασης.Δεν ισχυει.Μου το ειπαν και οι ιδιοι.Επισης οι ιδιοι μου ειπαν πως αυτη η ασκηση ειναι ανωτερη απο αυτες που βαζουν στις πανελληνιες.Αφηστε τις εξυπναδες,δεν ποιανουν σε εμενα.

Ωστοσο για τους μιγαδικους ειχα φτασει εως την μεση της ασκησης συμφωνα με την λυση που μου δωσατε.

Επισης τι σχεση εχουν τα ακρτοτατα με την λυση της ασκησης e^π>π^e.Ακομα απο το ασχετα που γραφεις πως λες οτι προκυπτει οτι e^π>π^e.Κανεις πραξεις συμφωνα με την f(x)που ορισες και προκυπτει το αποτελεσμα.Παντως αν το εγραφες αυτο στις πανελληνιες δεν θα σου εδειναν σχεδον τιποτα για την ασκηση.Αν εγραφε ο καθενας οτι απο το καθε ασχετο πραγμα προκυπτει το αποτελεσμα τοτε ολοι οι μαθητες θα εγραφαν 20.

Εγω παντως το ξαναρωτησα και μου ειπαν και οι 3 καθηγητες μου οτι μονο με αυτην την F(X)που ειχα ορισει προυγουμενος λυνεται η ασκηση.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Rε αγορι μου στο γραψαμε μαθηματικα, ισχυει . Στο τελικο σταδιο αξιοποιεις την μονοτονια του λογαριθμου.

Η κατανοηση σου των μαθηματικων ειναι τουλαχιστον ελλιπης.

Πριν μας ειπες οτι αποκλειεται να λυνεται με αλλαγη βασης επειδη την αλλαγη βαση στη διδαξαν στη β λυκειου.

Δημοσ.

Επισης εγω του ειπα πως η ακηση ειναι ευκολη και μου ειπε γελοντας "ειναι τοσο ευκολη που αμα επεφτε στις πανελληνιες θα την εγραφε ενα 5% των μαθητων απο ολη την ελλαδα που γραφουν μαθηματικα κατευθυνσης).Μου αρεσει που γραφεται οτι ηταν και γελοια.

Τι εχεται να πειτε για την απαντηση του ??????

Δημοσ.

Μου φενεται οτι στο διαδυκτιο ολοι κανουν τους εξυπνους.Αυτο να πεις.Οταν ομως δεινουν πανελληνιες και γραφουν τις ταπες σε πολυ ευκολοτερα θεματα απο αυτο που εθεσα τοτε τι λενε ?

Επισης σας βαζω ενα οριο και ολοι τρεχουν στα προγραμματα του διαδυκτιου και μετα κανουν τους εξυπνους οτι το ελυσαν.Αν ομως το εγραφαν στις πανελληνιες δεν θα το εγραφαν.Λοιπον σταματηστε να κανετε τους εξυπνους και να λετε οτι ηταν πανευκολη η ασκηση.

Δημοσ.

Ηταν αρκετα ευκολη.

Δεν σου κανω τον εξυπνο, εγω μαθηματικα τοσο γενικης οσο και κατευθυνσης ειχα γραψει κοντα 20

Δημοσ.

Επισης τι μαλακιες λετε οτι οποιος δεν μπορει να λυσει αυτο θα παει κενη κολλα στις πανελληνιες.Αυτα ειναι βλακιες.Αυτος ειχε μαθητες που δεν μπορουσαν να λυσουν αυτου του επιπεδου ασκησεις και εγραψαν στις πανελληνιες 17-18.

για την πλακα τους

Δημοσ.

τι εχεις να πεις ???

Επισης ευκολη θα κρινη την ασκηση ο μεσος ορος των μαθητων που θα τους τυχει σαν θεμα στις πανελληνιες.Οχι αυτος που παει για 20 ακριβως !!!

Εγω ειχα ενα φιλο που στα μαθηματικα εγραψε 20 ακριβως και μου ειπε οτι τα θεματα ειναι τις πλακας.Ομως αλλα ελεγε ο μεσος ορος που εγραψε το 75% κατω απο την βαση αρα τα χαρακτηριζαν και δυσκολα !!!

??????????

Εσυ τι εχεις σπουδασει nick??

Δημοσ.

Κάτσε ρε refaelcrete, ηρέμησε καταρχάς.

Απάντησε μου λίγο. Την απάντηση όπως σου την έδωσε ο rabesatratana την κατάλαβες;

Είναι απόλυτα σωστή, και όχι τόσο δύσκολη. Εγώ που όταν ήμουν γ λυκείου δεν είχαμε δέσμες, κάναμε τέτοιου είδους ασκήσεις. Κάπως κλασική δηλαδή, με ακρότατα δουλεύεις σε αυτές τις ασκήσεις για να δείξεις ποιο είναι το ελάχιστό της.

Λογικά θα λύνεται και με την F(x)=e^x - x^e, δεν έχω χρόνο να τη δοκιμάσω τώρα, αλλά στην ουσία αν κάνεις τα ίδια βήματα καταλήγεις σε λύση.

Αλλά του rabesatratana είναι ο πιο σύντομος δρόμος, και ο πιο απλός. Τι λες τι σχέση έχουν τα ακρότατα; Απεδείχθει αυτό που ήθελες; Ναι. Τι ψάχνεις τώρα; Με το ζόρι να τη βγάλεις οτι λύνεται μόνο απο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού;

Αν ο καθηγητής σου δεν την έλυσε, λυπάμαι πολύ, αλλά είναι βλάκας. Κάτι που φυσικά δε σπανίζει στα σχολεία. Είναι 3-4 καλοί εκεί μέσα, και οι υπόλοιποι απλά ξέρουν να κάνουν μόνο αυτά που κάνουν 10+ χρόνια. Την ύλη του βιβλίου..

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα αυτος την χαρακτηρισε απο τις δυσκολες.Για να το λεει κατι ξερει.Κανει σε πολλους μαθητες μαθημα και διορθωνει πανελληνιες καθε χρονο.Ξερει τι γνωσεις εχει ο μεσος ορος των μαθητων της ελλαδας.Αρα για να λεει πως ειναι δυσκολη ειναι σαφως δυσκολη.Αυτες οι ασκησεις εμπεναν στις δεσμες που τα μαθηματα ηταν λιγοτερα και σαφως τα θεματα δυσκολοτερα.Επισης αφου μπηκε στους διαγωνισμους των ασεπ των μαθηματικων λετε να ηταν τοσο ευκολη οσο λετε εσεις ???

Δεν ηξερα οτι στον ασεπ βαζουν τοσο ευκολες ασκησεις !!!

Ο καθηγητης μου την ελυσε αλλα με μαθηματικα που δεν εχουμε κανει ακομα.Εμεις ειμαστε τωρα στο θεωρημα rolle.

Δημοσ.

Επισης εγω του ειπα πως η ακηση ειναι ευκολη και μου ειπε γελοντας "ειναι τοσο ευκολη που αμα επεφτε στις πανελληνιες θα την εγραφε ενα 5% των μαθητων απο ολη την ελλαδα που γραφουν μαθηματικα κατευθυνσης).Μου αρεσει που γραφεται οτι ηταν και γελοια.

Τι εχεται να πειτε για την απαντηση του ??????

εχω να πω οτι μαλλον ο ανθρωπος εχει γνωση των δυνατοτητων των μαθητων που πανε σημερα να δωσουν πανελληνιες.

οι περισσοτεροι ειναι στουρναρια και παπαγαλοι. το να λυνεις τις 10 sos ασκησεις δεν λεει τπτ, το να μπορεις ομως να συνδιασεις γνωσεις απο προηγουμενες χρονιες δεν το καταφερνουν οι περισσοτεροι γτ απλα δεν καταλαβαν ποτε σε βαθος τα μαθηματικα.

κοψε λοιπον τις μαγκιες και στρωσε κωλο γιατι εισαι "3 πουλακια καθονται" στα μαθηματικα κι αυτο φαινεται.

Δημοσ.

Καλα μαλακιες λες.Οσο για μενα που με λες στουρναρη ειμαι απο τους μαθητες του σχολιου μου που γραφουν αριστα.Συγκεκριμενα στην κατευθυνση μου ειμαι απο τους καλυτερους στα μαθηματικα.Γι αυτο και εγραψα στις εξετασεις 18,19 στα μαθηματικα.Αν δεν γραψω εγω μαθηματικα τοτε ποιος απο το σχολειο μου θα γραψει.Και για να μην κοροιδευεις και το σχολειο μου θεωρηται και απο τα καλυτερα στην ελλαδα.Εχει και απο τους καλυτερους μαθηματικους !!!

Δημοσ.

Το ξαναρωτησα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να λυσεις την ασκηση με το e^π>π^e με την αλλαγη βασης.

Για να την λυσεις θεωρεις συνατρηση F(x)=x^e+e^x και συμφωνα με καποιες παραγογισεις και καποια διαστηματα σου βγαινει αυτο το αποτελεσμα.Μαλακιες λετε με την αλλαγη βασης.Δεν ισχυει.Μου το ειπαν και οι ιδιοι.Επισης οι ιδιοι μου ειπαν πως αυτη η ασκηση ειναι ανωτερη απο αυτες που βαζουν στις πανελληνιες.Αφηστε τις εξυπναδες,δεν ποιανουν σε εμενα.

Ωστοσο για τους μιγαδικους ειχα φτασει εως την μεση της ασκησης συμφωνα με την λυση που μου δωσατε.

Επισης τι σχεση εχουν τα ακρτοτατα με την λυση της ασκησης e^π>π^e.Ακομα απο το ασχετα που γραφεις πως λες οτι προκυπτει οτι e^π>π^e.

Ωχ φιλε αστο δεν την παλευεις. Αν δεν καταλαβαινεις, δεν καταλαβαινεις....

Εγω περιμενα να μου διορθωσεις το μικρο λαθακι που αφησα να αιωρειται στην 1η ασκηση για να δω αν καταλαβες(γιατι απειρες φορες παιρνω απαντησεις α οκ, ναι, ωραια, εχετε δικιο, κλπ απο παιδια που ομως δεν καταλαβαν 100% και ετσι με αυτο τον τροπο καταλαβαινεις αν καταλαβαν πληρως) και εσυ δεν καταλαβες σχεδον τιποτα! :o

Κανεις πραξεις συμφωνα με την f(x)που ορισες και προκυπτει το αποτελεσμα.Παντως αν το εγραφες αυτο στις πανελληνιες δεν θα σου εδειναν σχεδον τιποτα για την ασκηση.Αν εγραφε ο καθενας οτι απο το καθε ασχετο πραγμα προκυπτει το αποτελεσμα τοτε ολοι οι μαθητες θα εγραφαν 20.

Λαθος κάνεις. Διοτι εγω θα μου εβαζα 20, διοτι ειμαι βαθμολογητης. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...