Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απορια εχω αυτες τις ram ειναι στα 4GB και σκεφτικα να παρω ακομα 4GB ίδιες ακριβώς για να πατήσω τα 8GB τι πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσω ξέρει κανεις θα ειναι καλύτερο το σύστημα η θα πέσουν τα MHZ απο τα 1066 στα 800 πχ.

Δημοσ.

πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις ανάλογα με την μητρική είναι να μην αντέξει τα πολλά dimms λόγω ρεύματος και να θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις για να παίξει. επίσης στην περίπτωση που έχεις gigabyte μητρική οι πιθανότητες να γίνει το παραπάνω η να μην παίζει καθόλου στα 1066 πολλαπλασιάζονται... :P

Δημοσ.

asus εχω :-D απλώς δεν σε κατάλαβα τι πρόβλημα δλδ μπορεί να έχω. για overclock ουτε συζήτηση? κατσε να σου βρω το μοντελο μητρικής. P5Q DELUXE ASUS Τωρα απο ρευμα που λες 700σαρι εχω. Α ξέχασα να σε πω ειχα αυτες Link δεν ξερω αν ειναι καλητερες απο τις Kingston Link μια βοήθεια θα ηταν αρκετή.

Δημοσ.

asus εχω :-D απλώς δεν σε κατάλαβα τι πρόβλημα δλδ μπορεί να έχω. για overclock ουτε συζήτηση? κατσε να σου βρω το μοντελο μητρικής. P5Q DELUXE ASUS Τωρα απο ρευμα που λες 700σαρι εχω. Α ξέχασα να σε πω ειχα αυτες Link δεν ξερω αν ειναι καλητερες απο τις Kingston Link μια βοήθεια θα ηταν αρκετή.

απλά καμιά φορά όσο περισσότερα dimms βάζεις τόσο πιέζεται ο memory controller και ίσως χρειάζεται περισσότερο ρεύμα στο northbride της μητρικής. άλλες φορές υπάρχουν θέματα π.χ που μια μητρική μπορεί να παίζει μια χαρά με τα πρώτα 2 slots και όταν βάλεις και τα υπόλοιπα να μην ανοίγει καν ο υπολογιστής (έχω ακούσει για διάφορες gigabyte motherboard να συμβαίνει αυτό)

όσον αφορά τις μνήμες, οι ταχύτητες είναι εντάξει, αυτό που χάνουν όμως είναι στα volt που χρειάζονται, 2.3v για να λειτουργήσουν ενώ αυτές που σου έστειλα στο πμ χρειάζονται 2.1v

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:-D σήμερα τις εκανα και overclock ολα οκ τωρα στις γιορτές σκεφτόμουν να πάρω αλλα 4gb απλα δεν ξερω αν αξίζει η αναβάθμιση αυτη η οχι καθώς μιλάμε για ddr2 oxi 3. εσυ τι λες; Επεξ/σία από xnewtone
Δημοσ.

υπαρχει τιποτα φοβος να καψω καμια μητρική με τα ρευματα που αναφερεις?

όταν βάζεις τις μνήμες στο slot, πρέπει στο bios να δώσεις μια τιμή στο ρεύμα για να δουλέψουν. αν τις υποστηρίζει η μητρική, θα τις βάλει αυτόματα στα volt που χρειάζονται (εφόσον έχεις την επιλογή AUTO)

αν δεν έχεις το AUTO (πράγμα που ίσως είναι καλύτερο), την δίνεις εσύ την τιμή αυτήν. στις μνήμες που δινεις στο λινκ χρειάζεσαι 2.3v για να τις κάνεις να δουλέψουν. υπάρχουν αρκετές που χρειάζονται 2.1v η ακόμα και 2.0 νομίζω. που σημαίνει οτι κάνουν την ίδια δουλειά με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, που θεωρητικά σημαίνει οτι είναι καλύτερες .. (αν και παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο)

Δημοσ.

στα 2.2 τις εχω παει μια χαρα :-D απλώς σκεφτόμουν να βάλω ακόμα 2 GB αλλά πολύ πιστεύω πως πολλά λεφτά και δεν θα κερδίσω τπτ παρά μόνο χωροτικοτητα, εσυ τι πιστεύεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...