sarantatessera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα (και ζητώ λύση απεγνωσμένα!) : Παίζω μέσω ίντερνετ μαζί με ένα φίλο μου και επειδή τους τελευταίους αγώνες, μας διακόπτεται η σύνδεση σε κάθε παιχνίδι που πάμε να ξεκινήσουμε, έχει πέσει το ποσοστό ολοκλήρωσης αγώνων πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να παίξω πια μέσω διαδικτύου (με πετάει συνέχεια έξω). Βγάζει ένα μήνυμα ότι το ποσοστό ολοκλήρωσης αγώνων έχει πέσει κάτω από 70% κι έτσι έχω υποστεί κάποιες συνέπειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω πάλι να παίξω μέσω διαδικτύου; Το θέμα είναι ότι δεν το διακόπτω εγώ, αλλά το κάνει από μόνο του. Το παιχνίδι το έχω πάνω από δύο μήνες και λειτουργούσε μια χαρά, σπάνια διακοπτόταν αγώνας. Υπάρχει καμιά λύση στο θέμα μου;
aslanG7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τι παροχο εχεις και τα στατιστικα της γραμης σου μεσα απο το ρουτερ
sarantatessera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 OTENET - Connx, και τα στατιστικά πώς τα βρίσκω;
sarantatessera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα (και ζητώ λύση απεγνωσμένα!) : Παίζω μέσω ίντερνετ μαζί με ένα φίλο μου και επειδή τους τελευταίους αγώνες, μας διακόπτεται η σύνδεση σε κάθε παιχνίδι που πάμε να ξεκινήσουμε, έχει πέσει το ποσοστό ολοκλήρωσης αγώνων πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να παίξω πια μέσω διαδικτύου (με πετάει συνέχεια έξω). Βγάζει ένα μήνυμα ότι το ποσοστό ολοκλήρωσης αγώνων έχει πέσει κάτω από 70% κι έτσι έχω υποστεί κάποιες συνέπειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω πάλι να παίξω μέσω διαδικτύου; Το θέμα είναι ότι δεν το διακόπτω εγώ, αλλά το κάνει από μόνο του. Το παιχνίδι το έχω πάνω από δύο μήνες και λειτουργούσε μια χαρά, σπάνια διακοπτόταν αγώνας. Υπάρχει καμιά λύση στο θέμα μου; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα