nikolasR200 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καιρό αναρωτιόμουν αν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ένα remote control για το pc, έτσι ώστε όταν π.χ βλέπω την ταινία ή τη σειρά που θέλω, να μην πρέπει να κάθομαι στην καρέκλα για να ελέγχο τα πλήκτρα ή αν είαι στο κρεβάτι να σηκώνομαι για rwd fwd pause κλπ.. σε μεγάλο κατάστημα με υπολογιστές μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει, και δεν είχα βρει και κάποια ενότητα ψάχνοντας..οπότε κάποια στιγμή έκανα αναζήτηση στο ebay.. χωρίς διάθεση διαφήμισης, και τονίζοντας ότι υπάρχουν 1000άδες παρόμοια προϊόντα από άλλους πωλητές βρήκα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/180737578942?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και το τσίμπησα και ήρθε σήμερα.. οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.. αναθέτεις σε ένα hotkey ένα πρόγραμμα που θες π.χ. bsplayer οπότε αράζεις, το ανοίγεις και έχεις pause/play και όλα τα άλλα κουμπάκια.. έχει και άλλες επιλογές για τον υπολογιστή, αλλά από απόσταση είναι άχρηστες για μένα..π.χ. μπορείς να χειρίζεσαι τον κέρσορα, αλλά από απόσταση 2-3 μέτρων δεν βλέπω καν που είναι ο κέρσορας.. όπως έγραψα και παραπάνω, δεν έχω διάθεση να κάνω διαφήμιση συγκεκριμένο προϊόν, απλά παραθέτω κάτι που έψαχνα εγώ και τελικά βρήκα.. αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόθεση διαφήμισης, ελεύθερα κάποιος Mod μπορεί να σβήσει το Link
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλη φαση! ξερει κανεις αν με τα τηλεχηριστηρια της logitech μπορεις να κανεις κατι παρομιο στο pc? πχ για ταινια και μουσικη?
makfil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καιρό αναρωτιόμουν αν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ένα remote control για το pc, έτσι ώστε όταν π.χ βλέπω την ταινία ή τη σειρά που θέλω, να μην πρέπει να κάθομαι στην καρέκλα για να ελέγχο τα πλήκτρα ή αν είαι στο κρεβάτι να σηκώνομαι για rwd fwd pause κλπ.. σε μεγάλο κατάστημα με υπολογιστές μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει, και δεν είχα βρει και κάποια ενότητα ψάχνοντας..οπότε κάποια στιγμή έκανα αναζήτηση στο ebay.. Ακούγεται ενδιαφέρον. Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την προβολή ταινιών 3D με ελληνικούς υπότιτλους που μπορώ να δω μόνο μέσω pc γιατί δεν παίζουν στην TV με κανένα άλλο τρόπο. Δηλαδή με αυτό το control μπορείς να το συνδέσεις με ένα media player του υπολογιστή και να ρυθμίζεις τη λειτουργία του; Ένα ερώτημα έχω Στα χαρακτηριστικά του αναφέρει Windows XP, εγώ, όμως έχω Win7. Συνεργάζεται ή όχι;
nikolasR200 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ακούγεται ενδιαφέρον. Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την προβολή ταινιών 3D με ελληνικούς υπότιτλους που μπορώ να δω μόνο μέσω pc γιατί δεν παίζουν στην TV με κανένα άλλο τρόπο. Δηλαδή με αυτό το control μπορείς να το συνδέσεις με ένα media player του υπολογιστή και να ρυθμίζεις τη λειτουργία του; Ένα ερώτημα έχω Στα χαρακτηριστικά του αναφέρει Windows XP, εγώ, όμως έχω Win7. Συνεργάζεται ή όχι; και εγώ windows 7 έχω..και να φανταστείς ότι δεν έχει καν cd το συνέδεσα και δουλεύει.. π.χ. για το BSplayer Που χρησιμοποιώ αρκετά, αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω στο εικονιδιάκι του στο desktop (και αντίστοιχα σε όποια άλλη εφαρμογή) στην καρτέλα συντόμευση έχει μία επιλογή για πλήκτρο συντόμευσης..εκεί κάνοντας κλικ, πατάς το αντίστοιχο hot key του remote control και πλέον ανοίγει και κλείνει η εφαρμογή με ένα κουμπί.. και έχεις κανονικά Play pause fwd rwd κλπ..και από ότι λέει συνεργάζεται με kmplayer powerdvd windvd wmp realplayer κλπ.. συμβατότητα στη συσκευασία λέει με win 2000, xp, vista, 7
makfil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ξεκίνησα η διαδικασία αλλά η προσφορά έχει λήξει από 11.11 !!!
nikolasR200 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 όσα θες, από διαφορετικούς πωλητές να διαλέξεις ό,τι σου ταιριάζει.. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=pc+remote+control&_sacat=See-All-Categories
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τελικά, googlάρισα τον τίτλο και βρήκα το ίδιο με το δικό σου από το Hong Kong me 0,99$ και 3$ μεταφορικά !!! Άντε να δούμε τι θα πάρουμε στα χέρια. Πάντως, αφού είναι, όπως το περιγράφεις, ότι κινεζιά και να είναι, θα κάνει τη δουλειά της.
nikolasR200 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αν οι απαιτήσεις σου είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, νομίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.. χθες που έκανε backup το pc και ήθελα να πέσω για ύπνο, γύρισα την οθόνη, ξάπλωσα..και όταν τελείωσε - δεν είχα κοιμηθεί ακόμα πάτησα το off στο χειριστήριο και έκλεισε
Luciddream Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ωραίο και φτηνό. δεν θέλει drivers? έχω να κάνω κάτι παρόμοιο πάνω απο 5 χρόνια (παλιά σε windows xp έπαιζε πολύ τέτοιο πείραγμα με το http://winlirc.sourceforge.net/)
nikolasR200 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 όχι δεν θέλει drivers...τώρα θα το δοκιμάσω σε ταινιούλα..
kamui Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 όχι drivers δεν θέλει...Έχω ένα από αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Media-Center-Remote-Controller-PC-DVD-TV-within-18M-/310351387792?pt=UK_Collectables_InputDevices_RL&hash=item4842625c90. Έχει χιλιάδες κουμπάκια για να κάνεις τη δουλειά σου (βελάκια, κλείσιμο παραθύρου, full screen,play/pause, enter) αλλά τα συμαντικότερα είναι το κυκλικό κουμπί που δουλεύει για ποντίκι και το βασικότερο το κόκκινο που κάνει τερματισμό το pc για τα βράδια που βλέπεις σειρές και ο ύπνος είναι σίγουρο επακόλουθο.
haris013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 όχι drivers δεν θέλει...Έχω ένα από αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Media-Center-Remote-Controller-PC-DVD-TV-within-18M-/310351387792?pt=UK_Collectables_InputDevices_RL&hash=item4842625c90. Έχει χιλιάδες κουμπάκια για να κάνεις τη δουλειά σου (βελάκια, κλείσιμο παραθύρου, full screen,play/pause, enter) αλλά τα συμαντικότερα είναι το κυκλικό κουμπί που δουλεύει για ποντίκι και το βασικότερο το κόκκινο που κάνει τερματισμό το pc για τα βράδια που βλέπεις σειρές και ο ύπνος είναι σίγουρο επακόλουθο. πολυ καλο φαινεται το συγκεκριμενο! δηλαδη λειτουργει χωρις drivers και με ολα τα προγραμματα παρακολουθησης ταινιων?θελει τιποτα ρυθμισεις κλπ? με windows 7 λειτουργει κανονικα ε?
nikolasR200 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αυτά γράφουν συνήθως ορισμένα προγράμματα με τα οποία είναι συμβατά, ωστόσο π.χ. το bsplayer δεν ήταν στη λίστα, αλλά το χειριζόταν κανονικά.. και πάνω κάτω νομίζω οι πιο πολλοί χρησιμοποιούμε kmplayer, vlc, κλπ οπότε με αυτά είσαι εντάξει.. τώρα θα το δοκιμάσω αν δουλεύει και με το blazetv που αν και έχει δικό του remote το tv tuner, δεν θα με χάλαγε αν έκανα τη δουλειά μου με ένα μόνο.. kamui έχεις βρει πως σε ένα hotkey αντιστοιχίζεις παραπάνω από ένα προγράμματα..? υποτίθεται ότι "παίρνουν μέχρι 3" αλλά δεν έχω βρει το πως..
ennia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγω θα προτεινα αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/USB-PC-Computer-Remote-Control-Media-Centre-Controller-/260791191963?pt=UK_Collectables_InputDevices_RL&hash=item3cb85dc99b ειναι δοκιμασμενο.
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγω θα προτεινα αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/USB-PC-Computer-Remote-Control-Media-Centre-Controller-/260791191963?pt=UK_Collectables_InputDevices_RL&hash=item3cb85dc99b ειναι δοκιμασμενο. Έχω παραγγείλει ένα τέτοιο και περιμένω ανυπόμονα να το παραλάβω για να το δοκιμάσω στην πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα