Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστω.

Εκανα ενα search για "PAYPAL" αλλα οταν ολοι γραφουν στο τοπιc "PAYPAL" δυσκολα βγαζει κανεις ακρη!

Για αυτο εβαλα κατι λιγο ποιο κατανοιτο.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το είδα αυτό για τις 45 μέρες, αλλά μπορείς να  ανοίξεις dispute ακόμη και αν έχει σταλεί το προϊόν και απλώς αργεί;

Αν ήταν έτσι, δε θα άνοιγαν όλοι dispute για οτιδήποτε καθυστερεί πέρα των 45 ημερών;

Έχω το εξής θέμα και δεν ξέρω τί να κάνω.

Έκανα παραγγελία και πληρωμή από ένα Ιαπωνικό site στις 3 Σεπτεμβρίου.

Διάλεξα επιλογή shipping μέσω Amazon (7-12 μέρες), όπου αποφεύγεις customs.

Shipped by AMAZON : 7 to 12 Business Days
ONLY FOR EUROPEAN CUSTOMERS
Tracking Number : YES (From AMAZON)
Insurance : YES
Note : No taxes for European Union residents. Shipped from Amazon France.

The above shipping times are indicative, for your information only, and are not in any way guaranteed.
Any delay to average shipping time does not give right to any kind of compensation, refund, cancellation or modification of your order.

Πουθενά βέβαια δεν έλεγε ότι θα στείλουν πρώτα αυτοί από την Ιαπωνία στη Γαλλία, και μετά από κει σε μένα.

Νόμιζα ότι τα προϊόντα υπάρχουν και σε αποθήκη τους στη Γαλλία. Τελοσπάντων!

Σήμερα, 40 μέρες μετά την παραγγελία ακόμη δεν έχω λάβει shipping notification!!

Που σημαίνει ότι ακόμη και να λάβω, θα κάνει άλλες 7-12 εργάσιμες μέρες να φτάσει εδώ!

Πριν 2 βδομάδες περίπου μου έστειλαν email ότι το πακέτο έφτασε στη Γαλλία και θα λάβω σύντομα shipping notification!

Τίποτα ακόμα!

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Να ανοίξω dispute στις 45 μέρες; Ακόμη και αν λάβω shipping notification στο μεταξύ ή να ανοίξω μόνο αν δε λάβω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...