Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Επανερχομαι στο θεμα μιας και το βρηκα! Μπορει να εξηγησει κανεις τις κυριες διαφορες μεταξυ χρεωστικης-προπληρωμενης? η χρεωστικη π.χ προυποθετει λογαριασμο ενω η προπληρωμενη οχι?

Ποια τραπεζα συμφωνα με χρεωσεις-εξυπηρετηση-online banking θα προτεινατε για εκδοση χρεωστικης/προπλερωμενης καρτας?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Επανερχομαι στο θεμα μιας και το βρηκα! Μπορει να εξηγησει κανεις τις κυριες διαφορες μεταξυ χρεωστικης-προπληρωμενης? η χρεωστικη π.χ προυποθετει λογαριασμο ενω η προπληρωμενη οχι?

Ποια τραπεζα συμφωνα με χρεωσεις-εξυπηρετηση-online banking θα προτεινατε για εκδοση χρεωστικης/προπλερωμενης καρτας?

Ελπιζω να γινω καταννοητος με αυτα που θα γραψω και να απαντησω της αποριες.

Λοιπον η χρεωστικη ειναι μια καρτα που ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο σου και οσα χρηματα εχεις, τοσα μπορεις να ξοδεψεις. Αντιθετως η προ-πληρωμενη καρτα δεν εχει υπολοιπο μεσα. μολις ομως θες να κανεις καποια συναλλαγη τοτε κανεις φορτιση με το ποσο που θες να ξοδεψεις συν μια μικρη προμηθεια που κραταει η τραπεζα καθε φορα(θα αναφερθω παρακατω).

Την προ-πληρωμενη μπορεις να την παρεις απλα χωρις να εισαι πελατης καποιας τραπεζας και μπορεις καθε φορα να βαζεις χρηματα απο τα γκισε της τραπεζας.

Προσωπικα εχω λογαριασμο στην eurobank και πριν λιγους μηνες εβγαλα και προ-πληρωμενη VISA ELECTRON απο την ιδια τραπεζα, την χρησιμοποιω μεσω e-banking για να βαλω χρηματα καθε φορα κρατωντας 1€ για 1-99€ 2€ για 100-500 και 5€ για 500€ και πανω. Προσοχη στην πρωτη και μονο φορτιση οι προμηθειες ειναι 2€, 5€ και 10€ αντιστοιχα. Επισης να σημειωσω οτι τα χρηματα μπαινουν αμεσα διχως καποια καθυστερηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καταλαβα τι θες να πεις!

Να κανω μια αλλη ερωτηση,επειδη και εγω εχω λογαριασμο στην eurobank μπορεις μεσω e-banking να βαλεις λεφτα στην προ-πληρωμενη VISA ELECTRON απο τον λογαριασμο σου? εχω και το e-banking του λογαριασμου μου κανονικα. Η πρεπει καθε φορα να την γεμιζω απο τους γκισεδες?

Oι χρεωσεις που μου ειπες ειναι αυτες και μονο ή υπαρχουν και τιποτα ''κρυφες''? Πρεπει να ζητησω να ειναι visa electron η ουτως η αλλως ειναι αυτη η οποια σου δινουν? Το λεω γιατι η maestro δεν περναει στο paypal για παραδειγμα!

Και τελος γιατι ζαλισα με τις ερωτησεις παιζει κανενα ρολο που εχω ακουσει οτι η προπληρωμενη της eurobank ειναι αποκλειστικά ανώνυμη? Να μην μπορω δηλαδη να την συνδεσω με το paypal?

Ευχαριστω και παλι! μαλλον θα παω για προπληρωμενη αντι χρεωστικης για να αποφυγω το ανοιγμα λογαριασμου κτλ! :-D

Δημοσ.

Καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καταλαβα τι θες να πεις!

Να κανω μια αλλη ερωτηση,επειδη και εγω εχω λογαριασμο στην eurobank μπορεις μεσω e-banking να βαλεις λεφτα στην προ-πληρωμενη VISA ELECTRON απο τον λογαριασμο σου? εχω και το e-banking του λογαριασμου μου κανονικα. Η πρεπει καθε φορα να την γεμιζω απο τους γκισεδες?

Oι χρεωσεις που μου ειπες ειναι αυτες και μονο ή υπαρχουν και τιποτα ''κρυφες''? Πρεπει να ζητησω να ειναι visa electron η ουτως η αλλως ειναι αυτη η οποια σου δινουν? Το λεω γιατι η maestro δεν περναει στο paypal για παραδειγμα!

Και τελος γιατι ζαλισα με τις ερωτησεις παιζει κανενα ρολο που εχω ακουσει οτι η προπληρωμενη της eurobank ειναι αποκλειστικά ανώνυμη? Να μην μπορω δηλαδη να την συνδεσω με το paypal?

Ευχαριστω και παλι! μαλλον θα παω για προπληρωμενη αντι χρεωστικης για να αποφυγω το ανοιγμα λογαριασμου κτλ! :-D

Απλα ζητα μια προ-πληρωμενη και σε 10λεπτα εισαι ετοιμος.

Μπορεις να κανεις τα παντα μεσω e-banking δεν χρειαζεται να πας στην τραπεζα ριχνεις απο τον λογαριασμο σου οσα χρηματα θες με 2-3 κλικ και εισαι ετοιμος.(τουλαχιστον εγω αυτο κανω και ειμαι κομπλε)

Δεν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις.

Πραγματι η καρτα ειναι ανωνυμη.. Δεν γνωριζω ομως πως αυτο σχετιζεται με το paypal δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε, μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα εφοσον ειναι και VISA δεν κολλας πουθενα.

Αν τελικα την παρεις, κανε πρωτη φορτιση κατω απο 100€ ωστε να σου φαει μονο 2€ ειναι αμαρτια να σου φανε ενα ταλιρο για πλακα αν τυχον κανεις αρχικη φορτιση ανω των 100€. Μην το τρωνε οι νταβατζηδες..

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάθε "γέμισμα" δεν χρεώνει ένα ποσό η προ πληρωμένη;

για να βαλω χρηματα καθε φορα κραταει 1€ για 1-99€ 2€ για 100-500 και 5€ για 500€ και πανω. Προσοχη στην πρωτη και μονο φορτιση οι προμηθειες ειναι 2€, 5€ και 10€ αντιστοιχα.

Δηλαδη αν γεμισω με 10€ θα εχω διαθεσιμα στην καρτα μου 9€.

Δημοσ.

για να βαλω χρηματα καθε φορα κραταει 1€ για 1-99€ 2€ για 100-500 και 5€ για 500€ και πανω. Προσοχη στην πρωτη και μονο φορτιση οι προμηθειες ειναι 2€' date=' 5€ και 10€ αντιστοιχα.

Δηλαδη αν γεμισω με 10€ θα εχω διαθεσιμα στην καρτα μου 9€.[/quote']

Οχι 10 θα εχεις στην καρτα,αλλα μειον ενα ευρω απο τον λογαριασμο σου.

Δημοσ.

Οχι 10 θα εχεις στην καρτα,αλλα μειον ενα ευρω απο τον λογαριασμο σου.

Εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος, αν φορτισεις την καρτα με 10€ θα εχεις διαθεσιμα 9€

Τα Έξοδα αφαιρούνται από το ποσό φόρτισης/επαναφόρτισης που επιλέξατε

Καθε φορα που θελω να αγορασω κατι υπολογιζω συν 1€ επιπλεον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Σήμερα πήγα στην Eurobank και έβγαλα μία προπληρωμένη κάρτα αλλά δεν μου έδωσαν το pin. Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω; Να ξαναπάω να ρωτήσω; Εντωμεταξύ το χαρτί που παρέλαβα μαζί με την κάρτα γράφει ότι παρέλαβε τον προσωπικό κωδικό αριθμό (pin) αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά κάτι τέτοιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Σήμερα πήγα στην Eurobank και έβγαλα μία προπληρωμένη κάρτα αλλά δεν μου έδωσαν το pin. Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω; Να ξαναπάω να ρωτήσω; Εντωμεταξύ το χαρτί που παρέλαβα μαζί με την κάρτα γράφει ότι παρέλαβε τον προσωπικό κωδικό αριθμό (pin) αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά κάτι τέτοιο.

Καθυστερημενη απαντηση αλλα μπορει καποιος να την δει...στην προπληρωμενη μιας και δεν υπαρχει λογαριασμος αλλα μονο η καρτα θα σου ερθει με γραμμα ο κωδικος pin για να μπορεις να κανεις αναληψη το ποσο που εχεις ηδη στην προπληρωμενη αν χρειαστεις απο atm.

Δημοσ.

Ουσιαστικα επειδη η καρτα αυτη εκδιδεται πιο πολυ για ιντερνετικες αγορες, οπου το προσωπικο πιν δεν χρειαζεται καθως υπαρχουν καποια αλλα συστηματα ασφαλειας(π.χ. verified by visa) δεν σου εκδιδουν πιν. Καλο θα ηταν να κανεις μια αιτηση για πιν και σε 5 μερες θα πας να το παραλαβεις απο το υποκαστημα. Κι αυτη η ιδια καρτα μπορει να μπει και σε ΑΤΜ αλλα και να πληρωσεις σε σουπερ-μαρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...