chesty Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα, Εχω ενα παλιο pc (δεκαετιας σιγουρα) και τελευταια εκανε πολυ θορυβο το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου και αποφασισα να το αλλαξω.Παρηγγηλα ενα απλο των 350 w και ηλπιζα να κανω τη δουλεια μου. Οταν ηλθε η ωρα να βγαλω το παλιο και να συνδεσω το νεο με περιμενε μια μεγαλη εκπληξη. Δε ταιριαζε η φισα του ρευματος πανω στη μητρικη. Το νεο τροφοδοτικο την ειχε πιο μεγαλη! Aφου καταλαβα το λαθος μου ψαχνω τωρα να βρω το καταλληλο τροφοδοτικο. Το παλιο μου εγραφε :meiji 350 atx. Η μητρικη ειναι msi. Ξερει κανεις να μου πει για ενα αναλογο τροφοδοτικο και φτηνο? εχω δυο σκληρους , 1 dvd , 1 dvd r ολα σε ide. ευχαριστω για το χρονο σας.
tilbellos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Συνηθως απο το 24πινο αφαιρούνται τα 4 πιν και γίνεται 20πινο, το δοκίμασες μηπως βγαινουν τα 4 ακριανά;
chesty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Συνηθως απο το 24πινο αφαιρούνται τα 4 πιν και γίνεται 20πινο, το δοκίμασες μηπως βγαινουν τα 4 ακριανά; Μολις το δοκιμασα , εχεις απολυτο δικιο... Σε ευχαριστω πολυ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα