loukas77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα αποφάσισα να μπω και γω πλέον στον κόσμο των ασύρματων ποντικιών (ναι αυτά χωρίς ουρά...) και πήγα στο γνωστό σε όλους κατάστημα γκουχ*πλαίσιο*γκουχ και πήρα αυτό εδώ (Microsoft Wireless 2000) αντί να πάρω το 1000 που ήταν το "απλό" μοντέλο γιατί έλεγε BlueTrack και κάτι ψαγμένα τέτοια (αυτά που σε πιάνει υπερκαταναλωτική μανία) και βασικά είχαν και μόνο 2 ερώ διαφορά στην τιμή... Anyway, το βάζω μια χαρά, αλλά όταν πήγα να κάνω middle click άρχισαν τα όργανα. 1) Το ποντίκι κάνει μόνο μερικές φορές middle click... Δηλαδή το πατάω και αν θυμηθεί υα κάνει, αλλιώς τίποτα. 2) Έιναι ΥΠΕΡευαίσθητο στο scrolling... Ακουμπάς το wheel και κουνιέται (το αλλάζω από τις ρυθμίσεις αυτό άρα είναι οκ). Βασικά το 2 δεν με ενοχλεί απλά στο Portal 2 που έπαιζα έκανε zoom in συνέχεια και μου έσπασε τα νεύρα λίγο XD Έχει και λειτουργία Horizontal Scrolling, υπέθεσα ότι αυτο έφταιγε και το απεγκατέστησα (το Intelipoint) αλλά και πάλι το middle δεν πατιέται πάντα. Έχει πρόβλημα το ποντίκι (αν είναι να το πάω πίσω, εγγύηση έχει) ή έτσι κάνουν αυτά τα καινούργια? Τόσα χρόνια είχα ένα MS απλό με καλώδιο που ήταν μια χαρά... Τι την ήθελα την αλαγή? Ευχαριστώ.
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε, εχοντας αυτο το ασυρματο http://www.microsoft...-2000/69J-00004 για 4 χρονια, προβλημα στην ροδελα [η ροδελα ειναι το προβλημα σου αν καταλαβα, σωστα ; ; ;] δεν αντιμετωπισα ΠΟΤΕ ΜΟΥ... Οποτε μην σχηματιζεις ασχημη γνωμη για τα απανταχου ασυρματα ποντικακια, χαμστερ κ.α...
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ε εντάξη έτυχες σε ελλατωματικό. Το πας πίσω, πέρνεις άλλο, και αυτό ήταν. Γιατί τόσο κακό για ένα ποντίκι??
loukas77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι smooth ροδέλες δεν είναι για μένα. Το πήγα και μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα. Απλά δεν έχει "σκάλες" η ροδέλα, είναι συνεχόμενη και γιαυτό είναι πολύ ευαίσθητη. Πήρα πάντως άλλο με ροδέλα όπως αυτή που έχει ο mchls και είμαι μια χαρά τώρα. (το άλλο το πούλησα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα