jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Βρε παιδιά ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή νομίζω, κάνει πολύ θόρυβο απο τότε που τον πήρα (πριν 3 μήνες περίπου). Ξεκινάει ο πολύ θόρυβος όταν ανοίγω τον firefox ή παίζω κάποιο παιχνίδι. Τι να κάνω; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μετράει θερμοκρασίες; Κ επίσης κάποιο προγραμμα για να δώ αν δουλέυει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικου;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει για θρμοκρασιες αλλα δεν θυμαμε πως λεγετε
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβασε photo για θερμοκρασίες από αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Για τον ανεμιστήρα του psu γύρνα το κεφαλάκι σου και το κουτί να δεις
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτη είναι η φώτο. Είναι ΟΚ ή υπάρχει πρόβλημα;
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στα ποσα ghz τον εχεις τον επεξεργαστη?να φανταστουμε οτι εισαι με την εργοστασιακη ψυχτρα ε? Δινεις πολυ ρευμα στον επεξεργαστη με αποτελεσμα να σου ανεβαζει θερμοκρασιες.Αυτες οι θερμοκρασιες ειναι οταν δεν κανεις τιποτα?
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 1)Στα ποσα ghz τον εχεις τον επεξεργαστη? 2)να φανταστουμε οτι εισαι με την εργοστασιακη ψυχτρα ε? 3)Δινεις πολυ ρευμα στον επεξεργαστη με αποτελεσμα να σου ανεβαζει θερμοκρασιες. 4)Αυτες οι θερμοκρασιες ειναι οταν δεν κανεις τιποτα? 1)Στα 3.2ghz .Δεν έχω πειράξει τίποτα 2)Ναι 3)Πόσο ρεύμα πρέπει να δώσω κ απο που θα το αλλάξω αυτό ; απο το Bios? 4)την φώτο την έβγαλα 1 λεπτο αφού έκλεισα τον firefοx
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μαλιστα.τζαμπα δινει τοσο ρευμα η μητρικη σου για stock.ναι απο το bios θα το αλλαξεις.για στοκ πιστευω οτι και με 1.30 θα παιξεις ανετα και σταθερα.για πηγαινε ριξε μια ματια. Και εαν ειναι σταθερος κατεβασε και αλλο το ρευμα.η αμα θελεις ανεβασε την συχνοτητα του επεξεργαστη.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτες είναι οι φώτος απο το bios Η πρωτη είναι όπως είναι default χωρις να έχω πειραξει τιποτα Στην δευτερη τα εχω βάλει sta manual για να δεις τις τιμες Παρολο που λεει νορμαλ cpu voltage πρεπει να το αλλάξω;
AiWaaa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μόνο με chrome windows media και μία ταινία να τρέχει απο πίσω... Με στοκ ψύκτρα.. Το cool and quiet το έχεις απενεργοποιησει ?
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 που το βρίσκω το cool and quiet?
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μου λες,στο bios κατω κατω εκει που λεει cpu voltage control,αλλαξε το λιγο και εαν σου δινει επιλογη manual βαλε το οπως ειπαμε.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ok τώρα δε κάνει θόρυβο. Πηγα στον πινακα ελέγχου ->Επιλογες παροχης Ενεργειας-> και είχα βάλει "Ϋψηλες επιδόσεις" Για αυτό εκανε τόσο θόρυβο, Τώρα το άλλαξα σε "Εξισορόπηση"
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 jason εσύ έβαλες την ψύχτρα; Καλά είναι αλλά ψηλά για την εποχή λιγουλάκι
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Oxι δεν την έβαλα εγώ .μου το συναρμολόγησαν στο Visionstudio Και τί άλλο πρέπει να κάνω;Πως βλέπω αν έχω cool n quiet;
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 40 στους πυρήνες σε idle εμένα μου φαίνονται ψηλά και ειδικά για τέτοια εποχή εκτός αν έχεις μέσα στο σπίτι καμιά 30αριά βαθμούς. Θα την έβγαζα να την ξαναβάλω πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα