johan0497 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αγγλικά μιλάω μέτρια και θέλω να μάθω νορβηγικά (και όχι σουηδικά) επειδή σκέφτομαι να μετακομίσω στην Νορβηγία για εργασία. έχεις υπόψη σου κάποιο σύστημα εκμάθησης; Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο.Δεν νομίζω πως είναι εφικτό να μάθεις μια γλώσσα με χρήση ενός προγράμματος το οποίο μάλιστα είναι ικανό να σε φτάσει σε επίπεδο που να μπορείς να εργαστείς και να συνυπάρξεις με Νορβηγούς μιλώντας την ίδια γλώσσα. Στο λέω γιατί γνωρίζω. Όταν λες σύστημα εκμάθησης εννοείς τρόπο και μέθοδο?
rockas072 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Όχι, όπως είπα και στην αρχή ένα πρόγραμμα σαν το rosetta stone για Νορβηγικά.
dragonver Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει και το linguaphone αλλά γενικά αυτά τα προγράμματα είναι λίγο "χτύπος". 680€ για να μάθεις μέσω software τα Νορβηγικά με linguaphone. Δεν πας σε κάνα φροντιστήριο; Αν είσαι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη βέβαια....
rockas072 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό της linguaphone; έχεις κάποιο link;
dragonver Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αυτό λέω, απλά είναι στα αγγλικά. Στα ελληνικά δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.
rockas072 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το eurotalk το έχει δοκιμάσει κανείς;
rockas072 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά κατέληξα στο livemocha το οποίο διαθέτει και Ελληνική επεξήγηση,πάντως δεν μου φένεται και άσχημο.. για εισαγωγή τουλάχιστον στη γλώσσα.
vmok79 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μα τι του λετε του ανθρωπου; Εγω εψαχνα για ισπανικα και βρηκα την tell me more καλη σειρα ενω σε μια αγγλιδα φιλη για roseta stone οσο το εψαξα δεν μ αρεσε. Τωρα για νορβηγικα και γενικα οχι τοσο δημοφιλεις γλωσσες edit: εκτος απο ελληνικα δεν ξερεις δευτερη γλωσσα; πχ γαλλικα ή κατι αλλο; δυστυχως θα δυσκολευτεις για το livemocha δεν παρεχει ελληνικα. Δοκιμασε το παντως ειναι ωραιο, ξεκινας δωρεαν δεν ειναι δεσμευτικο και οταν θελεις να καταπιαστεις με ανωτερο επιπεδο πληρωνεις συνδρομη Καλη τυχη και υπομονη Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2011 από vmok79
tsifotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αλήθεια ποιος σου είπε ότι δεν παρέχει Ελληνικά το livemocha; Επειδή αυτή την συζήτηση την βλέπουν πολλοί σαν και μένα που με αγωνία ψάχνουν στο internet πληροφορίες για εκμάθηση της γλώσσας, θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα μέλη που προθυμοποιούνται να μοιραστούν της γνώσεις τους μαζί μας, να είναι σίγουροι για αυτά που γράφουν ώστε να μην δημιουργείται παραπληροφόρηση. Φιλικά Τι να πω, λογω της επισημανσης σου ξανακοιταξα το livemocha και δεν βλεπω εκμαθηση νορβηγικων στα ελληνικα!!! Παρεχει interface στα English / Español / Português / français / Deutsch / Italiano / Русский / Türkçe / Język / polski Υπαρχει καποιο link για ΕΛΛΗΝΙΚΑ; Μπορεις να το παραθεσεις; θα βοηθουσε...
rockas072 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το μάθημα που έχω ξεκινήσει εγώ έχει interface στα Ελληνικά ορίστε και ένα screen shot.
tsifotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το μάθημα που έχω ξεκινήσει εγώ έχει interface στα Ελληνικά ορίστε και ένα screen shot. LOL! Interface βρε. 'νταξει μωρε εχει κουμπακι αυτοματο translate της λεξης στα ελληνικα αλλα προσωπικα δεν το θεωρω ελληνικο interface. Στην ουσια αντι να ψαχνεις εσυ την λεξη πχ στο google translate στο κανει αυτο. Το livemocha ειναι ωραιο, γι αυτο το προτεινα αλλα διαολε πρεπει να ξερεις αγγλικα, αλλιως ουτε register που λεει ο λογος. αληθεια τι λενε τα μαθηματα ts ;
rockas072 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι αυτόματο translate! Πρόκειται για μια σειρά από κάρτες με διάφορες διαδραστικές λειτουργίες, και όπου υπάρχουν οδηγίες(φωνητικές η γραπτές)είναι στα Ελληνικά. Εάν κάνεις μια δοκιμή θα διαπιστώσεις και μόνος σου αυτό που λέω.
tsifotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εχουνε κανει τοση μεταφραση; Δεν μπορει κατι δεν θα εχω/ειχα βρει. Παει και καιρος. Επειδη τα μεταφρασμενα του κομματια απ' οτι ειχα καταλαβει δινονταν απο ενθουσιωδεις χρηστες (σε στυλ wikipedia) τα ειχα βρει λιγα και διασπαρτα. Δεν μπορει για να επιμενεις κατι θα εχει αλλαξει/ δεν εβρισκα. Καλό αυτό. Ας χαζεψουμε λιγο κινεζικα μιας και φευγουμε τον μαρτη για πεκινο.
rockas072 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω άτομα για πρακτική εξάσκηση της γλώσσας μέσω skype?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα