bthebest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Τον τελευταίο καιρό έχω μπει στο τρυπάκι αγοράς μιας σουίτας ασφαλείας. Αρχικά να πω πως, μετά και από λίγο ψάξιμο στο forum, αυτές τις δύο τις βλέπω σπάνια να χρησιμοποιούνται. Αλλά μετά από ένα "search the net" και διάφορα συγκριτικά και μετρήσεις κατέληξα σε αυτά τα 2. Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις: 1)Είστε υπέρ της χρήσης μιας σουίτας ασφαλείας, και αν όχι γιατί και τι θα μου προτείνατε να χρησιμοποιήσω αντίστοιχα. 2)Ποια από τις 2 θεωρείτε καλύτερη; (απλά θα το εκτιμούσα αν είχατε να μου δώσετε κάποια επιχειρήματα και να μου δικαιολογούσατε την επιλογή σας.) Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 1. Θεωρώ ότι η προστασία του υπολογιστή πριν συνδεθεί με το internet είναι το πρώτο και βασικότερο θέμα που πρέπει να σκέφτεται καθένας. 2. Πιστεύω ότι οι σουίτες που καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα απειλών είναι προτιμότερες από προϊόντα που καλύπτουν μία ή δύο κατηγορίες απειλής. 3. Το βασικό κριτήριο επιλογής μιας σουίτας, κατά την άποψή μου, είναι η πολλαπλή ενημέρωση σε καθημερινή βάση του προϊόντος της, προκειμένου να καλύπτεται ο χρήστης από τις συνεχείς κακόβουλες απειλές. 4. Αυτά τα δεδομένα, τα προσφέρει η Eset με τα προϊόντα της και νομίζω ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες εταιρείες στον τομέα αυτό. 5. Πριν λίγες μέρες, διάβασα καταχώρηση ΕΔΩ με προσφορές από κάποιο μαγαζί για τα προϊόντα της Eset. Εάν δεν σου κάνει αυτό, μπορείς, με αναζήτηση, να βρεις και άλλες προσφορές.
bthebest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 4. Αυτά τα δεδομένα, τα προσφέρει η Eset με τα προϊόντα της και νομίζω ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες εταιρείες στον τομέα αυτό. 5. Πριν λίγες μέρες, διάβασα καταχώρηση ΕΔΩ με προσφορές από κάποιο μαγαζί για τα προϊόντα της Eset. Εάν δεν σου κάνει αυτό, μπορείς, με αναζήτηση, να βρεις και άλλες προσφορές. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση Επειδή το είχα και εγώ στο μυαλό μου μετά από ένα ψάξιμο βρήκα κάποιο θέμα ΕΔΩ και επειδή έχω δει αντίστοιχα προβλήματα και σε άλλα forums δεν μου άρεσε σαν επιλογή. Να μου πεις εσύ μου προτείνεις να βάλω το 4. Το είχα πριν λίγο καιρό και γενικά μου φαινόταν καλό, αλλά το 4 θα υποστηρίζει τα καινούρια features; Και γενικά, έτσι όπως το σκέφτομαι, γιατί να βάλω κάτι περσινό και όχι καινούριο; Thanks for your time
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά, χρησιμοποιώ το Eset Smart Security 4.0 αρκετό καιρό (θα έλεγα χρόνια), τόσο με XP που είχα μέχρι το 2009 όσο και με win7 στη συνέχεια. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σχεδόν όλο το 24ωρο και, από τη μακρόχρονη πείρα στα θέματα αυτά, έχω καταλήξει να έχω τον απόλυτο έλεγχο όλων των εγκατεστημένων προγραμμάτων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το νετ και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο, παρά τη συνεχή και, ίσως, ενοχλητική, εμφάνιση των αντίστοιχων ενημερωτικών καρτελών.
bthebest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι κατάλαβα τι λες. Απλά και εγώ τώρα έχω το Bidefender 2012 (αν εξαιρέσεις ότι θέλει αγορά γιατί είναι δοκιμαστικό) και είναι μια χαρά και εύχρηστο και φαίνεται και καλό. Ευχαριστώ για την γνώμη σου. Περιμένω να δω αν θα έχω κι άλλες απόψεις
flik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Απο αυτά τα 2, έχοντας τεστάρει το f-secure και το bitdefender, κυρίως όμως το πρώτο, μπορώ να πω με αρκετά μεγάλη σιγουριά πως το f-secure παρέχει καλύτερη προστασία. Απο την 2011 έκδοση και μετά έγινε φοβερό. Για κατανάλωση πόρων δεν ξέρω ακριβώς, πάντως το f-secure δεν είναι ούτε απο τα πιο βαριά ούτε απο τα πιο ελαφριά. Κατέβασε μια trial έκδοση να δεις. Μπορείς να δεις και συγκριτικά στο av-comparatives, και κυρίως το real world testing. Το πιο αξιόπιστο site για συγκριτικά antivirus. Εκεί βγαίνει το f-secure και το norton συνήθως στη κορυφή, και νομίζω πολύ δίκαια.
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 http://www.techno360.in/bitdefender-internet-security-2012-free-1-year-license/ Είναι για τη 2011 απ'ότι βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα