Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι "Αδιανόητο" ?

Για ποιό άλλο λόγο θα έβγαζε prepaid μια τράπεζα

Και στην Κύπρου η φορτιση είναι 1ε

είναι αδιανόητο, διότι πολύ απλά είναι πανάκριβο.Και είναι μια υπηρεσία,που αν έχεις ebanking θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Ειτε είναι μισό ευρώ,είτε ένα,είτε δύο, στη Χ τράπεζα κωλοπετεινίτσας.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, για να φτιάξω λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου (για να πάρω την Visa debit) ποιο είδους λογαριασμού πρέπει να επιλέξω και χρειάζεται ελάχιστη κατάθεση?

Απ'ότι έχω δει με την κάρτα Maestro από εθνική δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Ίντερνετ, δεν λειτουργεί πουθενά..

έναν απλό ταμιευτηρίου.

χωρίς κατάθεση.

σου δίνουν την κάρτα αμέσως και τη χρησιμοποιείς από την επόμενη εργάσιμη. κάνε και μια αίτηση για web banking και είσαι αρχηγός.

η εθνική είναι GTP

Δημοσ.

Κανε λογαριασμό και αίτηση για internet banking στην τράπεζα πειραιως, όταν μπεις από το internet στον λογαριασμό σου, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις real time VIRTUAL master card prepaid, την οποία μπορείς να φορτίζεις και αποφορτίζεις real time επίσης...!

Ελπίζω να βοήθησα..!

Υ.Γ. Σε κάθε κίνηση της κάρτας θα σου στέλνει πρώτα sms alert ! ;)

ποσα θελει για να ενεργοποιησεις το e-banking;

κ οταν φορτιζεις αποφορτιζεις σου τρωει παλι 2 ευρω σαν να ειχες κανονικη;;

Δημοσ.

ποσα θελει για να ενεργοποιησεις το e-banking;

κ οταν φορτιζεις αποφορτιζεις σου τρωει παλι 2 ευρω σαν να ειχες κανονικη;;

Τίποτα, με το που ανοίγεις τον λογαριασμό σου στην Πειραιώς ζητάς και ενεργό e-banking..σου δίνουν ένα κουτάκι με όλα τα ψιψιψονια και τα κοκοκοψαρα :P

Και μέσω του ebanking ανοίγεις την κάρτα σου..!!!

Οι 4-5 πρώτες φορτίσεις είναι δωρεάν, μετά 1€ η φόρτιση όπως και η αποφόρτιση !

I hope it helps !

Δημοσ.

Παλιά για κάποιο λόγο σε χρέωναν 5€ για να σου ενεργοποιήσουν το e-banking! Το ξέρω γιατί μου τα ζήτησαν τότε :(

Δημοσ.

Παλιά για κάποιο λόγο σε χρέωναν 5€ για να σου ενεργοποιήσουν το e-banking! Το ξέρω γιατί μου τα ζήτησαν τότε :(

Η γελοια η εθνική ζητάει!! Για το μηχανακι!!

Δημοσ.

Η γελοια η εθνική ζητάει!! Για το μηχανακι!!

Τουλάχιστον εσύ πήρες κάτι στα χέρια σου.. Εγώ πήρα ένα μάτσο χαρτιά μόνο και μόνο για να δω ένα κωδικό και ένα username τα οποία και τα άλλαξα στην πορεία!

Βασικά αυτές οι χρεώσεις είναι τελείως αδικαιολόγητες από τις τράπεζες!

Δημοσ.

Τίποτα, με το που ανοίγεις τον λογαριασμό σου στην Πειραιώς ζητάς και ενεργό e-banking..σου δίνουν ένα κουτάκι με όλα τα ψιψιψονια και τα κοκοκοψαρα :P

Και μέσω του ebanking ανοίγεις την κάρτα σου..!!!

Οι 4-5 πρώτες φορτίσεις είναι δωρεάν, μετά 1€ η φόρτιση όπως και η αποφόρτιση !

I hope it helps !

Θαρρώ πως σου ζητούν 5ε τη 1η φορά για να σου δώσουν κωδικούς για το ιμπανκινγκ.

Οι 5 1ες φορτίσεις ειναι όντως δωρεάν,αλλά τις επόμενες πρέπει να τις χρεώνουν πλέον 2ε.

Δημοσ.

Θαρρώ πως σου ζητούν 5ε τη 1η φορά για να σου δώσουν κωδικούς για το ιμπανκινγκ.

Οι 5 1ες φορτίσεις ειναι όντως δωρεάν,αλλά τις επόμενες πρέπει να τις χρεώνουν πλέον 2ε.

χρεωνουν 2 ευρω για την φορτωση στην εικονικη προπληρωμενη ΟΧΙ στην χρεωστικη/ατμ καρτα.

θα προτεινα να χρησιμοποιειτε μονο τη δευτερη καθως βολευει απιστευτα

εκτος κι αν εχετε πολλα λεφτα μεσα και φοβαστε μη γινει καμια στραβη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει μήπως κάποιος που χρησιμοποιεί αντίστοιχη κάρτα (χρεωστική) αν υπάρχει κάποια τράπεζα που να μην χρεώνει για την φόρτιση , αποφόρτιση. Ενδιαφέρομαι να βγάλω μία για αγορές σε ebay, amazon κλπ. Ότι έχετε να μου προτείνεται ευπρόσδεκτο. Κάτι τελευταίο την κάρτα την θέλω μόνο για να βάζω χρήματα π.χ. 50-100 ευρώ και να τα ξοδεύω σε αγορές και μόνο στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.

Φιλικά, Ανδρέας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει μήπως κάποιος που χρησιμοποιεί αντίστοιχη κάρτα (χρεωστική) αν υπάρχει κάποια τράπεζα που να μην χρεώνει για την φόρτιση , αποφόρτιση. Ενδιαφέρομαι να βγάλω μία για αγορές σε ebay, amazon κλπ. Ότι έχετε να μου προτείνεται ευπρόσδεκτο. Κάτι τελευταίο την κάρτα την θέλω μόνο για να βάζω χρήματα π.χ. 50-100 ευρώ και να τα ξοδεύω σε αγορές και μόνο στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.

Φιλικά, Ανδρέας.

Δεν νομιζω να υπαρχει δωρεαν...τωρα δεν ξερω αν υπαρχει τίποτα σε φαση paysafe...

Δημοσ.

H Electron visa Alpha Bank και λογικά κάθε χρεωστική δεν χρεωνει κατι, απλά καταθέτεις στο λογαριασμό σου μέσω γκισέ ή σ ΑΤΜ και πληρώνεις on line μεχρι το ποσό που έχεις πιστωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...