Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να βρω έναν τρόπο , αφού στους γονείς μου δεν δίνουνε ούτε κάρτες ούτε δάνεια , να αποκομίσω ένα δάνειο της τάξεως των 15-20 χιλιάδων ευρώ.

Οι τράπεζες πλέον δεν δίνουνε.

Κοίταξα και τα ΕΣΠΑ για καινούριες επιχειρήσεις , αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Υπάρχουνε άλλα για καινούριες επιχειρήσεις , νέους επιχειρηματίες?

Δημοσ.

Πηγες καθολου σε τραπεζες να δεις εστω τι θα πουν?

Εδώ δεν δίνουνε στην μάνα μου που χρειάστηκε , που είναι συνταξιούχα δημοσίου 57 ετών.

Ήθελε ένα δάνειο περί τα 10 χιλιάρικα , με αποπληρωμή 2-5 χρόνια και έφαγε άκυρο.

Δημοσ.
Εδώ δεν δίνουνε στην μάνα μου που χρειάστηκε , που είναι συνταξιούχα δημοσίου 57 ετών.

Ήθελε ένα δάνειο περί τα 10 χιλιάρικα , με αποπληρωμή 2-5 χρόνια και έφαγε άκυρο.

ποσο ομορφα αλληλοσυνδεονται και αλληλοσυμπληρωνουν την ελληνικη πραγματικοτητα, αυτες οι δυο προτασεις. :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Για 15.0000 και 20.000 ευρώ δεν μπαίνεις ΕΣΠΑ. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να κάνεις δουλειά κατά καιρούς βγάζει ο ΟΑΕΔ προγράμματα για άνεργους για να ξεκινήσουνε νέα επιχείρηση. Τα ποσά που δίνουν είναι 15.0000 έως 18.000 ανάλογα με το πρόγραμμα. Τα χρήματα τα παίρνεις σε δόσεις ανά εξάμηνο.

Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις από πλευράς ηλικίας, κτλ. Καλύτερα θα σου έλεγα να περάσεις από τον τοπικό σου ΟΑΕΔ και να ρωτήσεις. Επίσης υπάρχουν κατά καιρούς προγράμματα για Γυναικεία επιχειρηματικότητα με καλό ποσοστό επιδότησης. Ρίξε σε αυτά μια ματιά -αν έχεις γυναίκα-.

Να αναφέρω ότι γίνεται αξιολόγηση σε όλες τις αιτήσεις και δεν είναι σίγουρο ότι θα επιδοτηθείς.

Δημοσ.

Να αναφέρω ότι γίνεται αξιολόγηση σε όλες τις αιτήσεις και δεν είναι σίγουρο ότι θα επιδοτηθείς.

Αξιολόγηση εννοώντας? Με ποια κριτήρια σε απορρίπτουν ή σε εγκρίνουν?

Δημοσ.

η αίτηση γίνετε on-line μέσω της σελίδας του ΟΑΕΔ. Γράφεις 5 πράγματα για την επιχ/ση. Φτιάχνεις με λίγα λόγια ένα πλάνο. Αν τους πείσεις τα κατάφερες.. Thats all.

Δημοσ.

Η μητερα σου δεν μπορει να παρει το δανειο μεσω του παρακαταθετηκων κ δανειων,σαν δυ που υπηρξε?

Είχε πάρε πιο παλιά , ακόμη το ξεπληρώνει , θέλει ακόμα 2 χρόνια , δεν μπορεί να πάρει άλλο.

Δημοσ.

η αίτηση γίνετε on-line μέσω της σελίδας του ΟΑΕΔ. Γράφεις 5 πράγματα για την επιχ/ση. Φτιάχνεις με λίγα λόγια ένα πλάνο. Αν τους πείσεις τα κατάφερες.. Thats all.

Το πρόγραμμα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα νομίζω έχει τελειώσει. Εσύ για ποιο λες εκτός αυτού;

Δημοσ.

Εδω δε μπορουμε να βγαλουμε μια απλαη πιστωτικη καρτα πλεον!!

Αληθεια με τα στεγαστικα δανεια, τι γινεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...