JohnnyDragon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχαχαχα και 10 ευρώ να έβαζε κάποιος έναν δίσκο εδώ, πάλι pm με παζάρια θα δεχότανε μόνο!!! Εγώ προσωπικά ότι δίσκο τυχαίνει να θέλω να δώσω δεν μπαίνω καν στον κόπο να τον βάλω εδώ! Ebay τον πουλάω σε διπλάσια τιμή απο όσο το έβαζα εδώ, και χωρίς παζάρια. Αρέσει δεν αρέσει όταν πουλάς κάτι το πας με τίμή ανάλογη των τιμών της αγοράς. Όπως πουλάει κανείς κάτι σε ξεφτίλα τιμή όταν οι τιμές ειναι χώμα έτσι πουλάει σε καλύτερη τιμή όταν οι τιμές ανεβαίνουν. Δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται όταν οι τιμές πέφτουν σε ξεφτίλα επίπεδο σε βάρος του πωλητή.
aledjo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 είμαστε μια κοινωνία, που θα έπρεπε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, ειδικά τώρα στα δύσκολα. εχω πεθανει στα γελιαααααα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δηλαδη σε ενα πρωην αφεντικο μου που μου χρωσταει λεφτα απο μηνες δουλειας, να παω και να του πω "ρε συ, αφου εχεις αναγκη και χρωστας παντου, μη μου δωσεις τα λεφτα που μου χρωστας, κρατατα για να πληρωσεις το χαρατσι και αμα δε σου φτανουν να σου δωσω κι'ολας..." εεεε????
georgemvg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ο πωλητής πουλάει στην τιμή που μπορεί να βρεί αγοραστή. Αν βρει έχει καλώς, αλλιώς κατεβάζει. Μπορεί εγώ να θεωρώ έναν σκληρό συλλεκτικό. Αν και ο αγοραστής τον θεωρεί και αυτός τότε κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν θα το έκανα σε μια περίοδο, όχι κρίσης, αλλά μεταβατική. Δηλαδή εφόσον το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι το πιο πιθανό παροδικό, θα το αφηνα όπως θα πούλαγα πριν το φαινόμενο. Αν όμως δεν ήταν παροδικό, δηλαδή για λόγους αύξησης κόστους παραγωγής πχ οι τιμές των σκληρών ανέβαιναν σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Το να τρέξεις δηλαδή να πουλήσεις σε μια εποχή, εκτός του χρηματηστηρίου (δεν νομίζω να θεωρείται το ίδιο...), που έχουν ανέβει οι τιμές και είσαι ιδιώτης, με μόνο σκοπό να βγάλεις λεφτά, ναι, νομίζω αν με ρώταγε κανείς θα του έλεγα οτι είναι αισχροκέρδια. Εφόσον λοιπόν μπορεί κάποιος να μην αγοράσει, δεν αγοράζει.
agent_smith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μα τώρα η πραγματική αξία του προϊόντος έχει ανέβει. Για να πουλήσω κάτι σαν ιδιώτης το πρώτο πράγμα που κοιτώ είναι πόσο έχει καινούριο στο κατάστημα. Εγώ μπορεί να έκανα μια παραγγελία 10 δίσκων και να μου έδωσαν και έναν δώρο. Αυτόν τον έναν πρέπει να τον δώσω δωρεάν; Όπως λέει και ο Λιακόπουλος: Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δότε.
Finn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Οσο θεμιτο κι αν ειναι εμπίπτει στα πλαίσια της ελληνικής κουτοπονηριας. Το ιδιο συνεβη και με το iphone4s.Το πηραν ποσα ατομα με τις επιδοτήσεις τους και το πουλάνε σφραγισμένο στα 600ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα