Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να μάθω Νορβηγικά, γνωρίζει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα(επιπέδου rosetta stone)που να μην απαιτεί όμως γνώση Αγγλικών;

Δημοσ.

Στο καποδιστριακο με 300-350 ευρω το χρονο αλλα πρεπει να τα δωσεις ντουκου, τωρα εχεις χασει κανα μηνα 2μηνο μαθηματων ομως νομιζω

Δημοσ.

Μα τι του λετε του ανθρωπου;

Εγω εψαχνα για ισπανικα και βρηκα την tell me more καλη σειρα ενω σε μια αγγλιδα φιλη για roseta stone οσο το εψαξα δεν μ αρεσε. Τωρα για νορβηγικα και γενικα οχι τοσο δημοφιλεις γλωσσες

edit: εκτος απο ελληνικα δεν ξερεις δευτερη γλωσσα; πχ γαλλικα ή κατι αλλο; δυστυχως θα δυσκολευτεις για το livemocha δεν παρεχει ελληνικα. Δοκιμασε το παντως ειναι ωραιο, ξεκινας δωρεαν δεν ειναι δεσμευτικο και οταν θελεις να καταπιαστεις με ανωτερο επιπεδο πληρωνεις συνδρομη

Καλη τυχη και υπομονη

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το livemocha όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να βασιστεί κάποιος σε αυτό για να μάθει μια ξένη γλώσα.

Το rosetta stone είναι εκπληκτικό πρόγραμμα δυστηχώς όμως δεν περιλαμβάνει νορβηγικά :(

Δημοσ.

Αληθεια τα νορβηγικα που ψανχεις πως λεγονται; νομιζω δεν ειναι μονο μια γλωσσα

edit: οι περισσοτεροι μιλανε Bokmal και οι υπολοιποι Nynorsk. Εμαθα και κατι googlaρωντας, ξερω δεν βοηθαω και σορυ.

Δημοσ.

Δεν το προσεξα οτι δεν εχει Νορβηγικα, αλλα Ελληνικο μενου εχει. Συμβιβαστικη λυση: να μαθεις Σουηδικα με το Ελληνικο μενου.

Δημοσ.

Δεν το προσεξα οτι δεν εχει Νορβηγικα, αλλα Ελληνικο μενου εχει. Συμβιβαστικη λυση: να μαθεις Σουηδικα με το Ελληνικο μενου.

Tο rosetta το χρησιμοποιώ για εκμάθηση άλλης γλώσσας, η έκδοση 3 που έχω δεν έχει ελληνικό interface άλωστε είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην απαιτείται κάποια μητρική γλώσσα για να το δουλέψεις.

το pimsleur το ειδες?

Δεν το έχω δοκιμάσει, είναι καλό; απαιτείται γνώση αγγλικών?

Δημοσ.

Μια γνωστη εμαθε ισπανικα ετσι, αλλα δεν ξερω να σου απαντησω στο αν θελει να ξερεις αγγλικα.

Δημοσ.

Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.

Τελικά το pimsleur δεν είναι software, είναι βιβλίο με cd με οδηγίες στα Αγγλικά.

Δημοσ.

Σουηδικά δεν πρόκειται να μάθεις με κανένα πρόγραμμα.Είναι ιδιότροπα και περίεργα όσον αφορά σε γραμματική και προφορά.Θα χαθείς στο εγγυώμαι.

Τα Νορβηγικά είναι πολύ πιο εύκολα και απλοικά από κάθε άποψη, συγκριτικά με τα Σουηδικά.

Αν δεν γνωρίζεις Αγγλικά επιπέδου λόουερ ή Γερμανικά θα δυσκολευτείς αρκετά,κυρίως αν πιάσεις τα Σουηδικά.

Για ποιον λόγο θέλεις να μάθεις Σκανδιναβική γλώσσα?

Δημοσ.

Αγγλικά μιλάω μέτρια και θέλω να μάθω νορβηγικά (και όχι σουηδικά) επειδή σκέφτομαι να μετακομίσω στην Νορβηγία για εργασία.

έχεις υπόψη σου κάποιο σύστημα εκμάθησης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...