Προς το περιεχόμενο

Logitech Marathon Mouse M705

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πηρα πριν μια εβδομαδα-10 μερες στα 48€ απο πλαισιο...

στο σκρουτζ παντως ξεκινουσε απο 40€

κριμα. ωραιο ποντικακι για οποιον ενδιαφερεται, απλα δεν γεμιζει την χουφτα. με χαλαει λιγο

Δημοσ.

συμφωνώ, είχα το M705 και τελικά δε βόλευε καθόλου γιατί είναι μικρό...

καλύτερα το ΜΧ Performance στα 50 euros...

Δημοσ.

25.99 + Courrier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ 5,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ = 31.49 δηλαδη 10 ευρω πανω (το φθηνοτερο) αλλα και ολα τα αλλα μαγαζια εχουν μεταφορικα και ενδεχομενως αντικαταβολη.

Δημοσ.

Εκτός και αν έχεις κοντά σου κατάστημα και επιλέξεις να το παραλάβεις απο εκεί, εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα όσες φορές παρήγγειλα κάτι απο getit. (Άλλωστε έχει 5 καταστήματα (Βόρεια - Νότια - Δυτικά προάστια) στην Αθήνα και αρκετά σε μεγάλες πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα).

Δημοσ.

Εκτός και αν έχεις κοντά σου κατάστημα και επιλέξεις να το παραλάβεις απο εκεί, εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα όσες φορές παρήγγειλα κάτι απο getit. (Άλλωστε έχει 5 καταστήματα (Βόρεια - Νότια - Δυτικά προάστια) στην Αθήνα και αρκετά σε μεγάλες πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα).

Πλεον το get it σε χρεωνει και για παραλαβη απο το κατάστημα..

Δημοσ.

Πλεον το get it σε χρεωνει και για παραλαβη απο το κατάστημα..

Τι λέτε ρε παιδιά, πότε έγινε αυτό? :confused:

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται ... :X

Δημοσ.

συμφωνώ, είχα το M705 και τελικά δε βόλευε καθόλου γιατί είναι μικρό...

εγώ γι' αυτό το λόγο το χω παρει για το laptop, και τελικά είναι ότι πρέπει :)

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, πότε έγινε αυτό? :confused:

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται ... :X

Κι όμως:

Το Getitnow.gr και το Me&home by Getitnow προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές παράδοσης της παραγγελίας σας

Δωρεάν Παραλαβή από Φυσικό Σημείο Εξυπηρέτησης Getitnow.gr για παραγγελίες άνω των 29€ και με χρέωση 2€ για παραγγελίες οποιουδήποτε χαμηλότερου ποσού προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας, αφού την έχετε τοποθετήσει είτε στο site είτε τηλεφωνικά.

http://www.getitnow.gr/deliveryhelp

Δηλαδη σου λενε να πληρωσεις και τη βενζινη τους!

Ηδη βαραγανε μυγες εκει μεσα, τωρα να δω ποιος θα παει..

Δημοσ.

Κι όμως:

Το Getitnow.gr και το Me&home by Getitnow προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές παράδοσης της παραγγελίας σας

Δωρεάν Παραλαβή από Φυσικό Σημείο Εξυπηρέτησης Getitnow.gr για παραγγελίες άνω των 29€ και με χρέωση 2€ για παραγγελίες οποιουδήποτε χαμηλότερου ποσού προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας, αφού την έχετε τοποθετήσει είτε στο site είτε τηλεφωνικά.

http://www.getitnow.gr/deliveryhelp

Δηλαδη σου λενε να πληρωσεις και τη βενζινη τους!

Ηδη βαραγανε μυγες εκει μεσα, τωρα να δω ποιος θα παει..

αυτο δεν το ειχαν πρωτα. Δηλαδη χρεωνουν 3€ για παραδοση στο σπιτι (εντος Αττικης & Θεσσαλονικης) και 2€ για παραλαβη απο το καταστημα για κατω απο τα 29€; :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...