dreaming123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Παλικάρια μια ερώτηση και απο εμένα... Μου είπαν να άλλαξω τη καρτα Electron Visa σε American Express απο alpha τράπεζα με 10ευρώ συνδρομή το χρόνο και θα έχω μη φπα σε bp και σε κάποια καταστήματα.... Είναι το ιδιο με την Electron Visa η κάπου θα υπάρχει κάποια <παγίδα> Εχω τη χρησιμοποιώ μόνο για αγορές μέσω Internet =paypal και διάφορα άλλα site amazon ktl.
lambroszekis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Παλικάρια μια ερώτηση και απο εμένα... Μου είπαν να άλλαξω τη καρτα Electron Visa σε American Express απο alpha τράπεζα με 10ευρώ συνδρομή το χρόνο και θα έχω μη φπα σε bp και σε κάποια καταστήματα.... Είναι το ιδιο με την Electron Visa η κάπου θα υπάρχει κάποια <παγίδα> Εχω τη χρησιμοποιώ μόνο για αγορές μέσω Internet =paypal και διάφορα άλλα site amazon ktl. Μπορεις να δωσεις κι αλλες λεπτομεριες σχετικα με τη νεα καρτα που σου προτειναν. Τι τυπος ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη? Περαν της ετησιας εισφορας τα 10€ τι αλλο σου ειπαν για εξοδα καρτας? Η αρχικη βιζα που εχεις ειναι προπληρωμενη?
dreaming123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Xρεωστική είναι αυτη που έχω και πηγαίνω μέσα στη τράπεζα και βάζω χρήματα. Χρεωστική πάντα πιστωτική ουτε στον εχθρό μου... Δεν μου είπαν για άλλα έξοδα περα το 10ευρώ τη χρονιά... Απο τι είδα υποστηρίζετε σε paypal και amazon... Την έχει κάποιος και του έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με paypal kai amazon πρωτίστως?και αν υπάρχουν κάποιες κρυφές χρεώσεις που δεν λένε...?
Dennis077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γειά σας έχω τη χρεωστική κάρτα Enter Bonus American Express και είναι συνδεδεμένη με 2 λογαριασμούς. Αν θέλω να κάνω μια αγορά μέσω ίντερνετ που θα ξέρω από πιο λογαριασμό θα πάρουν τα χρήματα..;;;
johnmegarythmos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 με τον πρωτο λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενη η καρτα απο αυτην θα αφαιρεσει τα χρηματα! .
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 σταματαει απο 10.10.2017 να αποδιδονται ποντοι στην bonus american express καρτα σας για πληρωμη μεσω alpha wallet συναλλαγων προς το δημοσιο , αυτο ειναι αιτια που θα την κοψω την καρτα , μια χαρα με βολευε και μαζευα ποντουσ και εξαργυρωνα τωρα μεγαλο φαουλ αυτο! , επισυναπτω και φωτογραφια να το δειτε εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα