Dennisbest Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Χαίρετε , στο pc που έχω , όλα σχεδόν τα ledάκια έχουνε καεί και αναρωτιόμουν αν γι αυτό φταίει το τροφοδοτικό ( έχουνε καεί και 2 σκληροί δίσκοι σε διαστήμα λιγότερο από 2 χρόνια). Το κουτί(της εταιρίας aplus) όταν το πήρα είχε 4 leds στον μεγάλο αριστερό ανεμιστήρα , καθώς και 2 για ένδειξε power + αυτό που δείχνει το usage του σκληρού. Σε κανα δυο μήνες τα 2 led του ανεμιστήρα είχανε καεί και τώρα(3 χρόνια μετά βέβαια...) έχουνε καεί όλα του ανεμιστήρα καθώς και αυτά του power. Αυτό που με παραξένεψε είναι οτι ενώ έβαλα ενα νέο ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος του κουτιού , το ένα ledaki του καήκε μέσα σε 2 εβδομάδες. Το τροφοδοτικό μου , είναι noname(X-power λέγεται η εταιρία...) , ενώ έχω και σταθεροποιητή τάσης.
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Χωρις να ειμαι σιγουρος, πιστευω το τροφοδοτικο παει για ανακυκλωση Εμενα παντως εφταιγε το psu και για τα led που καηκαν [4 ηταν σε καθε γωνια του ανεμιστηρα, και ευτυχως δεν αλλαξα ανεμιστηρι, απλα αγορασα 4 νεα led, και βγαζωντας τα παλια, τα τοποθετησα στην θεση τους με κολλητηρακι, καλάι και παει λεγοντας], και για τους καμενους σκληρους δισκους [2 σκληροι και εμενα]...Παρομοια περιπτωση με εσενα δηλαδη... Βεβαια εγω δεν το ανακυκλωσα, λογω του οτι ημουν ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, το ανοιξα και αλλαξα εναν πυκνωτη που εκανε την ''ζημια''..Και ετσι ''βρηκα την υγεια μου''... Δεν σου λεω να πας να το ανοιξεις, απλα σου παραθετω τι εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση...
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα παντως εφταιγε το psu και για τα led που καηκαν [4 ηταν σε καθε γωνια του ανεμιστηρα, και ευτυχως δεν αλλαξα ανεμιστηρι, απλα αγορασα 4 νεα led, και βγαζωντας τα παλια, τα τοποθετησα στην θεση τους με κολλητηρακι, καλάι και παει λεγοντας] Έκανες ΤΟΣΗ φασαρία αντί απλά να αλλάξεις fan? Μόνο ο χρόνος που χάλασες κόστισε πιό πολύ απο το fan!!!
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κατ' αρχας, ο χρονος δεν κοστιζει και ας λενε ''ο χρονος ειναι χρημα''... Δευτερον δεν μου πηρε πανω απο 30 λεπτα... Και πανω απ' ολα, ΜΟΝΤΑ ftw
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Άνετα θα πλήρωνα και 50 ευρώ για μισή ώρα πραγματικά ελεύθερου χρόνου!
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου βρισκεται καποιο πολυμετρο δικο σου η δανικο μετρα λιγο τα ρευματα απο ενα molex...
Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Thx για τις απαντήσεις , για την ώρα αφήνω τα πράγματα ως έχουν , και άμα μου καεί κανα τροφοδοτικό , θα επιλέξω κάποια καλύτερη λύση .
mchls Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Thx για τις απαντήσεις , για την ώρα αφήνω τα πράγματα ως έχουν , και άμα μου καεί κανα τροφοδοτικό , θα επιλέξω κάποια καλύτερη λύση . Προσεχε ομως...Αν σου καει κανα psu εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σου καουν και αλλα μερη... Τα psu ειναι ο τυπος του εξαρτηματος, που πριν πεθανει περνει και αλλα εξαρτηματα στο ταφο για παρεα...
Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως μια εποχή , σε διαστημα 3-4 μηνών είχανε καει 3 τροφοδοτικά(τα άλλαζα με την εγγύηση και προφανώς ήταν προβληματικά). Αυτό που έχω τώρα έχει αντέξει 2 χρόνια προς το παρόν, τώρα αφού το pc είναι σχετικά παλιό ούτως η άλλως δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να το αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα