fraggiskos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί ο υπολογιστής μου παρουσίασε ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Λειτουργεί κανονικά όταν τον ανοίξω αλλά όταν ανοίξω το μόντεμ κολλάει ολόκληρος. Στην αρχή απενεργοποίησα όλες τις διεργασίες αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης παρατήρησα ότι όταν ανοίξω το ίντερνετ και αφού κολλήσει ακούγεται ένα "τικ" σχεδόν κάθε 5 δευτερόλεπτα από μπροστά(μάλλον από την σκληρό). Ενώ όσο το έχω κλειστό(το ίντερνετ) δεν ακούγεται τίποτα. Έχετε καμιά ιδία για το τι μπορεί να είναι αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Κανε ενα scan με το antivirus για κανα ιόνι...
discoboyminimal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Malwarebytes Anti-Malware για δοκιμασε κ αυτο.
fraggiskos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά απλά απεγκατέστησα το AVAST και το πρόβλημα λύθηκε!!! Τώρα έβαλα το Microsoft Security Essentials και δίχνει να λειτουργέι σωστά.. Ας ελπίσουμε πως του πέρασε.. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
N3CR4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κάνεις και κάνα scan με όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν; Εγώ στη θέση σου θα έκανα καθαρή εγκατάσταση των windows από την αρχή και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο.
rafail1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να είναι κάποιος ιος ή κάποια προστασία του avast το έχω πάθει και εγω αρκετές φορές με το eset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα