fiorentinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όποιος μπορεί ας πατήσει στο παρακάτω link και ας συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για την «Xρήση των μηχανών αναζήτησης ως έναν αποτελεσματικό μηχανισμό διαδικτυακής διαφήμισης» https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dGl2Uk1qVmR6djIzQTBOLVpZRmx2alE6MQ#gid=0 Είναι για το μεταπτυχιακό μου, ευχαριστώ πολύ...
nrkmaiden Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ερωτηματολόγιο για την «Xρήση των μηχανών αναζήτησης ως έναν αποτελεσματικό μηχανισμό διαδικτυακής διαφήμισης» Your response has been recorded.
lizen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 +1 και από εμένα! Καλή επιτυχία στη διπλωματική σου!
BadBoy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι δε δίνεις καμία πληροφορία, αλλά στο link τα γράφει όλα, οπότε συμπληρώθηκε και από εμένα. Καλή επιτυχία.
TwitterLover Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ελλειπες! εγω εβαλα ηλικια 15 και δεν υπηρχε απασχοληση μαθητης! (εβαλα ανεργος) επισης το εισοδημα δεν διευκρινιζεις αν ειναι μηνιαιο ή ετησιο, και για ποιο λογο ειναι απαραιτητο να το δωσεις! Τελος παντων, απαντησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα