Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο για σενα ολα σου φενονται ευκολα.Σου δειχνω ενα οριο και πας στα προγραμματα των μαθηματικων το βρισκεις και μετα λες οτι ηταν ευκολο.Αν στο εβαζαν σε εξετασεις κατα τα αλλα δεν θα το ελυνες.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα αυτος την χαρακτηρισε απο τις δυσκολες.Για να το λεει κατι ξερει.Κανει σε πολλους μαθητες μαθημα και διορθωνει πανελληνιες καθε χρονο.Ξερει τι γνωσεις εχει ο μεσος ορος των μαθητων της ελλαδας.Αρα για να λεει πως ειναι δυσκολη ειναι σαφως δυσκολη.

Και οι 2 ασκησεις που εδωσες ειναι της πλακας αλλά επειδη το 98+% των μαθητων ειναι και αυτοι της πλακας στα μαθηματικα, με την εννοια οτι ειναι απλως παπαγαλοι που περιμενουν να βρουνε αυτα που μαθανε και να τα γραψουνε και δεν σκεφοτνται, για αυτο λοιπον η ασκηση ειναι για αυτους μετριως δυσκολη.

Για πανελλαδικες αυτη ειναι ευκολη ακομη και για 3ο θεμα πχ.

Αυτες οι ασκησεις εμπεναν στις δεσμες που τα μαθηματα ηταν λιγοτερα και σαφως τα θεματα δυσκολοτερα.Επισης αφου μπηκε στους διαγωνισμους των ασεπ των μαθηματικων λετε να ηταν τοσο ευκολη οσο λετε εσεις ???

Αν εμπαιναν τετοιες στις δεσμες ολοι 20 θα γραφανε. :mrgreen:

Δημοσ.

Καλα μαλακιες λες.Οσο για μενα που με λες στουρναρη ειμαι απο τους μαθητες του σχολιου μου που γραφουν αριστα.Συγκεκριμενα στην κατευθυνση μου ειμαι απο τους καλυτερους στα μαθηματικα.Γι αυτο και εγραψα στις εξετασεις 18,19 στα μαθηματικα.Αν δεν γραψω εγω μαθηματικα τοτε ποιος απο το σχολειο μου θα γραψει.Και για να μην κοροιδευεις και το σχολειο μου θεωρηται και απο τα καλυτερα στην ελλαδα.Εχει και απο τους καλυτερους μαθηματικους !!!

ααααχ θα λιωσω στο γελιο! το οτι γραφεις 18,19 δεν λεει τπτ. στην δευτερα λυκειου ειχα γραψει 7 σε τεστακι και ο καθηγητης γυρισε και ειπε στην διευθυντρια του σχολειου οτι μονο η ευα ξερει πραγματικα μαθηματικα. οι βαθμοι στο σχολειο ειναι τελειως πλασματικοι και δεν δειχνουν τπτ. οποτε μικρη μου ψωναρα οταν φτασεις στο επιπεδο μαθηματικων που ειμαστε εγω κι οι αλλοι και πηξει λιγο το μυαλο σου θα δεις ποσο γελιος ακουγεσαι τωρα.

Δημοσ.

οσο για σενα ολα σου φενονται ευκολα.Σου δειχνω ενα οριο και πας στα προγραμματα των μαθηματικων το βρισκεις και μετα λες οτι ηταν ευκολο.Αν στο εβαζαν σε εξετασεις κατα τα αλλα δεν θα το ελυνες.

Σιγουρα δεν την παλευεις ή μας δουλευεις διοτι κανενα προγραμμα μαθηματικων δεν σου βγαζει πως την ελυσε τετοια ασκηση. Εχει καποια προγραμματα που βγαζουν λυσεις για αλλου τυπου προβληματα αλλά οχι τετοιου ειδους.

Δεν φτανει που ξοδεψα 2 λεπτα για να στην λυσω λες και αηδιες απο πανω οτι χρησιμοποιησα προγραμμα για να βρω το οριο. :fear: :shock: :mrgreen:

Δημοσ.

Που θα μας πεις πως εισαι και εξυπνοτερος απο το 98% των παιδιων της ελλαδας !!!

Τι βαθμολογητης εισαι ?

(μαθηματικος)

Μία παρανόηση.

Ο έξυπνος μπορεί να είναι καλός στα μαθηματικά αλλά δεν είναι προϋπόθεση.

Δημοσ.

Καταρχην για να λεω ολη την αληθεια οταν ρωτησα τον μαθηματικο μου,μου ειπε να μην ρωταω στο διαδυκτιο επειδη ολοι αυτοι κανουν τους εξυπνακιδες αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σκραπες.Απλως βγαζουν τα αποτελεσματα απο βοηθηματα του διαδυκτιου και μετα σου λενε οτι ολα ειναι τοσο ευκολα !!!

Δημοσ.

Καλα μαλακιες λες.Οσο για μενα που με λες στουρναρη ειμαι απο τους μαθητες του σχολιου μου που γραφουν αριστα.Συγκεκριμενα στην κατευθυνση μου ειμαι απο τους καλυτερους στα μαθηματικα.Γι αυτο και εγραψα στις εξετασεις 18,19 στα μαθηματικα.Αν δεν γραψω εγω μαθηματικα τοτε ποιος απο το σχολειο μου θα γραψει.Και για να μην κοροιδευεις και το σχολειο μου θεωρηται και απο τα καλυτερα στην ελλαδα.Εχει και απο τους καλυτερους μαθηματικους !!!

Ωραια λοιπον. Αφου εισαι ολα αυτα λυσε μου 3 ασκησεις. 1 μισαωρο το πολυ στην καθεμια μην κλεβεις. :-D

Η πρωτη ειναι γελοια και απλα δειχνει το πόσο καλα εχει κατανοησει ο μαθητης την θεωρια.

Η τριτη ειναι και αυτη ερωτηση που θελει να ξερεις τα βασικα στην θεωρια και να εισαι και λιγο γατα. Αν εισαι τυποποιημενος παπαγαλος ξεχνα το.

Και η δευτερη θελει να εισαι πολυ μεγαλη γατα. :-D

777003.png

Εσυ εισαι ακομα στο Rolle οποτε ξεχνα την τριτη προς το παρον. Η 2η λυνεται και με Rolle και ολα οσα εχεις μαθει πιο πριν αλλά πρεπει να γινεις μεγαλη γατα εις τον κυβο. :-D

Δημοσ.

Ωχ φιλε αστο δεν την παλευεις. Αν δεν καταλαβαινεις, δεν καταλαβαινεις....

Εγω περιμενα να μου διορθωσεις το μικρο λαθακι που αφησα να αιωρειται στην 1η ασκηση για να δω αν καταλαβες(γιατι απειρες φορες παιρνω απαντησεις α οκ, ναι, ωραια, εχετε δικιο, κλπ απο παιδια που ομως δεν καταλαβαν 100% και ετσι με αυτο τον τροπο καταλαβαινεις αν καταλαβαν πληρως) και εσυ δεν καταλαβες σχεδον τιποτα! :o

οπα τωρα μενω λιγο μαλακας γτ την κοιταω και την ξανακοιταω και δεν βλεπω λαθακι :-D που ειναι;

Δημοσ.

Και για να μην κοροιδευεις και το σχολειο μου θεωρηται και απο τα καλυτεραστην ελλαδα.Εχει και απο τους καλυτερους μαθηματικους !!!

Από φιλόλογους δεν πάει καλά όμως ε..

Για πες

Αρσάκειο?Τοσίτσειο?Πειραματικό Αθηνών?Ιωνίδειος?Κολλέγιο Αθηνών?Λεόντειος?Anatolia?Jean D' Ark?Γερμανική Σχολή Αθηνών?

Να μάθουμε ρε παιδί μου.

Δημοσ.

Ειδικα μου ειπε οτι ολες οι ασκησεις των μαθηματικων λυνονται με μαθηματικα εργαλεια του ιντερνετ

Ναι καλα. Καλα κρασια. Ας λυσει αυτες που εβαλα πχ με εργαλεια του ιντερνετ. Ουτε φυσικα αυτες που εβαλες λυνονται με "εργαλεια του ιντερνετ"....

Τι ακουω θεε μου. :-( :shock:

οπα τωρα μενω λιγο μαλακας γτ την κοιταω και την ξανακοιταω και δεν βλεπω λαθακι :-D που ειναι;

Ειπα(χωρις bold, τωρα το προσθεσα το bold):

Αρα η f(x) εχει ελαχιστο στο x=e και ισχυει f(x)>f(e) και επειδη f(e)=0 ισχυει:

f(x)>0 για x>1 αρα και για x=π αρα ισχυει:

f(π)>0 => π/e - lnπ >0 και λογω των παραπανω ισοδυναμιων ισχυει και e^π > π^e.

Το bold ειναι λαθος(καθως f(e)=0).

Το σωστο ειναι και που επρεπε να προσεξει ο μαθητης οτι πρεπει να παρουμε αριθμο μεγαλυτερο του e ωστε να δειξουμε την απαιτουμενη ανισοτητα.

Δηλαδη:

Για x>e => f(x)>f(e) => f(x)>0 (και βεβαια εδω πρεπει να δειξουμε οτι η f ειναι γνησιως φθινουσα για x>e)

Και αρα για x=π που ειναι μεγαλυτερο του e ισχυει το f(π)>0 => π/e - lnπ >0 και λογω των παραπανω ισοδυναμιων ισχυει και e^π > π^e.

Δημοσ.

Ναι καλα. Καλα κρασια. Ας λυσει αυτες που εβαλα πχ με εργαλεια του ιντερνετ. Ουτε φυσικα αυτες που εβαλες λυνονται με "εργαλεια του ιντερνετ"....

Τι ακουω θεε μου. :-( :shock:

Ειπα(χωρις bold, τωρα το προσθεσα το bold):

Το bold ειναι λαθος(καθως f(e)=0).

Το σωστο ειναι και που επρεπε να προσεξει ο μαθητης οτι πρεπει να παρουμε αριθμο μεγαλυτερο του e ωστε να δειξουμε την απαιτουμενη ανισοτητα.

Δηλαδη:

Για x>e => f(x)>f(e) => f(x)>0

Και αρα για x=π που ειναι μεγαλυτερο του e ισχυει το f(π)>0 => π/e - lnπ >0 και λογω των παραπανω ισοδυναμιων ισχυει και e^π > π^e.

η αληθεια ειναι οτι ειχα σκαλωσει στην αρχη και αναρωτιομουν που κολλαει αυτο το χ μεγαλυτερο απο 1 και μετα το περασα στο ντουκου.

Ωραια λοιπον. Αφου εισαι ολα αυτα λυσε μου 3 ασκησεις. 1 μισαωρο το πολυ στην καθεμια μην κλεβεις. :-D

Η πρωτη ειναι γελοια και απλα δειχνει το πόσο καλα εχει κατανοησει ο μαθητης την θεωρια.

Η τριτη ειναι και αυτη ερωτηση που θελει να ξερεις τα βασικα στην θεωρια και να εισαι και λιγο γατα. Αν εισαι τυποποιημενος παπαγαλος ξεχνα το.

Και η δευτερη θελει να εισαι πολυ μεγαλη γατα. :-D

777003.png

Εσυ εισαι ακομα στο Rolle οποτε ξεχνα την τριτη προς το παρον. Η 2η λυνεται και με Rolle και ολα οσα εχεις μαθει πιο πριν αλλά πρεπει να γινεις μεγαλη γατα εις τον κυβο. :-D

γτ η δυο μου φαινεται πανευκολη και η 1 απλα με πηζει στους υπολογισμους; κυριε κυριε να ποσταρω την λυση; :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...