isay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ως ενα σημειο θα συμφωνήσω μαζι σου και δε θα μπορουσα αλλιως διοτι εχω ζήσει και στην Αμερική και εκει όλα πληρωνονται. βεβαια ακριβες υπηρεσίες => πολύ υψηλοι μισθοι, ετσι θα επρεπε κατι που στην Ελλαδα δεν ισχυει,αρα δεν ξερω τι θα επρεπε και τι οχι να γινεται στην Ελλαδα (βασικα ξερω, ολα δωρεαν επρεπε να ηταν, αλλα τεσπα...). Απο την αλλη τι εχεις να πεις για την αντιπροσωπεια που πηρε 30 ευρα στο συμφορουμητη και του ειπε τελικα οτι ειναι χαλασμενη η μητρικη και δε γινεται flashaρισμα στο bios ενω ο ιδιος τα καταφερε;;; Θα επρεπε να τους κοψουν ενα προστιμο και να αποζημιωθει ο πελατης για κακες υπηρεσίες; Αρα, αν δεν εχεις εξασφαλιση για αυτα πουσ ου λενε και δεν στην παρεχουν και δεν μπορεις να τη διεκδικησεις, να μην πληρωνονται.... Βγαίνουμε εκτός θέματος και δεν βοηθάμε τον ts. Αν ειναι να φιλοσοφήσουμε περί του κόστους ελέγχου, καλύτερα να δημιουργηθεί διαφορετικό topic. Την περίπτωση που αναφέρεις δεν την ξέρω, αλλά ειναι ένα παράδειγμα, ενώ εγώ μίλησα για τον κανόνα. Στις εξαιρέσεις θα βρεις ΠΑΝΤΑ αρνητικά αλλά και θετικά παραδείγματα, αλλά οι γενικοί κανόνες ειναι που οδηγούν την αγορά και οι εξαιρέσεις που οδηγούν σε αυξηση ή μειωση της πελατείας, όπως και σε απόλυση άχρηστων υπαλλήλων (τεχνικών, συμβούλων, προισταμένων, κλπ).
pantote Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Από που είσαι ρε φίλε κ έχετε δωρεάν τέτοια εργαστήρια...??? Θεσσαλονίκη! Προσώπικα έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, επίσης μου πρόσφεραν 6 μήνες εγγύηση. Δωρεάν έλεγχος, σου λένε το κόστος, και αποφασίζεις! http://www.computer-systems.gr/ Βέβαια για προβλήματα με τις κάρτες γραφικών στα λάπτοπς, υπάρχει και το κόλπο με το πιστολάκι μαλλιών... Εάν είναι κάποιο Acer αξίζει να δοκιμάσετε το κόλπο. Εάν είναι όμως τίποτα HP χρειάζεται λύσιμο βίδα προς βίδα!
sil_unique Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου ομοιοπαθής.Και σε μένα χάλασε το laptop και είναι η κάρτα γραφικών.Το είχα πάει και μου το ελέγξανε.Και μου είπανε 545 ευρώ αξίζει η κάρτα και 55 να μου την βάλουν. Αυτά του τύπου θέλουμε 30 ευρώ για να το ανοίξουμε είναι γελοία.Πραγματικά όμως.Ειδικά άμα το πήρες από αυτούς το pc. Πες μας λίγο τι μοντέλο laptop έχεις και την κάρτα φοράει.Γτ υπάρχει και η περίπτωση να μην είναι attached πάνω στην μητρική και να πάρεις μία άλλη και να την κουμπώσεις πάνω.Στην δικιά μου περίπτωση αυτό γίνεται και το διαπίστωσα ανοίγωντας το λαπτοπ και αφαιρώντας την κάρτα απο πάνω(5 βίδες ήταν όλες και όλες...) και τώρα ψάχνω μέσω ebay να αγοράσω κάποια κάρτα και να την βάλω πάνω στο pc και κόστος << 600 ευρώ. Άμα είναι δοκίμασε να το ανοίξεις,περισσότερη ζημιά να του κάνεις αποκλείεται.Ορίστε και ένα video που κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο.http://www.youtube.com/watch?v=U3hsJ1my2y0 θα πρότεινα να κοιτάξεις το θέμα της επισκευής και όχι τόσο της αντικατάστασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα